[D&D] Kamień z Lived (zmieniony scen z Doliny)
![](./styles/WildWest/theme/images/bg-lastrow-2.jpg)
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Pomywacz
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Vincent
Czuje sie nie swojo slyszac te slowa. Coz, brak przyzwyczajenia. No i nieco zdziwienia slyszac takie slowa od drowki.
Udaje ze nie slyszalem i skupiam sie na sladach
Czuje sie nie swojo slyszac te slowa. Coz, brak przyzwyczajenia. No i nieco zdziwienia slyszac takie slowa od drowki.
Udaje ze nie slyszalem i skupiam sie na sladach
Ostatnio zmieniony czwartek, 18 sierpnia 2005, 01:29 przez Craw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pomywacz
Idziecie w strone prawych drzwi
Scikając rękojeść wpadasz do pomieszczenia....
Zauważasz że pomieszczenie jest obbudowane regałami z książkami od podłogi aż do sufitu widzisz pare dziur w ścianie na wylot i zdajesz sobie sprawe że to pomieszczenie strasznie zmasakrowano. Pare regałów jest w ogóle spalonych. Widać dużo drewna wzdłóż dywanu idącego wgłąb pomieszczenia jakby po jakiś meblach.
Widzisz przed sobą (naprzeciw drzwi bo pomieszczenie idzie w prawo od wejściaw głąb) trzy trupy w białych togach i kałużę krwii dookoła.
Jedyną zmianą jest to że im także wyrwano serca czego wcześniej nie było.
Widzicie dziwne ślady krwii które idą w głąb pomieszczenia ale wycierają się o dywan i znikają pośrodku biblioteki.
Co ja na to poradze że Kerri ci nażeka
Jak nikt więcej z jej grupy nie pisze to co ja moge....
Co porabiacie dalej
EDIT:Nie drowki tylko pół drowki wychowanej przez ojca drowa a zachowującej się jak człowiek
przyznasz że ciekawe![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Scikając rękojeść wpadasz do pomieszczenia....
Zauważasz że pomieszczenie jest obbudowane regałami z książkami od podłogi aż do sufitu widzisz pare dziur w ścianie na wylot i zdajesz sobie sprawe że to pomieszczenie strasznie zmasakrowano. Pare regałów jest w ogóle spalonych. Widać dużo drewna wzdłóż dywanu idącego wgłąb pomieszczenia jakby po jakiś meblach.
Widzisz przed sobą (naprzeciw drzwi bo pomieszczenie idzie w prawo od wejściaw głąb) trzy trupy w białych togach i kałużę krwii dookoła.
Jedyną zmianą jest to że im także wyrwano serca czego wcześniej nie było.
Widzicie dziwne ślady krwii które idą w głąb pomieszczenia ale wycierają się o dywan i znikają pośrodku biblioteki.
Co ja na to poradze że Kerri ci nażeka
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jak nikt więcej z jej grupy nie pisze to co ja moge....
Co porabiacie dalej
EDIT:Nie drowki tylko pół drowki wychowanej przez ojca drowa a zachowującej się jak człowiek
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
przyznasz że ciekawe
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
You don't know the power of the dark side,
come with me and I will show you...
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Marune
Skupiam się na przeszukiwaniu pomieszczenia a szczególnie miejsca gdzie zanikaja ślady krwi (czyli koło dywanu )
PS Kotku ja jestem wpółdrowką![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
, dużo odziedziczyłam po mamusi
PPS do MG: (Kerri) ja nie narzekam tylko grzecznie śpie!!! a że reszta jest w letargu to pech!!
Skupiam się na przeszukiwaniu pomieszczenia a szczególnie miejsca gdzie zanikaja ślady krwi (czyli koło dywanu )
PS Kotku ja jestem wpółdrowką
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
, dużo odziedziczyłam po mamusi
PPS do MG: (Kerri) ja nie narzekam tylko grzecznie śpie!!! a że reszta jest w letargu to pech!!
-Móżdżku co będziemy robić jutro?
-Pinki to samo ...
SPRÓBUJEMY OPANOWAĆ ŚWIAT
-Pinki to samo ...
-
- Bosman
Vincent
Bede musial porozmawiac o podwyzce.
Zblizam sie do trupow i sie im przygladam. Zwracam uwage na togi. Potem wstaje i przegladam ksiazki na polkach.Przygladajac sie im, mowie:
co o tym sadzisz? Warto sie pakowac w klopoty?
ps.
Ja wiem ze to poldrowka. Ale tak: moja postac wie, ze sa drowy. Drowy to elfy o ciemnej skorze. Elfy maja spiczaste uszy. Ona ma spiczaste uszy i ciemna skore. Wniosek: drowka
Bede musial porozmawiac o podwyzce.
Zblizam sie do trupow i sie im przygladam. Zwracam uwage na togi. Potem wstaje i przegladam ksiazki na polkach.Przygladajac sie im, mowie:
co o tym sadzisz? Warto sie pakowac w klopoty?
ps.
Ja wiem ze to poldrowka. Ale tak: moja postac wie, ze sa drowy. Drowy to elfy o ciemnej skorze. Elfy maja spiczaste uszy. Ona ma spiczaste uszy i ciemna skore. Wniosek: drowka
Ostatnio zmieniony czwartek, 18 sierpnia 2005, 01:37 przez Craw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Bosman
Vincent.
Wzdycham
Znalazlem cos ciekawego na regalach? Moze jakies fajne ksiazki? Przygladam sie otworom w scianach i zastanawiam sie, co moglo je spowodowac.
Szukam jakiegos tajemnego przejscia. Mimo wszystko ciezko bylo by przejsc obok nas niepostrzezenie. Przeszukuje regal, czy nie ma tam jakichs dzwigini. Potem przenosze sie na podloge.
Wzdycham
Znalazlem cos ciekawego na regalach? Moze jakies fajne ksiazki? Przygladam sie otworom w scianach i zastanawiam sie, co moglo je spowodowac.
Szukam jakiegos tajemnego przejscia. Mimo wszystko ciezko bylo by przejsc obok nas niepostrzezenie. Przeszukuje regal, czy nie ma tam jakichs dzwigini. Potem przenosze sie na podloge.
-
- Pomywacz
Vincent
Przyglądasz się togom i zauważasz że cokolwiek to zrobiło niebyła to broń serca zostały wyrwane z ciał szponami, tylko czemu nie odrazu i po co?
podchodzisz do regału bierzesz książkę która od razu się rozsypuje jakby była zrobiona z popiołu...
Marune
Przyglądasz się dywanowi i śladom nie jesteś w stanie zobaczyć dokąd idą ale wiesz że te same ślady są na dziedzińcu tylko kogo ale nie widzisz śladów powrotnych bo musiały by przejść przez kałużę krwii i by były zauważalne.
Zdajesz sobie sprawę że to coś jest w głębi pomieszczenia.
Przyglądasz się togom i zauważasz że cokolwiek to zrobiło niebyła to broń serca zostały wyrwane z ciał szponami, tylko czemu nie odrazu i po co?
podchodzisz do regału bierzesz książkę która od razu się rozsypuje jakby była zrobiona z popiołu...
Marune
Przyglądasz się dywanowi i śladom nie jesteś w stanie zobaczyć dokąd idą ale wiesz że te same ślady są na dziedzińcu tylko kogo ale nie widzisz śladów powrotnych bo musiały by przejść przez kałużę krwii i by były zauważalne.
Zdajesz sobie sprawę że to coś jest w głębi pomieszczenia.
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Pomywacz
Widzisz jakieś malowidła na suficie.
Wychodzicie z pomieszczenia oboje i nagle na dziedzińcu zauważacie oboje zakaptużoną postać która wyraźnie wychodziła z kaplicy
spojżała na was a wy na nią z cienia kaptura nie widać jej twarzy zamiast stóp i dłoni idzicie szkielet dłoni i stóp.
Wyciąga w waszym kierunku kościstą dłoń (dosłownie
)
I zaczyna coś mamrotać
nagle słyszycie szelest za sobą.
PS stoicie oboje w progu drzwi Vincent bliżej dziedzińca Marune za nim
Co robicie dalej
Wychodzicie z pomieszczenia oboje i nagle na dziedzińcu zauważacie oboje zakaptużoną postać która wyraźnie wychodziła z kaplicy
spojżała na was a wy na nią z cienia kaptura nie widać jej twarzy zamiast stóp i dłoni idzicie szkielet dłoni i stóp.
Wyciąga w waszym kierunku kościstą dłoń (dosłownie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
I zaczyna coś mamrotać
nagle słyszycie szelest za sobą.
PS stoicie oboje w progu drzwi Vincent bliżej dziedzińca Marune za nim
Co robicie dalej
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Marune
A myślałam że będziesz głodny przygód i ostatnia rzecz jaką zrobisz to będzie iście na randke- co mi zupełnie nie przeszkadza
Oraz rzucam ostatnie spojrzenie na pomieszczenie po czym biore Vincenta pod ręke i wyprowadzam go z owgo miejsca , szukając ustronnego miejsca na randkę które jest zapewne na lewo .
Tak poza grą
( Ja juz ide spać więc do zobaczenia jutro )
A myślałam że będziesz głodny przygód i ostatnia rzecz jaką zrobisz to będzie iście na randke- co mi zupełnie nie przeszkadza
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tak poza grą
( Ja juz ide spać więc do zobaczenia jutro )
-Móżdżku co będziemy robić jutro?
-Pinki to samo ...
-Pinki to samo ...