[PIŁA] Gra o życie

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Łukasz
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8500364

Post autor: Łukasz »

Gabriel
Podchodze do krawędzi i wyciągam ręke. Widze jakieś kształty-Chwyccie moją ręke!
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Adam:

Przeszukuje jeszcze raz trupa, sprawdzam dokładnie co ma w ustach, a potem w sercu. Zabieram mu ubrania i zakładam na siebie.

[A może teraz ci się skojarzy z Hostel'em? :P ]
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Laura i Sean
Widzicie ręke Gabriela chcącego was wciągnąć na górę. Cały problem polega na tym, że gdy wasze oczy przyzwyczaiły się do ciemności zobaczyliście nieco więcej. Najłatwiej było dostrzec metalową tabliczkę w rogu wrzuconą tu przed trupem. Po calym pokoju rozbiegaly sie malutkie, wlochate cienie. Niewyraźny zarys ścian dał wam obraz pomieszczenia o roymiarach maego pokoiku. Bylo tez cos jeszcze. Niewyrazne kontury drzwi.

Adam
Przykro mi, pan denat lezy razem z Laura, Seanem i pajakami.

Reszta
Sprawdziliscie 4 pary drzwi, wszystkie zamkniete a klucz z trupa nie pasowal do zadnych.

13 15
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Keitaro Urashima

Kiedy skończyłem w końcu kręcić się jak duch, znowu zdeżyłem się z rzeczywistością - muszę być w jakimś wariatkowie. Powoli podszedłem do dziury... Złapałem wyciągniętą rękę współtowarzysza i zacząłem go wciągać do góry.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Laura
Keitaro stara sie wciagnać Seana na górę. O nie ja tu zostaje, tam są... Przecież tam są drzwi!
-Zaczekajcie!- wykrzyknęłam- Tam są drzwi! Chodźcie tu, zobaczymy co za nimi!
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Keitaro Urashima

Na dźwięk głosu tej dziewczyny mimowolnie się wzdrygnąłem, przypomniało mi sie morderstwo. Chyba powinienem ją chronić, żeby odkupić swoje winy, hmmm...
Powoli opusczam Seana z powrotem i mówię:
Pomóżcie mi zejść do Was!
Nyano
Mat
Mat

Keitaro
powoli opuściłeś się w dół. Lądując poczułeś jak miażdżysz coś pod swoimi stopami. To były pająki, prawdopodobnie jadowite.

Laura
Powolutku, żeby nie drażnić pająków podeszłaś do drzwi. Chwyciłaś za klamkę. Czego się spodziewałaś? To było by zbyt proste. Drzwi były zamknięte.

13:16
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Sprawdzam ściany. Potem sprawdzam drzwi. Szukam jakichś dziur czy innych wnęk.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Czy znalazłem coś jeszcze w pierwszym pokoju????
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Łukasz
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8500364

Post autor: Łukasz »

Gabriel
Mam już tego wszystkiego dosyć-połykam własny język.
Nyano
Mat
Mat

Kloner pisze:Czy znalazłem coś jeszcze w pierwszym pokoju????
Nic a nic ;p

Adam
Obstukując ścianę między dwoma drzwiami po prawej stronie korytarza natrafiłeś na prostokąt o wymiarach mniej więcej 40cm X 30 cm, gdzie ściana była wyraźnie cieńsza. Gdybyś miał czym ją rozwalić najprawdopodobniej odkryłbyś skrytkę.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Michael

Schodze do pomieszczenia na dole, i uważnie je przeszukuje, uważnie ale ostrożnie, tak jak uczono mnie na misjach.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Keiatro Urashima

Starając się nie wykonywać zbyt gwałtownych ruchów dokładnie przyglądam się całemu pomieszczeniu, przy tym zerkam ukradkiem na moich 'towarzyszy'
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

Sean
patrzę czy na moim ciele nie ma czasem jakiegos pająka, jesli jakis się znjadzie to stoję w bezruchu i w odpowiednim momenci go strzepuje(nie ma tego jak zbytnio opisać, takie momenty poprostu się wyczuwa) następnie stępając ostrożnie żeby w nic nie wdepnąc podchodzę do drzwi i walę w nie z buta raz, drugi, trzeci
Ostatnio zmieniony czwartek, 9 marca 2006, 19:43 przez Smoku, łącznie zmieniany 1 raz.
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Laura
Te drzwi po coś muszą tu być. I gdzieś musi być schowany klucz do nich. Pytanie tylko, gdzie? Pająki również nie są bez powodu.
Klękam delikatnie i "macam podłoge" w poszukiwaniu czegokolwiek.
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Skoro Gabriel się chciał zabić, to nawet jeśli żyje jeszcze to używam jego głowy żeby rozwalić cieńszy kawałek ściany.
Nyano
Mat
Mat

Adam
Szybko podbiegłeś do Gabriela i zanim zdążył zareagować łupnąłeś jego głową o ścianę. Usłyszałeś ciche chrupnięcie, ale to nie ściana tylko czaszka Gabriela. Walnąłeś jego głową po raz drugi i rozwaliłeś ścianę. Twoim oczom ukazała się mała skrytka, w której leżały 2 strzykawki z przezroczystym płynem, oraz metalowa tabliczka z numerem 4, taka sama jak ta, którą Sean wrzucił do pomieszczenia z pająkami.

Sean
Kopnąłeś drzwi raz, drugi i trzeci, ale nic to nie dało za wyjątkiem zdenerwowania jednego pająka. Poczułeś szczypnięcie w lewą stopę i trochę ci ona spuchła. Odruchowo rozwaliłeś pająka pięścią. Póki co oprócz opuchlizny i pieczenia stopy nic ci nie dolega.

Laura
Jedyne co namacałaś, to parę włochatych stworzonek, które na szczęście cię nie ugryzły. Znalazłaś też uprzednio wrzuconą tu przez Seana metalową tabliczkę z numerem 4

13:19
Zablokowany