[Nieważne] - Lacho Kalad

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

-tak... jak... ty... -powiedzial tylko tyle po czym namietnie pocałował przyjaciółkę....
Egisahieb
Marynarz
Marynarz

Post autor: Egisahieb »

Pocałunek był namiętny i mi sie podoba. Zawstydziłam się bardzo i spuściłam głowę, a przecież tego pragnęłam jak spał.Nie wiedziałam co zrobić i powiedzieć. To był dla mnie szok. Najchętniej bym stamtąd uciekła, ale jak uciekać przed przyjacielem, przecież go kochałam i ufałam mu.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Gdy oderwali swe usta od siebie spojzal jej w oczy bardzo gleboko tak przenikliwie ze ja przerazil ale jednoczesnie wzbudzil poczucie wielkiego zaufania i bezpieczenstwa chwycil ja z areke i wyszeptal cicho
- przepraszam...
Egisahieb
Marynarz
Marynarz

Bardzo lubiłam, gdy Tealiamme tak na mnie czule patrzył, bo wtedy robiło mi się niezwykle miło, czułam wielki spokój, było tak bezpiecznie..., szczególnie gdy mnie do tego chwytał za rękę. Nie przepraszaj przyjacielu - odezwałam się do Tealiamma wpatrując się w jego piwne oczy, w których odbijało się światło Laurelinu.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

-wybacz powinieenem jzu pojsc- Tealiamme wzial jajo zawinął w szmaty i powoli udał sie ku wyjsciu
-bylo naprawde milo, dziekuje ci za ta noc...
Egisahieb
Marynarz
Marynarz

Tak, chyba powinieneś już pójść, tak będzie najlepiej. Mi też było miło Cię gościć w moim domu. Opiekuj się jajem dobrze. Kiedy się znowu zobaczymy przyjacielu?
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- niebawem.. to mowiac wyszedl...

Egis dopadl wiele przemyslen musiala to przeanalizowac teraz dopiro spostzregla ze jej ojciec caly zcas siedzial w rogu izby i obserwowal wszystko....
Egisahieb
Marynarz
Marynarz

Nic już nie odpowiedziałam przyjacielowi, tylko patrzyłam za nim... Chciałam jego pocałunku, dotyku, ale przyjaciele przecież tak nie robią. Myśli o tym co zdarzło się między nami nie dawały mi spokoju. Spostrzegał ojca, podbiegłam do niego, uklęknąłam i położyłam głowę na jego kolanach.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- nei szukujs erca- zrekl spoojnie poczym poglaskal ja po glowie... - co ty wiesz o swoim przyjacielu ? powiedz? wiesz cos o nim ?
egis czula ze ojciec wiedzial wiecej ze moglby jej cos powiedziec ze niewie czy to przestroga czy mzoe podpucha...
Egisahieb
Marynarz
Marynarz

Wiem ojcze, że kocham Tealiamme, ale jak przyjaciela i to że jest dobry. Dużo czasu razem spędzamy i z nim dobrze się czuję. Spotykamy sie już od dawna na wzgórzu, a teraz spacerujemy po ogrodach Lorien. Varda i Yavanna spostrzegły chyba to skoro dały nam liście, złączyły chyba nasze drogi ze sobą.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- niewiesz droga corko wszystkiego on starszy jest niz ci się wydaje przybył tu do valinoru z srodziemia...
egis byla zupelnie zaskoczona ta informacja oraz zbita z tropu.
Egisahieb
Marynarz
Marynarz

Jak to? Starszy jest ode mnie? Nie wygląda na starszego ciałem, chociaż nieraz zdawało mi się tak, gdy patrzyłam w jego oczy. Tealiamme mi nigdy nie wspominał o tym. Czy wiesz coś więcej ojcze?
Eglarest
Chorąży
Chorąży

moze czasem jednak warto nie wiedziec wszystkiego....
bedzie dobrze egis... on jest is tarszy i młodszy to dluga bardzo neizrozumiala historia pamietaj jednak jedno gryf oddal mu swe dziecko gdyz niewiem czy wiesz ale ojcem Tealiame jest krol Finwe..
Egisahieb
Marynarz
Marynarz

Czyli on jest księciem, bratem Feanora... Teraz zaczynam rozumieć dlaczego przelatujący motyl szepnął mi do ucha, żebym skłoniła się Tealiamowi i zachowanie Gryfa. Zaczęłam zastanawiać się dlaczego Tealiamme mi nie powiedział kim jest. Hmmm..., ale czy to coś by zmieniło...Raczej nie... Ja go też nie pytałam kim jest. On jest po prostu moim przyjacielem.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Och jak że cięzko trafic za twym przyjacielem malo kto wie otym ze jest on księciem zaledwie garstka elfów... - ojciec westchnal gleboko poczym kontynuował- jego historia jest bardziej skomplikowana niz nam sie wydaje sam niepojmuje wszystkiego do konca... -Ojciec wstal i podszedl do paleniska - Moja corko opiekunko laurelinu, bogowie was połączyli w swych planach musisz byc silna.
Egisahieb
Marynarz
Marynarz

Będę silna ojcze. Patrzyłam na ojca, który podszedł do paleniska i wpatrywał się w płonące drewno. Opowiesz mi ojcze jego historię? Czemu tak mało osób wie kim on jest? Czy powinnam jego pytać o to?
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- opowiem dlaczego nie ale to wieczorem i pod jednym warunkiem...
Zablokowany