Imię: Ukaro
Profesja: Dragoon
Frakcja: Królestwo Dainan
Wygląd: Wysoki blondyn, niebieskie oczy, dobrze zbudowany, przystojny, wkłada sporo mocnego żelu we włosy. Przez pierś przebiega mu ohydna blizna. Najczęściej ma na sobie niebieskie spodnie poniżej kolan, glany, czarną kamizelkę i dwa ochraniacze na ramiona, do których przypięta jest czarna peleryna z czerwonymi wzorami.
Artos
Imię: Arsan
Wzrost: 170cm
Waga: 75kg
Włosy: Długie czarne
Oczy: Piwne
Frakcja: Wyznawcy Nexusa(Lepsi Magowie, Modlitwa),
Klasa: Czarny Mag (Black mage always win )
Wygląd: Czarna długa tunika, okrywająca całe ciało, zrobiona dość ciasno, tak, że nie krępuje ruchów. Długa peleryna, też koloru czarnego. Jego twarz jest zimna niczym lód, nieczuła na cokolwiek, co się dzieje wokół niego i niedająca po sobie poznać swych mrocznych myśli. Na jego lewej dłoni ma wytatuowany ten sam symbol, co na płaszczu.
Pita
Imię: Garland
Wzrost: 210cm
Waga: 115kg
Włosy: krótkie czarne
Oczy: czarne
Frakcja: piraci
Klasa: Rycerz.
Wygląd: Posępny typ o śnieżnobiałej skórze.
Rzadko się odzywa, nosi czerwoną pelerynę i ma sine usta.
Po długiej podróży wszyscy trafiliście przed oblicze króla Królestwa Dainan, Artura. - Witajcie przybysze. Słyszałem o was wiele dobrego. Dlatego zaprosiłem was do mojego królestwa byście rozwiązali pewna sprawę. Otóż od pewnego czasu moje państwo nękają ataki pomiotów Chaosu. Chciałbym byście odnaleźli źródło zła i zniszczyli je. Więcej informacji i pieniądze na ekwipunek otrzymacie od mojego skryby Broma.
Rozglądam się podejrzliwie, oczekując dalszych słow mego nowego pana. Próbujem ukryć rozdrażnienie jakie wywołało we mnie nazwanie Stwórów Chaosu pomiotami zła.
Arsan - Dziękujemy bardzo za zaufanie w nas pokładane
Kłaniam się nisko królowi. - Gdzie możemy znaleźć twego skrybę, który ma nas wtajemniczyć w szczegóły?
Arsan
-No to czas sie tam wybrać - mowie głośno - Jesli mości wladca nie ma do nas juz zadnej sprway, to mam nadzieje, ze mozemy juz sie zajac wladcy problemem.
Wychodze jesli dostalem zgode, ide do miasta i szukam tego podwladnego od ktorego mialem informacje i finanse dostac.
*Fuk tis!! Nie czekam na resztę.*
Przy bramię miasta czekał na was skryba. Dał wam po 800 sztuk złota. -Na wschodzie macie sklep z bronią i pancerzami. Na zachodzie bar. Na północy bank i sklep z różnymi przedmiotami leczącymi. Jak zrobicie zakupy to wróćcie tutaj.