[Marvel X-men]Pokolenie zła
-
- Pomywacz
- Numer GG: 4894429
Re: [Marvel X-men]Pokolenie zła
*Nad instytutem pojawił się bardzo nowoczesny śmigłowiec wyskoczył z niego mężczyzna zwany Wolverin , oraz młody chłopak Ice man .Próbowali obronić Van Helsinga przed kulami , lecz Ice man dostał z miotacza ognia , a Wolwerin został trafiony z czołgu . X-man wbił się w ścianę instytutu*
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
*Van wstał spojrzał na ica-mena spojrzał na czołgi i rzucił się na gościa z karabinem wyrywając mu broń*
-Mam was!!!!
*i zaczął strzelać w intruzów*
-Mam was!!!!
*i zaczął strzelać w intruzów*
-
- Kok
- Numer GG: 8564458
Marka Nitri
Chłopak otrząsnął się ze zdezorientowania spowodowanego nagłymi wypadkami i przyłożył ręce do asfaltu starając sie z stworzyć z niego ochronę, za którą mogliby się ukryć mutanci. Spróbował też zalać czołg asfaltem.
Chłopak otrząsnął się ze zdezorientowania spowodowanego nagłymi wypadkami i przyłożył ręce do asfaltu starając sie z stworzyć z niego ochronę, za którą mogliby się ukryć mutanci. Spróbował też zalać czołg asfaltem.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM !
-
- Pomywacz
*intruzów jednej chwili czołg pokrył się asfaltem, żołnierze przestali strzelać i popatrzyli na mutanta z nie małym zdziwieniem, po czym powoli zaczęli się wycofywać,nagle bunkier schował się pod ziemie i znów w tym samym miejscu stał nienaruszony Instytut*
-
- Kok
Marka Nitri
Chłopak lekko się zachwiał ale utrzymał sie na nogach. Popatrzył po pozostałych m,utantach oceniając ich obrażenia.
Chłopak lekko się zachwiał ale utrzymał sie na nogach. Popatrzył po pozostałych m,utantach oceniając ich obrażenia.
-
- Pomywacz
*Van spojrzał na chłopaka z niedowierzeniem i cały poraniony uciekł*
EDIT - Post pod postem
*Van Helsing idąc chodnikiem wszedł do ciemnej alejki skrył się za koszem i usnął*
-chrap, chrap.
EDIT - Post pod postem
*Van Helsing idąc chodnikiem wszedł do ciemnej alejki skrył się za koszem i usnął*
-chrap, chrap.
-
- Pomywacz
*Marka usłyszał czyjś głos w myślach ,(Bardzo dobrze , witaj w moim Instytucie , czekam na ciebie w moim biurze)*
EDIT - Post pod postem
*Van obudził się w ciemnym hangarze , przywiązany do krzesła *
-Van Helsing jak mniemam *powiedział Wysoki człowiek w stroju zakonnika *Mam dla pana ciekawy interes
EDIT - Post pod postem
*Van obudził się w ciemnym hangarze , przywiązany do krzesła *
-Van Helsing jak mniemam *powiedział Wysoki człowiek w stroju zakonnika *Mam dla pana ciekawy interes
-
- Kok
Marka Nitri
Chłopiec skierował sie do instytutu. Gdy się tam znalazł zapytał pierwszą napotkaną osobę o drogę do gabinetu Xaviera i po otrzymaniu informacji udał się tam.
Chłopiec skierował sie do instytutu. Gdy się tam znalazł zapytał pierwszą napotkaną osobę o drogę do gabinetu Xaviera i po otrzymaniu informacji udał się tam.
-
- Pomywacz
jaki dziadku ???
*spojrzał zdziwiony*
*spojrzał zdziwiony*
-
- Pomywacz
- Numer GG: 432092
*Stał w miejscu oszołomiony szybkością wydarzeń. Starał się sobie wszystko poukładać powoli. Zdziwił się, że żołnierze tak nagle zaatakowali mutantów. Przyspieszył kroku, gdyż szedł do gabinetu Profesora.*
(Dziwne, o co tu chodzi? Ciekawe.) *Myślał sobie. Gdy doszedł do gabinetu, otworzył drzwi i zapytał*
-Jest Pan tu Profesorze?
(Dziwne, o co tu chodzi? Ciekawe.) *Myślał sobie. Gdy doszedł do gabinetu, otworzył drzwi i zapytał*
-Jest Pan tu Profesorze?
" Tylko pstryk i już nie ma mnie.... Czasem bardzo tego chcę.... Zostawić wszystkich Was.... "
-
- Pomywacz
-Tak jestem mój drogi , zaraz porozmawiamy tylko zaproś tu do nas tego chłopca *Powiedział profesor Xawier za biurka. Minę miał bardzo zmartwioną , patrzył co jakiś czas na zdjęcie instytutu leżące na stole*
-
- Pomywacz
-Dobrze profesorze.
*Powiedział Marcus, po czym zszedł po schodach na parter, gdzie zaczął szukać Marka.*
(Dziwne to wszystko i nie ma sensu nic. Ehh)
*Powiedział Marcus, po czym zszedł po schodach na parter, gdzie zaczął szukać Marka.*
(Dziwne to wszystko i nie ma sensu nic. Ehh)
" Tylko pstryk i już nie ma mnie.... Czasem bardzo tego chcę.... Zostawić wszystkich Was.... "
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Ta sesja zostanie zamknięta jeśli nadal bedzie wygladałą tak jak wygląda. Proszę pisać dłuższe posty, albo przenieść się na IRC-a. Proszę zwracać uwagę na błędy ortograficzne.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Pomywacz
Ja już rezygnuję z tej sesji. Przepraszam.
-
- Kok
Marka Nitri
Rozmyślając o sytuacji mutantów w tym świecie dotknął ściany i zalał sie betonem.
Rozmyślając o sytuacji mutantów w tym świecie dotknął ściany i zalał sie betonem.