[Suvirval] Początek Koszmaru

-
- Marynarz
- Numer GG: 8500364
[Suvirval] Początek Koszmaru
Razem z moim kolegą zagraliśmy ostatnio w dosyć prowizoryczną gre o zombi, wymyśloną przezemnie na poczekaniu-grało śie świetnie. Gra nie ma żadnych statystyk, opowiada o mieście opanowanowywanym przez zombie.Karty postaci to standard:
Imie i Nazwisko
Historia
Wygląd
Jest to moja pierwsza tego typu gra więc bądźcie wyrozumiali ;D
Imie i Nazwisko
Historia
Wygląd
Jest to moja pierwsza tego typu gra więc bądźcie wyrozumiali ;D

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
no ok mozemy sprobować 
Imie i Nazwisko: Michael Lepper
Waga i Wzrost: 80; 179
wiek 63
Historia: To stary zgred emerytowany wojskowy, cale zycie poswiecil armi by ta w stopniu pułkownika wywaliła go an zbity pysk w rozkwicie jego kariery on neizalamujac sie nadal ejts milosnikiem militariow daletgo to kolekcjonuje przerozne militarystyczne cacka w garazu podobno trzyma czołg ale niewiadomo ile w tym prawdy. za emeryture wojskową ciezko bylo mu wyzyc wiec handluje nieco na boku przemycaną bronią. żonę pochował dwalata temu podobno jak chodzą plotkiz abił ja bo zupa byla za słona, jego starsze dizeci wyjechały na inny kontynent iz erwaly znim kontakt. on sam jest typem narwanego i nieobliczalnego wariata zreszta ma anwet orzeczenie sądowe o niepełnej poczytlnosci.
Wygląd: nieco już posiwiale neigdys czarne włosy i lekka łysinka zaczynajaca sie od poglebiajacych sie polkoli, sceity jest jakz wykle krotko ale neiarz zdazy mus ie zarosnąć nie ejst zwolennikiem wąsikow swoj wojskowy wasik zgolil gdy odeslali go 3 lata temu na emeryture, ma szare oczy iz aczynający sie pojawiac miesien piwny mimo wytrwałych cwiczen w swej silowni w piwnicy...

Imie i Nazwisko: Michael Lepper
Waga i Wzrost: 80; 179
wiek 63
Historia: To stary zgred emerytowany wojskowy, cale zycie poswiecil armi by ta w stopniu pułkownika wywaliła go an zbity pysk w rozkwicie jego kariery on neizalamujac sie nadal ejts milosnikiem militariow daletgo to kolekcjonuje przerozne militarystyczne cacka w garazu podobno trzyma czołg ale niewiadomo ile w tym prawdy. za emeryture wojskową ciezko bylo mu wyzyc wiec handluje nieco na boku przemycaną bronią. żonę pochował dwalata temu podobno jak chodzą plotkiz abił ja bo zupa byla za słona, jego starsze dizeci wyjechały na inny kontynent iz erwaly znim kontakt. on sam jest typem narwanego i nieobliczalnego wariata zreszta ma anwet orzeczenie sądowe o niepełnej poczytlnosci.
Wygląd: nieco już posiwiale neigdys czarne włosy i lekka łysinka zaczynajaca sie od poglebiajacych sie polkoli, sceity jest jakz wykle krotko ale neiarz zdazy mus ie zarosnąć nie ejst zwolennikiem wąsikow swoj wojskowy wasik zgolil gdy odeslali go 3 lata temu na emeryture, ma szare oczy iz aczynający sie pojawiac miesien piwny mimo wytrwałych cwiczen w swej silowni w piwnicy...

-
- Marynarz
OK no to mam pierwszą karte postaci,postaraj sie grać poważnie,wtedy gra będzie lepsza. Ok w założeniu mają startować 4 postacie, może być więcej. Ja będe GM. Aha starajcie sie:
-nie decydować o przebiegu akcji (np.zdobyłem broń,zabiłem potwora-o wyniku akcji wykonanej przez postać decyduje ja.)
Na razie tyle, czekam na karty postaci.
-nie decydować o przebiegu akcji (np.zdobyłem broń,zabiłem potwora-o wyniku akcji wykonanej przez postać decyduje ja.)
Na razie tyle, czekam na karty postaci.

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Imie i Nazwisko AC
Płeć M
Waga i Wzrost 72kg/185cm
Historia: Morituri te salutant! - Idący na śmierć pozdrawiają!
Wygląd: Wyglądam lepiej niż "skocz po wino", ale gorzej niż przeciętny Elf
Zresztą i tak nie widać jak wyglądam bo mam taki strój: http://www.ebhp.pl/i/plik_duzygr_1123.jpg
Płeć M
Waga i Wzrost 72kg/185cm
Historia: Morituri te salutant! - Idący na śmierć pozdrawiają!
Wygląd: Wyglądam lepiej niż "skocz po wino", ale gorzej niż przeciętny Elf

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Marynarz
Albo ok możemy zacząć od razu. Zaznaczam że jak ktoś będzie robił sobie jaja to zwyczajnie zginie w grze. Pamiętakcie o tym że nie wolno decydować o przebiegu akcji. Jeśli dostaniecie do ręki jakąś broń palną, to dowiecie sie ile macie do niej naboi, w wypadku akcji z jej wykorzystaniem musicie zaznaczyć ile oddajecie strzałów.

-
- Bosman
- Kontakt:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... others.jpg
to ja tak wyglądam
Tak zaczynamy, i jak będę miał zginąć to nie daruj mi życia
to ja tak wyglądam
Tak zaczynamy, i jak będę miał zginąć to nie daruj mi życia

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Imie i Nazwisko: Koleś
Waga i Wzrost: 80kg 189cm
Historia: mieszkał ze swoją żoną i psem w przyczepie campingowej, pewnego dnia z nudów strzelał z dubeltówki do okolicznych kotów, które mu obsikiwały przyczepę, i postrzelił się w głowę
trafił do szpitala, rana nie była zbyt poważna, ale od tamtego wypadku często miewa dziwne halucynacje, w szpitalu dostał trzy wiadomości, pierwszą że żona od niego odeszła, drugą że przyczepę zabrali komornicy, a trzecią że psa zabrali do schroniska gdzie zostanie uspiony, wyszedł wnerwiony na cały świat
Wygląd: http://www.shooterplanet.de/Shooter-Arc ... _gross.jpg
Waga i Wzrost: 80kg 189cm
Historia: mieszkał ze swoją żoną i psem w przyczepie campingowej, pewnego dnia z nudów strzelał z dubeltówki do okolicznych kotów, które mu obsikiwały przyczepę, i postrzelił się w głowę

Wygląd: http://www.shooterplanet.de/Shooter-Arc ... _gross.jpg