[D&D3] Miasteczko Krwi

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Ivor:

Włóczęga uspokoił się słysząc reakcję maga. Popatrzył się na niego. Jego oczy zapłoneły.
ddddaaaaajjj miiii tyllkooo zgoooodęęęę, aaaa jaaa zrobiiięęęęęę swwwwojjjeeeeeee
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

[Wszyscy]
Drow powiedział wam:
Na imię mi Ari's i jak widzicie jestem Mrocznym Elfem. Jestem magiem ziemi. (czyli druidem) Czuję gdy dzieje się coś dziwnego z ziemią po której chodzę. Ostatnio coś zakłuciło spokój natury w pobliskim miasteczku Idarois. Ewidentnie stało się tam coś złego. Zebrałem tę ekipę abyście mogli mi pomóc w razie zagrożenia. Znam się na czarach nie będziecie musieli walczyć sami. Zarobicie sobie, bo byćmoże będzie jakiś łup ze spotkanego zagrożenia. Wsiądźmy na ten wóz i jedźmy do Idarois. W międzyczasie niech każdy opowie coś o sobie, abym mógł pomyśleć w czym mi się przydacie, i jak was wykorzystać podczas walki. Szczególnie interesujesz mnie ty... - powiedział pokazując na obdartusa.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Plastic Soldier
Majtek
Majtek

Post autor: Plastic Soldier »

No i to wszystko co ty nato? Wienc w czym się specjalizujecie a juz o sobie mowilem
Ciagle z gniewem patrzy na psychopate.
Im from in
M_M
Kok
Kok

Ivor:

Co ja potrafię? Hmmm?

Ivor popatrzył spokojnie na maga

(takbęde pisał myśli)

poooozwóóóóólllll miiii toooo zrooobbbiiiiiić
nie! tym razem sam to załatwie

Potrawię to W tym momęcie włóczęga przemienił się w wilkołaka który zaczął warczeć. Lecz po chwili odmienił się z powrotem.
kijumaster
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: kijumaster »

Siadł powoli nic nie mówiąc. Czuł się troche dziwnie po utarczce słownej z jego późniejszym jak się okazało kompanem. Jednak otrząsnął się z tego i począł z wolna przemawiać:

Jam jest krasnolud kapłan. Wysławiam Boga elfów Nododsa. Tak, wiem, że to dziwne. To dlatego, że kiedyś zakochałem się w pięknej elficzce. Kiedy źli orkowie zabili ją podczas napaści na nasze miasto postanowiłem walczyć o pomstę za nią z ramienia Boga elfów. Podróżowałem ci ja przez wiele roków, aż w końcu dotarłem tutaj. Taka ot moja historia.

Skończył przemawianie siadając na swoim miejscu i zakrywając dłońmi twarz, jakby chciał zakryć łzę opadającą z jego oczu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Plastic Soldier
Majtek
Majtek

*Hmm kleryk? Miło bedzie go mniec w grupie ale czemu mam takich chorych przyjaciuł jeden ma rozdwojenie jazni drugi siada na ziemie i zaczyna płakac bez powodu*
A wy?
Wskazał palcem na reszte grupy
Im from in
delur
Marynarz
Marynarz

[Ari's]
Nie siada na ziemi, tylko wy jedziecie wozem.Niech każdy napisze coś o sobie.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Randal

Zwraca się do drudia:
-Będziemy zaszczyceni mając cię u swego boku
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Plastic Soldier
Majtek
Majtek

Oh ja tez jestem rad ze mam takich przyjaciuł
*hmm.. ciekawe kied dojedziemy*
Im from in
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

Rufus

Krasnolud wdrapał się na wóz i zajął wygodne miejsce. Na imię mi Rufus jestem z zawodu wojownikiem a z zamiłowania kowalem. Niedawno wyruszyłem z rodzinnej wsi na poszukiwanie przygód i już znalazłem. -Powiedział Rufus spokojnym tonem i rozejżał się po towarzyszach. Wilkołak? Tego mi jeszcze brakowało ale może nie obruci się przeciwko nam. -Pomyślał krasnolud patrząc na Ivora.
Obrazek
M_M
Kok
Kok

Ivor:

A ja wychowywałem się w bogatej rodzinie dopóki na moją wioskę nie najechała watacha wilków i wilkołaków. Jako jedyny wyszedłem z tej tragedii żywy aczkolwiek pogryzoiony.
Plastic Soldier
Majtek
Majtek

Szepce do Garta atk aby nikt nie słychał.
Niepodoba mi sie te wilkołak... moze pokrzyzowac nasze plany! puknij mnie lekko jesli podzielasz moje zdanie... rozumniesz co mam na mysli...Miecz, magia trup...
Im from in
delur
Marynarz
Marynarz

[Wszyscy]
Każdy powiedział coś o sobie i znacie się już podstawowo.
Jechaliście jeszcze 10 minut w ciszy, każdy skupiał się na swoim zadaniu, myślał co go tam czeka, modlił się do boga, wspominał swoje rodziny...
Wysiedliście wreszcie przed wysoką 'bramą' miasteczka złożoną z trzech metalowych drutów. Przekroczyliście bramę i stanęliście na dużym płaskim placu ze studnią w lewym rogu. Drow powiedział:
-Zaraz powinien przyjść tutaj jakiś przewodnik, lub ktoś kto nam opowie o tym miejscu....
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

Randal

Rozglądam się dokładnie. Przyglądam się wszystkiemu co jest na około mnie
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
delur
Marynarz
Marynarz

[Randal]
Widzisz trójkątny udeptany plac, w jego lewym rogu studnię (stoicie w prawym). Trójkąt jest 'ogrodzony' drewnianymi chatami, co jakiś czas widzisz bogatszy kamienny dom, czasem stajnie czy warsztaty. Nie jest to ani duże miasteczko ani bogate. Na placu nie ma nikogo oprócz was, ale w okolicznych domach leci dym z kominów. Przyglądałeś się miasteczku gdy nagle usłyszałeś za sobą głos:
- Witajcie.
Ktoś stał tuż za Tobą, bezszelestnie podszedł was, nikt z was go nie usłyszał. Był to wysoki człowiek z dużą rudą brodą zakrywającą usta i uszy. Szczupły, choć umięśniony. Na głowie długie proste, rude włosy do ramion. Niebieskie oczy, jasna cera, delikatne rysy twarzy. Ubrany w skórzane spodnie, bluze. Na to długi zielony płaszcz z kapturem.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

Randal

-Witaj. Kim jesteś? Widze że swietnie się skradasz.
-Cholera jest dobry- mówie do siebie w myślach- musze na niego uważać
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

Rufus

Krasnolud odskoczył gwałtownie do tyłu. Był gotowy pochwycić swój kowalski młot i wymierzyć nim cios w głowe.
-Kim jesteś? -zapytał Rufus przybysza.
Obrazek
Zablokowany