[DB-X] KOMETA

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

Na mięsnej wysiadamy tak? -pytam się Quariona
Obrazek
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Feniks 34 »

Quarion

- No, tak chyba będzie najlepiej - odpowiadam. Przez cały czas patrzę przez okno i staram się zapamiętać jak najwięcej i ułożyć to sobie na planie miasta.
Obrazek
Obrazek
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Liyan
Podchodzę do wampirzycy i próbuję zagadać. No i oczywiście spytać, czy może wie coś więcej o tych całych Sakkra niż ja
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Nyano

Opisz wszystko, co robisz i mówisz.

Quarion i Seto

Wysiedliście na ulicy Mięsnej. Wyglądała na nieco opustoszałą. Ludzi prawie nie było. Jeszcze dwa razy tyle drogi co przejechaliście do granic miasta. Nagle ujrzeliście na niebie mały czarny punkt. To coś wisiało w powietrzu i świeciło różnymi kolorami - niebieski, czerwony, zielony, pomarńczowy na zmianę. Po chwili zaczęło zniżać lot i znikło za blokami mieszkalnymi. Obok was jest spożywczy. Jedyny otwarty sklep w okolicy. Sklep z pojazdami, market, dwa kioski, kino i kantor są zamknięte. Możecie się przejść idąc uliczką prosto, w lewo albo w prawo (powrotna droga).

Co robicie?
Seto
Kok
Kok

Jerry

To jest to -mówie i wskazuje ręką na sklep z pojazdami. Może kupiny jakieś porządne ścigacze, a nie będziemi się tłuc autobusami? -Pytam Quariona
Obrazek
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Quarion

- Ja się zgadzam, ale narazie sklep jest zamknięty [MG: Do kiedy?]. Trzeba się gdzieś zaszyć do jutra. Może można tu gdzieś znależć jakieś lokum, bo spanie na ulicy z - tu ściszam głos - taką kupą pieniędzy wydaje się głupotą. Proponuję poszukać jakiegoś noclegu, na jedną noc. Jak jutro sklep nie będzie otwarty, to pójdziemy do innego hotelu. Nie możemy zostawać nigdzie na dłużej, bo mogą nas znaleźć - mówię sprawdzając do kiedy sklep jest zamknięty / w jakich godzinach jest otwarty.
Obrazek
Obrazek
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Quarion i Seto

Nie pisze do kiedy jest zamknięty, ale za to piszę: Zaraz wracam. Ogólnie jest od 8:00 do 21:30. Szukając noclegu znajdujecie drogowskazy do hotelu. Jednego z droższych, ale stać was na to na pewno będzie...
Idziecie do hotelu i wynajmujecie pokój, czy też nie?
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Quarion

- Czekamy aż wróci, czy idziemy do hotelu - chyba bezpieczniej jest poczekać i już dziś wyjechać z tego miasta [Umiemy prowadzić pojazdy?] - mówię.
Obrazek
Obrazek
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Samochody są bardzo nowoczesne (o ile taki kupicie), a do tego nie trzeba umieć jeździć samochodem.
Seto
Kok
Kok

Jerry

Lepiej będzie poczekać. -Mówie i rozglądam się za jakąś ławką czy czymś takim. Przy okazji sprawdzam czy mam przsy sobie tą broń co zakosiłem gangsterom podczas strzelaniny.
Obrazek
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Quarion

Gdy sklep zostanie otwarty, proponuję, byśmy kupili najlepszy, i może nie najdroższy samochód, a potem odjechali jak najdalej. [Przez tydzień, niestety będę wyłączony - wyjeżdżam].
Obrazek
Obrazek
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Uch... no dobra ;)
Liyan

Podchodzę do stolika nr.1 i grzecznie się pytam - Hej, mogę się przysiąść? - Po czym nie czekając na odpowiedź siadam. - Wiesz może coś o tych jaszczurach? - Pytam wskazując palcem na telewizor - Muszę przyznać, że ja praktycznie nic nie wiem, a ciekawi mnie kto to i dlaczego jest tak ważny, że odliczają czas do jego przyjazdu
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

[Halo, halo. MG jesteś tam ? No jesteś, czy nie ? Bo jak nie to nie]
Obrazek
Obrazek
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Jestem, ale ostatnio mam mało czasu. Odpisze za jakiś czas.
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Quarion i Seto

Po długim czasie widzicie, że drzwi od sklepu otwierają się, a zaspany człowiek zmienia "zaraz wracam" na "otwarte". Popatrzył się na was i powiedział.
W czym mogę pomóc?

Liyan

Ma być bardzo ważne spotkanie. Mają omówić sprawy Uni, handlu, współpracy i walki przeciw Evonom. Wyglądają tak:
Mówi i wyciąga mały komputerek, na którego ekranie pojawia się obrazek.
Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela, 9 kwietnia 2006, 21:33 przez Radar, łącznie zmieniany 2 razy.
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Quarion

- Jak być może się pan domyśla - mówię wchodząc do środka - chcielibyśmy kupić samochód. Dobry samochód. Czy ma pan coś, co sprosta naszym wymaganiom ?
Obrazek
Obrazek
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Quarion i Jerry

Mężczyzna miał krótkie czarne włosy i duże okulary.
Niestety nie dysponuję drogimi samochodami, ale najlepszy jaki mam to ten.
Pokazuje na samochód, który wygląda mniejwięcej tak:
Obrazek
Jest przecena i kosztuje tylko 40 000 MK.
Obok ceny widzicie skreślone 50 000 MK.
Zablokowany