postnuklearna gra

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Lord of Dorkness »

'Joker'
Obrazek

Oczywiście powiedziałem im wszystko, co widziałem.
Biorę kilka solidnych łyków wody z manierki.
- Nie wyglądają raczej na agresywne typy, możemy chyba do nich podjechać i dowiedzieć się czegoś. Przy okazji może dadzą nam coś mocniejszego do picia - Płucze wodą usta i spluwam na ziemię.
Wskakuje na swoje miejsce w hummerze i mam przygotowaną broń jakby coś się zdarzyło nieprzewidzianego.
- Tak czy siak będzie niezła fiesta.
Obrazek
EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDY...
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

kiedy dojezdzacie do wioski zostaliscie zauwazeni przez straznikow, ktorzy wycelowali w was swoje kalachy. zaczeli wrzeszczec zeby zawolac starca. po chwili pojawia sie jakis starszy facet z niezla obstawa i mowi: "czego chcecie przybysze? jesli chcecie nas obrabowac to jest zly pomysl, my niczego niemamy, tylko olow dla zlodzieji... a moze chcecie odebrac waszych przyjacol?"
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Nie wiem co sie dzieje ale korzystajac z tego, że mnie nie widzą biore na cel starca, który wydaje sie tam szefem. Jeśli zaatakują moich kumpli to go zabijam.
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

'Joker'
Obrazek

-Chej. Spokojnie dziadku -Podnoszę ręce- Przychodzimy w pokoju. I o jakich przyjaciołach mówisz? Właściwie to chcieliśmy zasięgnąć tylko informacji o tym cudownym powojennym świecie.-Obracam głowę na około w poszukiwaniu jakiejś gorzałki i dziewczynek.
Obrazek
laRy
Kok
Kok

"aaaaha, jesli tak to wejdzcie i skorzystajcie z naszej gosciny, ale pamietajcie, bedziemy mieli was na oku! moze wy mozecie sie lepiej porozumiec z waszymi przyjaciolmi. ale wchodzcie i napijcie sie naszej gorzalki."
starzec odwraca sie i idzie w strone 1 ogniska (tego wiekszego). za wami staje 2 naprawde duzych facetow z kalachami.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Widząc, że moi towarzysz wchodzą bez problemu podchodze do strazników z podniesinymi na znak, ze nie mam złych zaiarów rękom i mówie Spoojne, jestem towarzszem tych co dopiero weszli ze starszym facetem. Zostałem z tyłu bo no wiecie... natura wezwała I czekam na reakcej
laRy
Kok
Kok

jak cie zobaczyli to wycelowali w ciebie giwery, zaczeli wrzeszcezc, a po chwili pojawilo sie jeszcze kilku kolesi z bronia w reku. jeden z nich mowi: "oddaj bron i idziemy do szamana i przybyszow! jak przybysze potwierdza ze jestes ich przyjacielem to dostaniesz swoja bron." widzisz ze jesli sie niezgodzisz dostaniesz kilka kulek.
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Ripper »

Siadam na najbliższym krześle.
-To jak macie cos MOCNEGO do picia? Bo ta woda z manierki przyprawia mnie już o wymioty.
Zawiązuje mojego buta.
DESTRACTION TRAUCERS
laRy
Kok
Kok

jakis facet podaje ci naczynie pelne jakiegos dziwnego, zoltego plynu i mowi "najlepsza gorzalka na tych pustkowiach, ale uwazaj bo jest naprawde mocna..."
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

'Joker'
Obrazek

Zdejmuje kamizelkę i odkładam broń do samochodu.
- Może lepiej niech ktoś zostanie i popilnuje sprzętu żeby ci nas nie obrobili.
Potem idę wmieszać się w tłum. Kręcę się wokoło ognisk. Popijam tą ich gorzałkę i podpytuje o wojnę i co się dzieje ostatnio w okolicy. A także, o co chodzi z tymi naszymi przyjaciółmi.
Gdy mam już nieźle w czubie, chwiejnym krokiem podchodzą do jakiejś dziewczyny, uśmiechając się.
-Nie widziałem tak pięknej kobiety od ponad trzystu lat. Poważnie mówię. -Staram się zachować pion.
Obrazek
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Wącham podaną gorzałke.
-Hmmm. fajne!
Biorę łyka tego wspaniałego napoju.
-QRDE, niezłe i...dosyć mocne...
Wypijam do dna.
-Jeszcze jedną kolejkę. Proszę położyć na stół...tylko żeby nikt mi nie wypił!!!
W tym czasie podchodze do jakiegoś ze strażników i...
-Ej, są tu może jakieś fajne laseczki do...no sam wiesz....???
DESTRACTION TRAUCERS
LukaS
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: LukaS »

Steav O.

Idę za starcem do ogniska. Kiedy się zatrzymujemy zaczynam rozmowę:
Dziękuję za gościnę w tych ciężkich czasach, ale o co ci chodziło mówiąc o "naszych przyjacielach"
laRy
Kok
Kok

starzec mowi do Steav O. : "ci dwaj faceci ktorzy przyszli z strony starego bunkru, chyba sa waszymi kumplami bo maja takie same naszywki na rekawach jak wy, chyba ta sama jednostka, a pozatym maja prawie taki sam sprzet jak wy. oni sa jeszcze slabi, ale jutro was do nich zaprowadze, a teraz bawmy sie w siweto wielkiego LEFO!!!"

straznik do Rippera: "sa, idz do tego duzego namiotu na srodku wioski, tam jest wszystko czego szukasz"
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

-Dzięki, strażniku.
Biorę miseczkę gorzałki ze stołu, ponownie nasycam się wonią tego "magicznego" napoju i napełniam manierkę gorzałką. Reszta która została w misce zabieram do namiotu. Odsłaniam kotarę namiotu, biorę łyka gorzały.
-O! Kurde, fajny widok.
Wchodzę do namiotu.

Dochodzą z niego wspaniałe dźwięki orgazmu.
DESTRACTION TRAUCERS
laRy
Kok
Kok

'Joker', dowiedziales sie ze ci ludzie o wojnie niewiedza duzo, wiedza ze wojna byla, ale ich przodkowie wyszli z jakiegos bunkru i chcieli zapomniec o wojnie i innych bunkrach. co do przyjacol dowiadujesz sie tyle co Steav O.
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Wybiegam z namiotu rozlewając trochę gorzały.
-Jaaa...Zapomniałem prezerwatyw...ehhh....
Wracam do głównego namiotu. Rozgląduję się po pomieszczeniu. Wołam do barmana:
-Ej, barman będzie tu jakaś impreza?
DESTRACTION TRAUCERS
LukaS
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: LukaS »

Steav O.

Wybacz wodzu ale chciałbym odpocząć czy znajdzie się wolne miejsce do spania
Reszcie daje do zrozumienia że ktoś powinien zostać na warcie nigdy nic nie wiadomo
Zablokowany