[sesja]Sesja w świecie WARHAMMER'A [made by Ouzaru]

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Hikari »

Fechmistrza zadziwil fakt ze karczma opustoszala w mgnieniu oka.
*Cos jest nie tak....*
Zamowiwszy kolejne piwo postanowil nastwic uszu bowiem ta czworka ludzi wydala sie planowac cos niemilego. Najdziwniejsze bylo w tym to ze kojarzyl dwoch z nich jednak nie mogl dokonczyc ukladanki...
Obrazek

Zapraszam w progi Bram Snów
Obrazek
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

- Coz, jest pewna rzecz, niewielka naprawde, lecz ogromna w swej mocy... <odkaszlnal> Na zachodzie, niedaleko gor, biegnie szlak handlowy. Ostatnimi czasy stal sie on niezwykle czesto uczeszczany. I jak to czasem bywa, wiekszy ruch, wieksze klopoty. <spojrzal w strone fechmistrza> Moze raczysz sie do nas dolaczyc? Coz chyba ostatnimi czasu moja moc nieco oslabla... :(
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Kirkor

-Ale czego dokładnie chcesz od nas? Jaki ma związek ten szlak handlowy z suszą?
Pije piwo, rozglądam się
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Hagen
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: Z pól mej wyobraźni, wypełnione są tańczącymi z wiatrem miłości iskrami i pięknem Harmonii życia.
Kontakt:

Post autor: Hagen »

- tylko po co my w tym wsyztskim ? rozumiem wielka moc , susze , ale co do tego maja tacy jak .... < rozejrzal sie w dosc specyficzny sposob po towarzysza przy stole ... > ... MY ?!
Gorin-no Sho ... moją drogą jest pokonywanie innych bez szansy na przegraną. Jam jest wasalem samego siebie, me imie Hagen.
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Pije piwo i się nie odzywa.
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

Mlodzian spojrzawszy w strone (zapewne) maga wydal usta w sposob ktory wszem oznajmial jego zadowolenie.
- Nie doslyszalem twojego imienia..... (??)
Rzekl jakby pol-pytajaco.
Obrazek

Obrazek
Ouzaru

- Podejdz do nas a doslyszysz nacznie wiecej.
Nie czekajac na reakcje wojownika, powrocil do swej opowiesci.
- Pozwolcie, ze napomkne o pewnym fakcie. Gdy tylko dowiedzialem sie o suszy, wyslalem jednego z najlepszych zwiadowcow z listem do Loren. Prosilem w nim, by Mowca Slonc zechcial wypozyczyc mi jeden ze swych magicznych przedmiotow, ktory zapobieglby suszy na naszych ziemiach. Niestety! Nie otrzymalem zadnej wiesci od zwiadowcy, a szlak jest tak czesto napadany przez roznej masci zbojow, iz moge jedynie wnioskowac, co sie stalo. Prosze Was, byscie zechcieli odnalezc moj list i doniesc do Loren, o ile tam nigdy nie dotarl...
Hagen
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: Z pól mej wyobraźni, wypełnione są tańczącymi z wiatrem miłości iskrami i pięknem Harmonii życia.
Kontakt:

- z przyjemnością Panie , ale jest jeden warunek ! świadcze Ci moją głową i mymi szerokimi zdolnościami Tobie zwłąszcza jako pracownikowi ... co do warunku {scisza glos } ... jest taki jeden profesor , nie chce mi zaliczyc warunku na magii ognia , szepnołbyś słówko ?
Gorin-no Sho ... moją drogą jest pokonywanie innych bez szansy na przegraną. Jam jest wasalem samego siebie, me imie Hagen.
Kloner
Chorąży
Chorąży

Kirkor

-A czemu wykluczyłeś możliwość że zwiadowca wzioł owy magiczny przedmiot i uciekł żeby go sprzedać, albo został napadnięty i go stracił?
Tego też niemożna wykluczyć, chyba że niemówisz nam całej prawdy?
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra

A co jeśli nie odnajdziemy listu? - pytam maga.
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

Spojrzawszy badawczo na maga odrzekl po skonczonej wypowiedzi.
- Wygodnie mi tu gdzie jestem a sluch mam nienaganny, co nie zmienia faktu ze nic o Tobie nie wiem, a dla ludzi "bez imienia" nie pracuje.
Usmiechnawszy sie pewnie, wzial lyk piwa
Obrazek

Obrazek
Ouzaru

- Me imie Antalis, nadworny Mag Ksiacia Nuln oraz osobisty doradca Imperatora... <uklonil sie lekko w strone fechmistrza> Ma wladza i moc siega jedynie gor w tej chwili, wiec nie wiem, co sie stalo z powiernikiem listu. Mozliwe, ze zginal zanim dostarczyl list, mozliwe, ze zginal zanim dostarczyl mi odpowiedz... lub co gorsza... nim dostarczyl mi ow magiczny przedmiot! Dlatego prosze Was o pomoc... Hagen... Jesli uda sie Wam, obiecuje, iz nie bedziesz sie juz musial martwic egzaminami. A czego zyczy sobie kazdy z Was?
Kloner
Chorąży
Chorąży

Kirkor

-Życzenia już? Zostawmy to do rozwiązania problemu, a teraz czy byłbyś w stanie jakieś wyposarzenie na tą podruż nam załatwić?
Wypijam resztki piwa
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra

Ernst

Sądzę że duża ilość pieniędzy jest w stanie mnie przekonać do tej wycieczki.
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

Zeskoczywszy ze stolka barowego fechmistrz uklonil sie gleboko.
- To zaszczyt dla mnie Panie. Zwa mnie Beorn.
Rzekl mezczyzna.
* Wiec bedziemy pracowac dla wladz Nuln... Ciekawe... *
- Skoro wiec jestes przedstawicielem wladz, sadze ze mozemy rzadac wiele.
* Psiakrew zeby tylko nie przeholowac...znajdzie kogo innego i przegapie okazje.... NIE PRZEHOLOWAC *
- Nie oczekuje zaplaty ani nie pragne zlotych gor Antalisie, chce jedynie znac ryzyko i mozliwe opoznienia i przeszkody. Jak to oceniasz?
Slowa plynely pewnie i dumnie z ust fechmistrza.

[offtopic: Zaczyna mi sie to podobac Ouzi :) ]
Obrazek

Obrazek
Hagen
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Tylko dopije piwo , spakuje sie nieco i moge wyruszac ?! Panie to prawdziwy zaszczyt moc spotakac tak godziwego ,wspanialego , cudownego i uzdolnionego clowieka jak Ty ow magu! mam nadzieje ze zajmiesz sie dostatecnzi esyzbko moimi zaliczeniami
Ouzaru

- Co Wam moze grozic? To co kazdemu na niebezpiecznym szlaku... Atak tych zbirow, zapewne tez inne niebezpieczenstwa, ktorym bedziecie musieli stawic czola, jednak w tej chwili nie umiem Wam powiedziec, czy jakas grosba wisi nad ta wyprawa. Wynagrodzeniem moze byc wszystko, co bede mogl Wam zapewnic, wedle swych kompetencji. Czy zechcecie mi pomoc? Fechmistrzu?
Zablokowany