postnuklearna gra
![](./styles/WildWest/theme/images/bg-lastrow-2.jpg)
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Steav O.
Ripper ***** opanuj się, nie znamy tych gości, a jak będziesz ******** to bez trudu cię załatwią. Pamiętaj że do końca nie można wieżyć nikomu
Lepiej się prześpij to ci dobrze zrobi Idę do namiotu który wskazał wódz , na chwilę zatrzymuję się przy Jockerze
Uważaj na tego idjotę żeby nas w coś nie wpakował
Ripper ***** opanuj się, nie znamy tych gości, a jak będziesz ******** to bez trudu cię załatwią. Pamiętaj że do końca nie można wieżyć nikomu
Lepiej się prześpij to ci dobrze zrobi Idę do namiotu który wskazał wódz , na chwilę zatrzymuję się przy Jockerze
Uważaj na tego idjotę żeby nas w coś nie wpakował
-
- Marynarz
- Kontakt:
'Joker'
![Obrazek](http://img69.exs.cx/img69/7796/characternuk0hz.th.jpg)
-Spoko generale Steavoo!- Salótóje Steav`owi. Lewą reką obejmójąc za szyje wioskową dziewczynę. Oczy błyszczą mi lekko od alkoholu.- Idziesz teraz do auta? Dobra to jutro pogadamy, co zrobić.
Pożegnałem sie ze abstynentem O całując dziewczynę i wkładam ręce pod jej łaszki.
Potem bajeruje ja żeby iść gdzieś w cichy zakątek. Gdy jesteśmy gdzieś z dala kładę się na niej.
- Tyle lat byłem w lodówie... mam nadzieje ze nie zapomniałem jak to się robi... Oo kurde!
"No chyba czas już na mnie, prześpię się w hummerze" Myślę. Zapinam krzywo koszule, próbuje zapiąć rozporek.
-HrrZzz...*
![Obrazek](http://img69.exs.cx/img69/7796/characternuk0hz.th.jpg)
-Spoko generale Steavoo!- Salótóje Steav`owi. Lewą reką obejmójąc za szyje wioskową dziewczynę. Oczy błyszczą mi lekko od alkoholu.- Idziesz teraz do auta? Dobra to jutro pogadamy, co zrobić.
Pożegnałem sie ze abstynentem O całując dziewczynę i wkładam ręce pod jej łaszki.
Potem bajeruje ja żeby iść gdzieś w cichy zakątek. Gdy jesteśmy gdzieś z dala kładę się na niej.
- Tyle lat byłem w lodówie... mam nadzieje ze nie zapomniałem jak to się robi... Oo kurde!
"No chyba czas już na mnie, prześpię się w hummerze" Myślę. Zapinam krzywo koszule, próbuje zapiąć rozporek.
-HrrZzz...*
![Obrazek](http://www.darkdreamstealer.pwp.blueyonder.co.uk/avatars/FUT_BatChow.jpg)
EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDY...
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ja kiedy oni sie bvawia odkładam bron na ziemie baardzo powoil i spokojnie i mówie: Bez nierwów, jak mówie, ze nie mam złych zamiarów to nie mam. E e e spokojnie z ta giwerą bo jeszcze kogoś postrzelisz. I ide tam gdzie mnie zaprowadzą, a trwało to tak długo bo mnie długo prowadzili.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
![Obrazek](http://img126.imageshack.us/img126/651/usb1vg5.gif)
Nordycka Zielona Lewica
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Kok
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Korzystam z okazji by cos wszamać, i zwiedzam okolice, w której rozgrywa się festyun. Alkocholu unikam niczym ognia ponieważ rzeczony zabija i przyciemnia umysł. Jak, ze jestem wypoczęty szybko rzucam się w wir zabawy jednak mam otrzy otwarte i próbuje dowiedzieć się jak najwiecej o Lefo a takze o codziennym życiu mieszkańców, by ustalic jakoś co sie stało zeświatem.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Marynarz
- Kontakt:
|3ARA/\/
podchodzi do samochodu nawalonych wojakow .. ok co my tu mamy rozglada sie czujnie bedac ukryty w cieniu rzucanym przez wehikul bezdrozy.zaklada gogle i lekko przekrzywia glowe czytajac plakiete na wozie :"Gwiezdni Rozpruwacze"hmm...milo mowi pod nosem .wklada spinacz wyjety z kieszeni do drzwiczek auta .slychac ciche klikniecie i drzwi uchylaja sie cicho....raczej napruci rozpruwacze usmiechnal sie do wlasnych mysli.
p.s sory ze bez zapowiedzi ale sesja jest swietna i musialem sie wpasowac wybacz MG moja postac:
|3ARA/\/
dawniej straznik miejski w nowym jorku .wiek :40 lat teraz probuje przezyc w nowym swiecie .kreci sie po roznych osadach .dobrze radzi sobie z pistoletami ponadprzecietna celnosc .dobre prowadzenie roznych modeli aut. i ze tak to ujme doswiadczenie zyciowe
nabyte podczas sluzby w ciemnych zaulkach "big apple"
podchodzi do samochodu nawalonych wojakow .. ok co my tu mamy rozglada sie czujnie bedac ukryty w cieniu rzucanym przez wehikul bezdrozy.zaklada gogle i lekko przekrzywia glowe czytajac plakiete na wozie :"Gwiezdni Rozpruwacze"hmm...milo mowi pod nosem .wklada spinacz wyjety z kieszeni do drzwiczek auta .slychac ciche klikniecie i drzwi uchylaja sie cicho....raczej napruci rozpruwacze usmiechnal sie do wlasnych mysli.
p.s sory ze bez zapowiedzi ale sesja jest swietna i musialem sie wpasowac wybacz MG moja postac:
|3ARA/\/
dawniej straznik miejski w nowym jorku .wiek :40 lat teraz probuje przezyc w nowym swiecie .kreci sie po roznych osadach .dobrze radzi sobie z pistoletami ponadprzecietna celnosc .dobre prowadzenie roznych modeli aut. i ze tak to ujme doswiadczenie zyciowe
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
-
- Kok
olejcie to co napisal |3ARA/\/. to nieistnieje i koles dostaje ostrzezenie, za nastepne wyleci.
Perzyn: dowiadujesz sie ze Lefo to bog wolnosci i zycia. on uratowal ludzi z osady kiedy spadly bomby. uwazaja go za najwyrzsza moc na swiecie i sa mu fanatycznie oddani.
po kilku godzinach jestescie naprawde zmeczeni a niektorzy z was juz smacznie spia (ripper
joker
lukas juz spi).
z samego rana jak sie budzicie wchodzi do waszego namiotu wodz i mowi: "teraz zaprowadze was do tych przybyszow" i idzie do innego namiotu. staje przed wejsciem i mowi: "oni byli jeszcze poranieni przez demony ale juz sie maja dobrze, bardzo duzo spia, ale to przez lekarstwa szamana." poczym wchodzi do namiotu i wskazuje reka zebyscie weszli zanim.
Perzyn: dowiadujesz sie ze Lefo to bog wolnosci i zycia. on uratowal ludzi z osady kiedy spadly bomby. uwazaja go za najwyrzsza moc na swiecie i sa mu fanatycznie oddani.
po kilku godzinach jestescie naprawde zmeczeni a niektorzy z was juz smacznie spia (ripper
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
z samego rana jak sie budzicie wchodzi do waszego namiotu wodz i mowi: "teraz zaprowadze was do tych przybyszow" i idzie do innego namiotu. staje przed wejsciem i mowi: "oni byli jeszcze poranieni przez demony ale juz sie maja dobrze, bardzo duzo spia, ale to przez lekarstwa szamana." poczym wchodzi do namiotu i wskazuje reka zebyscie weszli zanim.
-
- Szczur Lądowy
-
- Marynarz
- Numer GG: 4495618
- Kontakt:
POZA SESJĄ:
Albo Mosi ma rozdwojenie jaźni, albo ja widzę podwójnie,
ewidentnie.. potrzeba większych, tudzież wyraźniejszych,
przycisków EDYCJI I KASOWANIA własnych postów!
W SESJI:
Otwieram powoli oczy, wznoszę prawą rękę,
lekko do góry, stękam: "BRAC.." mdleję, od
tych nieznanych medykamantów..
Albo Mosi ma rozdwojenie jaźni, albo ja widzę podwójnie,
ewidentnie.. potrzeba większych, tudzież wyraźniejszych,
przycisków EDYCJI I KASOWANIA własnych postów!
W SESJI:
Otwieram powoli oczy, wznoszę prawą rękę,
lekko do góry, stękam: "BRAC.." mdleję, od
tych nieznanych medykamantów..
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"
-
- Bombardier