Tyle wam wystarczy.Wrak jest wbity głęboko w ziemię choć i tak wysaje dużo nad nią. Na kawału, który widzicie widać duże rysy oraz trochę śluzowatej mazi. Statek jest trochę osmalony.
Survive or Die sesja.

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Nadir
Kurwa znow jakis syf!
Swiece latarka na potwora by go widziec a druga reka strzelam do tego
TU SA OBCY!!! WYCIAGNIJCIE NAS WRESZCIE!!! dre sie do tych na gorze
Kurwa znow jakis syf!
Swiece latarka na potwora by go widziec a druga reka strzelam do tego
TU SA OBCY!!! WYCIAGNIJCIE NAS WRESZCIE!!! dre sie do tych na gorze
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Troche wątły ten opis...
Albert
- Panowie... - Zwrócił się do obecnych przy wraku. - Czy może mi któryś z szanownych panów pożyczyć jakiś karabin? Obiecuję, że za minutę oddam.
Albert
- Panowie... - Zwrócił się do obecnych przy wraku. - Czy może mi któryś z szanownych panów pożyczyć jakiś karabin? Obiecuję, że za minutę oddam.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Kok
- Numer GG: 8564458
Dużo rozpoznac nie możecie. Nic nie wiecie o tym z czego statek itp. A ten wrak jest bardzo, bardzo duży. Widzicie tylko kawałeczek. Chociaż fak, że wątły.
Albert
Szukasz karabinu ale nie możesz znaleźć(Były tylko pistolety. I to na dole są)
Na dole.
Substancja po kilku strzałach zatrzymała się po czym przyspieszyła. Takie samie ,,cusie" wyszły z innych scian. Okrążyły was gdy nagle z lewej usłyszeliście wybuch. Zobaczyliście tunel i sylwetkę człowieka, który krzyczy.
- Biegiem! Zanim się zregenerują!
Artos
Widzisz w dziurze pełno dymu i słyszysz jakiś krzyk.
Reszta
W kulki se lecicie? Zaraz polecą głowy.
Albert
Szukasz karabinu ale nie możesz znaleźć(Były tylko pistolety. I to na dole są)
Na dole.
Substancja po kilku strzałach zatrzymała się po czym przyspieszyła. Takie samie ,,cusie" wyszły z innych scian. Okrążyły was gdy nagle z lewej usłyszeliście wybuch. Zobaczyliście tunel i sylwetkę człowieka, który krzyczy.
- Biegiem! Zanim się zregenerują!
Artos
Widzisz w dziurze pełno dymu i słyszysz jakiś krzyk.
Reszta
W kulki se lecicie? Zaraz polecą głowy.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Zeee
Zgubiłem się w wydarzeniach i nie wiem co się ze mna dzieje :/ Jeśli mogę to biegnę po linę i latarki (najwyżej kogoś o nią proszę) i szukam broni we wraku. Po tym wracam do towarzyszy.
Zgubiłem się w wydarzeniach i nie wiem co się ze mna dzieje :/ Jeśli mogę to biegnę po linę i latarki (najwyżej kogoś o nią proszę) i szukam broni we wraku. Po tym wracam do towarzyszy.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Zee
To wchodzę. I staram się nie zapalać latarki, za to nasłuchuję i nie ruszam się, dopóki mój wzrok nie przyzwyczai się do ciemności.
Sorry, że Cię wkurzyłem...
To wchodzę. I staram się nie zapalać latarki, za to nasłuchuję i nie ruszam się, dopóki mój wzrok nie przyzwyczai się do ciemności.
Sorry, że Cię wkurzyłem...

http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Nadir
Biegne za kolesiem ktory pojawil sie tak nagle. Gdy czuje ze cos sie zbliza oddaje pare strzalow w to cos i biegne ile sil dalej za facetem
Biegne za kolesiem ktory pojawil sie tak nagle. Gdy czuje ze cos sie zbliza oddaje pare strzalow w to cos i biegne ile sil dalej za facetem
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Albert
"Ani sztuki broni..." - Pomyślał zirytowany. Nie miał już pomysłu w jaki sposób mógłby się dostać do wraku. Szybko podbiegł do wraku i wykorzystując siłę rozpędu spróbował kopnąć go jak najmocniej, celując w miejsce, które wydawało mu się słabe (porysowane, nadwęglone, etc.). Nie przypuszczał, że nawet po katastrofie powierzchnia wraku stała się tak słaba, by mógł rozwalić ją kopnięciem, jednak był to tylko akt rozpaczy.
"Ani sztuki broni..." - Pomyślał zirytowany. Nie miał już pomysłu w jaki sposób mógłby się dostać do wraku. Szybko podbiegł do wraku i wykorzystując siłę rozpędu spróbował kopnąć go jak najmocniej, celując w miejsce, które wydawało mu się słabe (porysowane, nadwęglone, etc.). Nie przypuszczał, że nawet po katastrofie powierzchnia wraku stała się tak słaba, by mógł rozwalić ją kopnięciem, jednak był to tylko akt rozpaczy.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt: