[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

[Ares]

Ares wybrał Pajaka i nacisną "upload"
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Koder

- Supeeerrr. Może wreszcie będę umiał tworzyć coś wypasnego. Powiedział do siebie i wybrał ulepszenie Informatora.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Nox

Uśmiecham się zadowolona. Nie ma to jak stawać się coraz lepszym :)
Udoskonalic cień czy wybrać coś nowego?
Nie mogąc sie zdecydować, wybieram opcję praktycznie na "chybił trafił".
Patrzę na ekran- Pająk.
Właściwie to niezłe połaczenie, zawsze mogłam gorzej wylosować.
Ganię się w duchu za moje niezdecydowanie. Kiedyś sie przez to zabiję pewnie...
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir

Hmm... No tak to powazna decyzja chyba 1 jaka mamy przed soba. Cien i pajak to dobre polaczenie. Tak samo jak Cien i skoczek. Cien z cieniem tez moze dac ciekawy efekt. Ale zdecydowanie wole strzelac niz sie bic. Wybieram specjalizacje strzelec. No teraz z moja celnoscia i skutecznoscia powinno byc lepiej...
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Kronos

- "Hmmm... Strzelcem jestem (jak dla mnie :) ) dość dobrym... chyba lepiej trochę się rozwinąć. Tylko co by tu wybrać? Pilota mamy... Pająk nie pasuje do Strzelca... Skoczek też... Supersiła tymbardziej... może Cień? Hmmm... Koder ma całkiem fajne umiejętności, chyba biorę Informatora." - jak pomyślałem tak i zrobiłem.

Panie MG, możesz mi podać jakie mam teraz umiejętności, tak dokładnie?
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

[Nemesis]
Po długim patrzeniu i zastanawianiu się nad uploadem wybrała opcję Strzelec. Uważała, że przyda jej się to w strzelaniu z CKMa , lub innej ciezkiej broni." Następnym razem będzie Skoczek" - postanowiła sobie.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Kronos

- Hej, Koder, może mnie troche poduczysz? Właśnie uplaod'owałem informatykę, ale widze, że ty zrobiłeś sobie upgrade'a. No więc jak, podzielisz się nową wiedzą? - spytałem, a w moich oczach widać było nadzieję.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Koder

-Sam nie umiem dużo ale spoko coś cię poducze. Powiedział do Kronosa.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Epyon

Adam przez chwilę zastanawiał się nad wyborem. Kilka sekund potem był już połączeniem skoczka i pająka. Na próbę wbiegł na górę po ścianie i odbił się od niej, lądując z gracją w wyprostowanej pozycji. Wziął z podestu na broń dodatkową wyrzutnię harpunów.
-Jestem gotowy. - powiedział
Obrazek
Nadir
Kok
Kok

Nadir

No to co panowie i panie? Zaczynamy zabawe od poczatku czy mamy sobie tu dalej popijac kawke i wcinac ciacha przy kartach?
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Thaevis i Radar znikają (fuff) później wybiorą specjalizację, ale o nieobecnosci feniksa nic mi nei wiadomo...

Kronos:

Koderowi udało się nauczyć Kronosa wsyzstkiego, czego nauczył go Cypher.

Koder:

Umiesz do teraz zawalać konstrukcje o masie nie przekraczajacej 1t. Tylko budynki. Potrafisz również zmaterializować mały samochód (np Fiat Panda).

Deus:

Stwierdziłeś, ze kopiesz szybciej i mocniej. Kopniak w ściane pozostawił spore wgniecenie. Jestes również w stanie wykonyeać długier skoki w dal (do 7m, jak Trinity w 1 cześci :))

Reszta:

...ma poprostu mozliwości i jednej i drugiej specjalizacji!

Wszyscy:

-Dobra, gotowi?- warknąłCervantes. -To DO ROBOTY, Rekruci!- krzyknął i odsunął się na bok.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Deus
- Nie potrzebuję trenować "Pająka", żeby walczyć nogami, świetnie! - stwierdził usatysfakcjonowany Deus. - Zanim jednak rzucimy się na Vestę, proponowałbym małe ustalenia co do taktyki. Wszak taktyka pod tytułem "zróbmy rzeźnię" jest istotnie destrukcyjna, ale jak widać zdecydowanie bardziej dla naszego zespołu niż naszej przeciwniczki. To jak, są jakieś pomysły odnośnie nowej taktyki?
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Nadir
Kok
Kok

Nadir

No tak.. troche sie nasz zespol uszczuplil ale i tak damy jej w kosc. Moje zdanie jest takie ze wczesniejsza taktyka nie byla zla poki nie zrobilismy jatki i nas nie wykroili. A jak byla juz tylko resztka to i z realizacja bylo gorzej. Proponuje to co wtedy. Inne pomysly?[/i]

Nadir
Kok
Kok

Nadir

No tak.. troche sie nasz zespol uszczuplil ale i tak damy jej w kosc. Moje zdanie jest takie ze wczesniejsza taktyka nie byla zla poki nie zrobilismy jatki i nas nie wykroili. A jak byla juz tylko resztka to i z realizacja bylo gorzej. Proponuje to co wtedy. Inne pomysly?[/i]

Nadir
Kok
Kok

sie mi forum zwiesilo..:P

Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Kloner

-Ja jestem gotowy
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Kronos

Obejrzałem się po wszystkich - "To jest moja nowa załoga? No cóż... mogło być gorzej." - pomyślałem.
Przypomniało mi się, że jestem teraz także Informatorem, dlatego więc biorę sobie palmtopa z półki.
Wpadłem na niezłą taktykę, ale nikt mnie nie zauważa, dlatego chrząkam dość głośno, aby wszyscy zwrócili na mnie uwagę.
- Hejka. Jestem Alex "Kronos" Tamahome. Mam pewien pomysł. Powinniśmy wyznaczyć w grupie konkretne zadania, np. ktoś powinien iść jako zwiadowca, kilkanaście metrów za nim Strzelcy (to chyba tylko ja), od biedy mogą być inni, jako zabezpieczenie, zwiadowca powinien poruszać się tak aby Strzelcy mieli dobre pole do strzału i zawsze go osłaniali, czyli jak będzie załom, korytarz w bok, albo coś takiego, to zwiadowca czeka na reszte i dopiero wtedy idzie dalej. Inni będą osłaniać tyły. Jeśli są jakieś pojazdy naziemne to będą jechać w środku, lub z tyłu (każdy ma taki arsenał, że używanie pojazdów jako zasłony nic nie da, a nawet jest złym pomysłem). Mój kumpel Koder bedzie sprawdzał mapę pobliskiej okolicy i będziemy z tych informacji kożystali, przystosowując szyk formacji do terenu. Wszyscy bez wyjątku muszą być przedewszystkim czujni i przygotowani na najgorsze. No to jak? Rozdzielamy role? - zakończyłem mój monolog, zdziwiony, że potrafię prowadzić takie długie wywody.
Zablokowany