[Marvel vs. DC] Godzina Zero

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Thor

wykorzystuję swoja zdolność i na moment przemieniam sie w wiązkę energii, by dogonić najbliższego bandytę. Gdy tylko przy nim jestem, oszałamiam go prądem. Jeżeli inni bandyci nie są daleko, to wykorzystuje resztki sił, by ich także oszołomić.
żyję
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Firepower złapał jednego z przestępców. Drugiego dorwał Thor. Przyprowadziliście ich do reszty. Z wypytywanek dowiedzieliście się, że pracują dla Freeze'a. waszym obowiązkiem jako superbohaterów jest go pokonać.
Obrazek
Waltos
Mat
Mat

Thor

- no to sie szykuje niezła nawalanka... Ja poszukam czegoś, od czego mogę się podładować. - rozgladam się za czymś na prąd, lampami, kablami elektrycznymi itp. , jeżeli cos znajdę to się podpinam i doładowuję isę.
żyję
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

Firepower

-GDZIE JEST KWATERA WASZEGO SZEFA!? -Pytem wkurzony oprychów.
Jeśli nie powiedzą to i tak się dowiem... jakoś się dowiem. Kiedy usłysze odpowiedź pytam towarzyszy:
-Co wy na to?
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Timer

Tak, ale ja się cofam żeby zobaczyć co się stało z batmanem
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Jeżeli jestem niewidzialny i nikt nie patrzy na dozorcę to go zabijam, biorę wszystko co ma i wchodzę do ratusza.
Obrazek
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Niestety, AC nie trafił w dozorcę. Poślizgnął się na schodach, upadł i rozwalił głowę. Żegnamy pana.

Thor podszedł do latarni i zaczął się ładować. Gdy skończył, podszedł do złapanych oprychów, którzy wygadali miejsce pobytu Freeze'a. Stare obserwatorium astronomiczne na południu Gotham.

Timer, cofnąleś się w czasie. Na twoje szczęście, widziałeś nawet Batmana. właśnie leciał Batkopterem, lecz szybko straciłeś go z oczu.
Obrazek
Waltos
Mat
Mat

Thor

- To co, idziemy do tego obserwatorium? - spytał sie towarzyszy Thor. Po podładowaniu się czuł świeży napływ sił i miał ochotę jak najszybciej je na kimś wykorzystać.
żyję
M_M
Kok
Kok

Post autor: M_M »

Może by któś mi pomógł???
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Waltos
Mat
Mat

Thor:
- Johny, rozmroż lepiej tego kolesia, bo sie zaziębi na smierć...
żyję
Kloner
Chorąży
Chorąży

Timer

Zwalniam czas i biegnę za nim
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Seto
Kok
Kok

Firepower

Robie mała kulke ognia i rozmrażam woźnego jak skończe to rzucam kulke na ulice żeby rozmrozioło kawałek jezdni.
Obrazek
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Dozorca został rozmrożony, lecz zemdlał. Sprawdziliście mu puls. Żył. Ktoś szedł ulicą. Zadzwonił po karetkę. Ruszyliście do obserwatorium. Budynek powstał na skale, którą Mr. Freeze zmroził. Przy skarpie widzicie morze, z którego woda spływa do budynku. Dookoła chodzą strażnicy z pistoletami zamrażającymi. Ze zwykłego obserwatorium powstała twierdza nie do zdobycia dla zwykłych ludzi. Ale wy nie jesteście zwykli.

Timer: Spowolniłeś czas. Dogoniłeś Batkopter i zacząłeś za nim biec. Po jakimś czasie jednak Batman skręcił i wyleciał na morze.
Obrazek
Seto
Kok
Kok

Firepower

Mam plan: Ja moge postrzelać w strażników kulkami ognia i przy okazji troche rozmrozić teren bo po lodzie nie za łatwo sie chodzi. W tym czasie ktoś z was mógłby podejść bliżej i zobaczyć gdzie jest jakieś wejście czy co takiego. Reszta mogła by też atakować strażników bo za łatwo to chyba nie będzie. Co wy na to? Plan oczywiście może zostać zmieniony jakby komuś nie pasowało. -Mówie do towarzyszy a sam już robie kule ognia wielkości piłki do ręcznej.
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

Timer

Zatrzymuje czas. Szukam statku, motorówki. Wsiadam do niej, włączam poczym spowalniam czas i płynę za batmanem
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Timer: Próbowałeś zatrzymać czas. Udało się. Przez kilka sekund. Twoja moc się wyczerpała. Nie masz już sił na manipulaccję czasem. Musisz odpocząć.

Co do reszty: Niech ktoś jeszcze odpisze na plan Seto vel Firepowera
Obrazek
Waltos
Mat
Mat

Thor

- Ja mogę podejść, ale będę sobie torował w dosyć brutalny sposób (smażenie przeciwników prądem :D ), ale i tak będę potrzebował pomocy...
żyję
Zablokowany