Jeźdźcy Smoków z Pern

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

S'hane

Rozłożył szeroko ręce i roześmiał się głośno. To jest wspaniałe!-krzyknął. Chwycił się szybko łusek na szyi smoka, który właśnie wykonał pętlę. Zrób tak jeszcze raz!-powiedział telepatycznie. Mówisz, masz-odpowiedział mu smok i zaczął pikować w dół, jednocześnie obracając się wokół własnej osi.
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

[T'remer]

T'remer z niesmakiem zauważył, że jego pismo przypomina bazgranie kury pazurem. Literki wychodziły mu jakieś takie krzywe i słabowite. Na szczęście reszcie które w ogóle nie potrafiła pisać ani czytać. Ponieważ z nim było najmniej problemów chłopak począł się rozglądać po innych przyszłych Jeźdźcach Smoków. Większość to jednak byli ludzie choć zdarzały się też i przedstawiciele innych ras. O dziwo najlepszym w nauce czytanie i pisania w małej grupce, w której siedział teraz T'remer był goblin zwany R'gol. Reszta z osób to byli ludzie. W tej grupie znajdował się także współlokator T'remera czyli B'dley. Szło mu nie najgorzej. Nie był tępakiem i całe szczęście, skoro dzielili jeden pokój. Ciekawie się też zapowiadała reszta grupki. Pewnie wszystkie już ćwiczenia będą w tych samych grupach, więc należałoby się zapoznać z resztą. Na szczęście chłopak miał tyle rozumu, żeby nie robić tego w trakcie nauczania. Będzie przerwa to będzie i czas na poznanie się nawzajem ...

Poza sesją:
Przepraszam, że tak krótko ale jakoś zabrakło mi weny :)
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Mangelee
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Mangelee »

ja odpiszę niedługo gdzieś tak w piątek bo teraz nie mam weny jestem smutna zdołowana i w ogóle...
I już się nie martw
Aż do końca twych dni
Naucz się tych dwóch radosnych słów
Hakuna Matata!
Obrazek
Zablokowany