[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

to ja sobie ten zedytuje i napisze ze chce pisac w 1 osobie

Nadir

Dostrzegam Epyona czajacego sie za drzewem i co chwila rozgladajacego sie czy droga do najblizszego budynku jest wolna. Podchodze do niego i mowie:
Sluchaj jest za dobra dla kazdego z nas nie dasz rady sam ja tez nie i zaden z nas. Mam tu jeden komunikator w zapasie wez bedziemy mieli ze soba staly kontakt. Musimy ja jakos zwabic do pulapki.Najlepiej jak bysmy sie wzyscy w to zaangazowali ale narazie nikogo nie moge znalezc. Dobrze strzelasz? To ja pojde na przynete postaram sie jak najdluzej uciekac przed jej atakami mam nadzieje ze nie pojdzie na atak wrecz bo raczej dlugo nie dam rady. Ale jak bedzie wymiana ognia to dam ci chwile na czysty i spokojny strzal. Raczej tylko jeden ale zawsze. Dasz rade? Chyba ze wolisz dzialac na wlasna reke... -z wyczekiwaniem patrze mu w oczy i z nadzieja ze choc jedna osobe uda mi sie namowic do karkolomnego planu
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 6 marca 2006, 16:24 przez Nadir, łącznie zmieniany 1 raz.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

Nadal odpowiadajmy w TRZECIEJ osobie !!
[Nemesis]
Podjechała jeepem ostrożnie do przodu zważając na to, aby Nox mogła łatwo wystrzelić z CKMa, by trafić wkurzającego Cervantesa. Nudziła jej się ta zabawa, chciała jak najszybciej ją zakończyć i trafić "Inkwizytora". Jedzie tak jeepem aby zasłaniać resztę drużyny.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Niech każdy przed postem napisze, w jakiej osobie chce pisać. Zadecyduje większość.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Nox
Wkurzasz mnie Cervantesie, oj nie masz pojęcia jak bardzo mnie wkurzasz... mówie, po czym naciskam spust CKMa i seria rozlega się po kanałach odbijajac sie z ogłuszajacym echem
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Deus
Cały czas podąża górą za Cervantesem

[Jak widać w powyższej wypowiedzi, jestem za 3-cią osobą ;P ]
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Pierwsza osoba oczywiście

Set:

A po co mi broń jak i tak jej nie trafię. A może szanowna dama nie domyśliła się że ja się za bardzo posługiwać bronią nie umię Biorę 2 uzi i 5 granatów odłamkowych i 4 gazowe. Wchodzę tam i chowam się w cieniu drzew. Gdy ją zobaczę żucam 4 granaty gazowe pod nią a potem 5 granatów odłamkowych też pod nią. Biegnę po ścianie najbliższego budynku w jej stronę, w międzyczasie strzelając z uzi To bez sensu. Czekam aż dym opadnie.
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

1sza grupa:

W ogniu CKMa Nox zauważyła cień, chowajacy sie pod jeepa. Chciałą coś krzyknąć, ale nie zdążyła. cały pojazd uniósł się maską w górę, po czym przewrócił na bok, tarasujac całe przejście. Następnie został ciśnięty poziomo kanałem ostatecznie uderzajac w przeciwległą ścianę i rozgniatajac wszystkich, prócz deusa stojacego na powierzchni. Gdy tylko oglądnął sie na bok ziemię przebiła ręka i wciągnęła go za nogę pod ziemię... a raczej wciągnęła część jego.
Wszyscy wściekli budzą sie w zbrojowni. Cervantes tez tam jest, a półki z uzrbrojeniem znikają. Cervantes podszedł do nox i powiedział -Rykoszet od cholernej rury... ale i tak neiźle!- po czym poklepał ją po ramieniu. -Wyznacz sobei następcę i zarządx zbiórkę jutro o 10 na "płąszczu" to odbierzecie pojazd. Można sie juz wylogowywać!- dodał, powoli wyszedł z sali i wylogował się z Matrycy Treningowej.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Koder

1 osoba

- No nareszcie się udało. Brawo Nox. Wylogowałem się.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

[Nemesis]
Wylogowuje się z ulgą szczęściem i uśmiechem. Wraca spowrotem do swojej brzydkiej postaci i stoi sobie, gratuluje Nox.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

a co z 2 grupa?wessalo nas na amen czy jak?
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Nyano
Mat
Mat

Deus
Wylogował się
- Gratulacje, szefie - Powiedział. To był jeden z niewielu przypadków, kiedy Deusowe "szefie" było słowem najbardziej adekwatnym do sytuacji. - U przywódcy cenię zdolność logicznego myślenia, a nie płeć - stwierdził. Rzeczywiście, Nox była urodzonym przywódcą, mimo że twierdziła że jej nie zależy na dowodzeniu. Spojrzał na Jacka, spodziewał się zobaczyć na jego twarzy wyraz niezadowolenia.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

czekam aż wiecej osób z 2giej odpowie :P
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Jack

Dobra robota.
Powiedział i uśmiechnął się lekko do Nox. Jack nie wylogował się w przeciwieństwie do reszty.
Ja jeszcze poćwiczę co nieco... Wolę być przygotowany do wejścia do matrix'a.
Zdecydował i poprosił operatora programu o załadowanie programu treningowego. Następnie rozpoczyna trening walki wręcz itp., itd.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 6 marca 2006, 20:04 przez Radar, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

John "Zak" Gates

Gdy zobaczyłem Seta, wbiegającego na linię ognia schowałem się za domkiem. mruknąłem:
Co za kretyn...

Czekam, aż Set dobiegnie, lub pojawi się gdzieś w okolicy Nadir
W momencie gdy Set wywołał małą zadymkę, lub zobaczę Nadira, wyskakuję i strzelam do Shivy, nie licząc na trafienie(ale przypadki mile widziane) odwracam jej uwagę od Seta/Nadira(Który sie trafi), żeby mógł ją załatwić. Krzyczę:

Giń babilońska szmato :!: Spłoniesz w świętym ogniu :!:

Pierwsza osoba!
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 6 marca 2006, 20:04 przez Zaknafein, łącznie zmieniany 1 raz.
Nyano
Mat
Mat

Deus
"No no, może jednak pomysliłem się co do Jacka..." - pomyślał. "Bierze robotę poważnie... Chciałbym z nim potrenować, ale najpierw muszę odpocząć..." - monolog myśli Deusa przerwało ziewnięcie jego ciała. Wyrzekł na głos do Cervantesa:
- Czeka nas dzisiaj jeszcze jakaś robota? Jeśli możemy już odpocząć to rad bym był dowiedzieć się gdzie.
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Feniks 34 »

Feniks

1 osoba !!!!!!

Jeżeli udaje mi się wrapać na dach, próbuję strzelać do Shivy z SGM, a gdy się zatrzyma, rzucam granat odłamkowy. Jeżeli nie mogę się wdrapać, strzelam do nej chowając się za budynkami.
Obrazek
Obrazek
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Nox
Usmiecham się najzupełniej szczerze do grupy. Nie spodziewałam się, że zostanę dowódcą, przezcież mi nie zależało. Miła niespodzianka, nie ma co!
-Cóż- zwracam się do Cerventesa- bardzo się cieszę i mam nadzieję, że będę dobrym dowódcą, że nie zawiodę zionu, ani mojej grupy. na zastępcę chcialabym wyznaczyć każdego z Was, ale wiem, ze tak nie można. W takim razie myślę, że Deus najlepiej się nada. Również wykazał się świetną taktyką i mam nadzieję, ze dalej tak będzie. Jutro spotkamy się na płaszczu o 10. Weźcie najpotrzebniejsze rzeczy, czeka nas kupa roboty. lepiej odpocznijcie

Wylogowywuję się.

1 osoba, jak widać :p
Zablokowany