(Fallout Tactics: Brotherhood of Steel) Nowy świat

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Keffs
Pomywacz

Post autor: Keffs »

Szpon
Bez trudu rozerwałeś go na strzępy.

Wszyscy
Cała ekipa w budynku. W niespodziewanie wpada mutant wali serie z działka do o koła.

Szpon
Dostałeś najmocniejszą serie, ale przeżyłeś. Masz ostatki sił.

Demon
Obudziłes się po serii.

Sten
Nie dostałeś obrażeń.

Fire
Dostałeś serie po plecach, ale na szczęście z boku i tylko po skórze. Odruchowo odwracasz się od drzwi.
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie
Zinin
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Zinin »

Fire

Leżąc na ziemi celuje w mutanta - Hasta la vista przygłupie- i wypuszcza mu serie, próbując trafić w głowę. Jednocześnie krzyczy do reszty ekipy - Trzeba osłaniać tę stronę-
Dobry bajer, to połowa Sukcesu
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Sten:

Ghul tylko rzucił kilka przekleństw, zmieniając magazynek na pełny. Na wszelki wypadek. -Później się naładuje.- mruknął ze spokojem wsłuchując się w pociski tłukące w mur. Szybko oglądnął się na szpona śmierci i ujrzał mutanta z granatem w łapie. Sten warknął i przyskoczył do okna, po czym posłał kilka strzałów w stronę pokraki. -Do środka, Szponie! Do środka! ryknął i schował się przed ewentualna odpowiedzią ogniową. Refleks ponad wszystko. -Za nikogo głowy tu nie mam zamiaru kłaść.- mruknął do siebie, skupiając się, by wyjrzeć i oddać kilka strzałów w momencie przeładunku, lub chwili wahania napastników.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Szpon

Szpon śmierci schował się gdzieś na boku, po czym użył na sobie stimpaka
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Keffs
Pomywacz

Wszestkie wasze akcje udały się.
W pewnym momencie usłyszeliście wybuch od strony drzwi i uderzyliscie w sciane.

Sten

Przeleciałes przez okno jestes ciężko ranny.

Szpon

Padłeś na ziemie więc nic ci nie jest.

reszta

Zatrzymaliście się na ścianie.
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Szpon

deathclaw poderwał się z ziemi zaczął się rozglądać dookoła szukając wrogów, których mógłby rozerwać, o tak szpon się wkurzył i to bardzo.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Keffs
Pomywacz

Piszcie inni!

:!: EDIT

Jak odpiszecie to usmiercimy Demona ktory z braku czasu(oficjalna dla was wersja:]) musiał przestac grac:] odpisujcie niechce zeby ta sesja upadla
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Nie odpisuję w weekendy, a jeśli, to rzadko :P

Sten:

-Nihil novi sub sole...- burknąłghul szybko rozgladajac się wokół z pistoletem w dłoni, gotów strzelic w razie ataku ze strony jakiegoś mutanta. Jeśli jest "cisza i spokój" (e.w. wymuszone poprzez strzały ghula) to zjada sobie robaka-w-skorupie. -Nigdy nie lubiłem stimpaków.- mruknął, przłykajac i nerwowo rozgladajac się wokół. To powinno trochę poprawić jego stan. następnie zagląda do budynku i jeśli w środku jeszczenie ma mutantów, to wskakuje z powrotem do środka. -Blasto porca trotyliada...- mruczy.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Zinin
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Zinin »

Fire

Oparł się o ścianę i powoli wstał. Pokuj zdawał mu się wirować, nie mógł utrzymać równowagi. ( Pamiętacie ten efekt oszołomienia po wybuchu z Call of Duty??? o coś takiego mi chodzi) Rozejrzał się po pokoju czy ekipa jest cała, po czym po kolei podchodził do okien by sprawdzić ilu mutantów nadal żyje
Dobry bajer, to połowa Sukcesu
Zablokowany