[D&D]Tajemnice Świata

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Fallar

*Znowu to samo* pomyślał elf gdy upadł twarzą prosto w błoto. Jednak tym razem ktoś go obrócił na plecy i wyciągnął poza pole walki. *Kurai! wiedziałem, że wystarczy zatańczyć żeby podbić jej serce.* Elf starał się uśmiechnąc ale nic to nie dało oprócz lekkiego jęku. Właściwie to z tej pozycji miał piękny widok na nogi stojącej nad nim pół-drowki. No cóż zawsze trzeba wyszukiwać jakieś zalety w beznadziejnych i głupich sytuacjach.
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Krzys_ek
Majtek
Majtek

Post autor: Krzys_ek »

Krasnolud dziarsko zasłaniał się malutką tarczą na ramieniu. Szczęściem nasza kocica zdołała zadać śmiertelny cios i płazie ścerwo zwaliło mu się pod nogi.
-Żyjesz elfie?-spojrzal badawczo na Fallara-ruszajmy dalej, pewnie jest ich tu więcej. Wolę mieć do czynienia z duchami w forcie niż z tym ścierwem.
Czekając aż Fallar będzie w pełni sprawny i reszta drużyny się zbierze. Uważnie lustrował okolicę.
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

Tebryn:
Dźgam żabę wyjętą wcześniej strzałą. Prubuję rozciąć jej brzuch tak, bym mógł wyjść.

Poza: może pójdziecie dalej kiedy już się wydostanę nie mówiąc o tym, że przyda mi się pomoc ;/
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Vijas
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 763272
Kontakt:

Post autor: Vijas »

Fallar:czujesz się już lepiej.

Tebryn:nie możesz dźgać żaby bo jesteś sparaliżowamny

Reszta: Rzuca wam się w oczy martwa żaba która połknęła tebryna
Krzys_ek
Majtek
Majtek

-Cholera a gdzie to przeklęte diablę. Rozglądam się. Szybkie przypomnienie zdarzeń i jest! Podbiegam i ostrzem topora rozcinam skóre, a potem ścianę żołądka. Staram się to zrobić szybko, ale uważając jednocześnie, żeby nie uszkodzić "zawartości". Po czym wyciągam Tebryna na ziemię i walę dłonią po policzku.
-Żyjesz druchu?
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

- yyyjeee - Sparaliżowane diablę próbuje wykrztusić z siebie słowo. *jak zwykle o mnie pamięta się bna końcu ;/ jak piekielnie denerwująca jest niemożność poruszania się, szczególnie gdy jest się świadomym procesów trawiennych zachodzących na własnym ciele :evil: ehhh*
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Vijas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

EEE... coś mi się zdaję że wam się nie chce grać.co? powiedzcie czy macie ochotę jak nie to niech zamkną temat
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Pytanko do MG: Może jakieś PeDeki? :P
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Vijas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Poza sesją: dostaliście pdki ale wam nie powiem ile :P
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Eeeeeeeej...To nie fair!
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Vijas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Villemo koniec offtopu. Poczekaj na wypowiedzi innych :P
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra

Poza sesją:
Ja ciągle chcę grać. Szczerze mówiąc to czekałem na post MG.

Na sesji:
Fallar

Powoli i mamrocząc pod nosem przekleństwa, elf przestaje gapić się na nogi Kurai i się podnosi do pozycji pionowej. Przeciąhając się i zwiększając częstotliwość wypowiadanych przekleństw ogląda resztki swojego łuku. A raczej resztki rozwalonej cięciwy.
- Jasna cholera to se postrzelałem dzisiaj.

Następnie Fallar odwija z łuku porwaną cięciwę i wyrzuca ją daleko w bagno. *No, cóż. Jednak trzeba będzie walczyć tradycyjną metodą.* Trzymając w lewej ręce łuk, wyciąga prawą swoją szablę. Tak przygotowany na ewentualne następne ataki czeka aż cała drużyna będzie gotowa do drogi i rusza dalej w stronę fortu.
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Vijas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

2/5 chce grać. Jeszcze jeden głos i sesja rusza dalej
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Kurai

Elfka nie wytrzymala juz nerwowo i trzepnela Fallara po twarzy.
- Gdzie sie na mnie gapisz?! Lepiej prowadz do tej twierdzy zakichanej i uwazaj na cholerne zaby, bo drugi raz nie bedziemy Cie z Villemo ratowac!
- Widzialas go? Jak sie na bezczelnego gapil? <zwrocila sie do kici>

Poza sesja:
ja gram dalej, a jak MG zrezygnuje z prowadzenia to sama sie tym zajme. Wiec tak czy inaczej jestescie skazani na te sesje... I'm so sorry :twisted:
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra

Fallar

No tak, to musiało się zdarzyć. Już dosyć długo (jakiś tydzień czu dwa) nie dostał po gębie od żadnej kobiety. Fatum musiało się kiedyś przypomnieć. Elf z miną skrzywdzonego niewiniątka zaczął rozcierać sobie policzek na którym dosyć wyraźnie zaczął się rysować kształt zgrabnej dłoni Kurai. Następnie elf spojrzał z nieskrywanym wyrzutem na pół-drowkę.
- Bić rannego, naprawdę ...

Nagle w oczach elfa rozpaliły się dzike ogniki. Taksującym spojrzeniem obrzucił całą postać Kurai. Przede wszystkim skupiając się z resztą na jej nogach.
- Wybaczam Ci. Warto było.
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Kurai

Elfke zatkalo.
- ............

Patrzyla sie przez chwile na niego z dosc glupia mina. Wyraznie bylo slychac, jak krew zaczyna sie w niej gotowac, mozna bylo zaczac odliczac czas do wybuchu. Nieuniknionego.
- TY!!!! OSZ TY....!!!! ARGH!!! TY... BEZCZELNY....!!!!

Byla tak zbulwersowana jego zachowaniem, ze nawet nie mogla dobrze wyslowic swojej zlosci. Patrzyla sie na niego zaciskajac i rozluzniajac piesci, czerwieniac sie na twarzy az po czubeczki uszu i wygladajac dosc zabawnie...
- .......!!!!!!!!!!

Odwrocila sie gwaltownie i ze zlosci kopnela martwego plaza. Jego (badz jej) wnetrznosci rozlaly sie po butach pol-Drow'ki i zachlapaly jej spodnie. Zalamana dziewczyna spojrzala sie na nieczystosci na swym ubraniu.
*To wszystko przez niego.... :(*
Krzys_ek
Majtek
Majtek

Dziwny odgłos wydany przez diablę, upewnił krasnoluda, że jego dusza daleka jest jeszcze od drogi w otchłań Baatoru :wink:
Gdy Tebryn oprzytmniał do końca, podał mu rękę żeby się podniósł i ruszył dalej wraz z resztą drużyny.

Poza sesją: Ten post oznacza oczywiście dalszą chęć gry:wink: Nie pisałem nic bo czekałem na reakcję innych postaci :wink:
Zablokowany