http://www.alexiel.za.pl/karta_postaci.txt
Są jeszcze umiejętności , które możesz wybrać, np. Mechanika, Elektronika, Broń ciężka, itd.
Wybór jest.
[Matrix] "Anomalia"

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Messor
- Fantastycznie! Nowe uploady! - Wykrzyknął entuzjastycznie. Oprócz Strzelca Pokładowego wybrał sobie również Broń Palną.
Razem:
- Akrobatyka (X) (3poz.);
- Broń biała (X) (3poz.);
- Walka wręcz (X) (1poz.);
- Strzelec pokładowy (1poz.);
- Broń palna (X) (1poz.)
- Fantastycznie! Nowe uploady! - Wykrzyknął entuzjastycznie. Oprócz Strzelca Pokładowego wybrał sobie również Broń Palną.
Razem:
- Akrobatyka (X) (3poz.);
- Broń biała (X) (3poz.);
- Walka wręcz (X) (1poz.);
- Strzelec pokładowy (1poz.);
- Broń palna (X) (1poz.)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
To biore skradanie sie;) razem mam (chyba:P)
bron palna(3)
Akrobatyka(3)
Walka wrecz(1)
skradanie sie(1)
strzelec pokladowy(1)
bron palna(3)
Akrobatyka(3)
Walka wrecz(1)
skradanie sie(1)
strzelec pokladowy(1)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Kok
- Numer GG: 8564458
Koder
- Tak jest Powiedział Koder po czym ustawił fotele i zasiadł do komputera. Wklepał potrzebne dane i włożył dyskietki. - Ok drodzy państwo. Prosze wsiadać, drzwi zamykać, ustawić się odpowiednio i przygotować do uploadu. Powiedział do załogi po czym gdy ci byli na miejscach i otrzymał rozkaz rozpoczął upload. Jeśli jemu zostały jakieś uploady wgrał je po reszcie załogi(na pw podam ci jakieś bo teraz nie pamiętam co mam)
- Tak jest Powiedział Koder po czym ustawił fotele i zasiadł do komputera. Wklepał potrzebne dane i włożył dyskietki. - Ok drodzy państwo. Prosze wsiadać, drzwi zamykać, ustawić się odpowiednio i przygotować do uploadu. Powiedział do załogi po czym gdy ci byli na miejscach i otrzymał rozkaz rozpoczął upload. Jeśli jemu zostały jakieś uploady wgrał je po reszcie załogi(na pw podam ci jakieś bo teraz nie pamiętam co mam)
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM
!

-
- Marynarz
- Numer GG: 9627608
Grizli
Siadł na wyznaczonym miejscu, czekając na upload. Nienawidził tego uczucia. Metalowy pręt, wkładany w otwór w karku przyprawiał go o mdłości, a od mnogości przelewanych do mózgu informacji zawsze kręciło mu się w głowie. Wiedział jednak, że bez tego nie zdobędzie w odpowiednim czasie potrzebnych mu umiejętności.
Umiejętności:
- Strzelec pokładowy (2poz.);
- Broń ciężka (X) (1poz.);
- Pilotaż/Kierowca (X) (2poz.);
- Pilotaż (2poz.);
- Broń palna (1poz);
- Mechanika (1poz);
Siadł na wyznaczonym miejscu, czekając na upload. Nienawidził tego uczucia. Metalowy pręt, wkładany w otwór w karku przyprawiał go o mdłości, a od mnogości przelewanych do mózgu informacji zawsze kręciło mu się w głowie. Wiedział jednak, że bez tego nie zdobędzie w odpowiednim czasie potrzebnych mu umiejętności.
Umiejętności:
- Strzelec pokładowy (2poz.);
- Broń ciężka (X) (1poz.);
- Pilotaż/Kierowca (X) (2poz.);
- Pilotaż (2poz.);
- Broń palna (1poz);
- Mechanika (1poz);