Wojna na słowa.

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Keffs pisze: -Co wy robicie ludzie? to ma byc walka na słowa! nie wulgarne ale atakwoanie(wyzywanie, zaczepianie) przeciwnika rymami a nie... to są tematy z ktorych mamy uzyc w ryamch oraz nasmiewaniu sie z przeciwnika!;)
Dobrze wiedzieć :D Bo ja się nie znam na takich ekscesach... :> Teraz już mogę w spokoju się pastwić :D

A do systemiku można używać kości k8 :D
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Dobra, na razie nikogo nie eliminuję. Życie można rozwijać, tylko trudno mi decydować co postać robi, gdy np spotka dresa który kopie metala.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Keffs
Pomywacz

Post autor: Keffs »

ok to znajdź sędziów teraz dawaj pary:]
me plx
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

No właśnie z sędzim problem :( nikogo nie mam tak, może ktoś z forumowiczów?? Ouzaru chyba chciała grać, może da sie namówić na sędziowanie ;)
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Jakby co to mógłbym posędziować. Prowadziłem coś podobnego ale w konwencji dźwiękowej. Może dam rade być sedzią.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Keffs
Pomywacz

GoD IDEA

To jak jest was dwóch to dawaj pary do walki i oceniajcie
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

a ja tam wyczytałem w rekrutacji o obrazaniu cos takiego
Tori pisze: Losuje dwóch graczy, oraz dwa tematy na temat których mają układać rymy. Bez przesadnego obrażania, wulgaryzmy gwiazdkujemy, ale zostawcie pierwszą i ostatnią literę.
Co do życia- jak zapodasz taka sytuacje ze lysy bije metala- każdy ma prawo zareagować indywidualnie.. Ciekawiej będzie:)

A teraz dawajta:)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Keffs
Pomywacz

1. tytuł wątku
2. to ma byc podobne do 8 mili a w 8 mili sobie dogryzali
3. ak rymowac o temacie ale atakując przeciwnika

ps. ja jeszce dokopie metalowi
Zablokowany