W tej pięknej chwili przystało mi Autorowi powyższychsformułowań zasiąść w spokoju i odczytać ostatnie wiersze mych życiowych spostrzeżeń. Ma twarz pokryta ryżowym pudrem nie okazywała strachu czy też żadnego innego uczucia. WYpełniała mnie pustka i przeświadczenie o odwiecznym obowiązku który tyczy się każdego podobnego do mnie. Z radością powitłem mojego przyjaciela który przybył specjalnie aby pomóc mi dokonać tego rytuału. Jeszcze raz ogarnełem pamięcią wydażenia ostatniej nocy , śmierć mego pana którego nie zdołałem przed nocnym atakiem skrytobójców, którzy poprzez cienie przedostali się do zamku. Nie spełniłem swego zadania a moje istnienie okryła hańba. Uniosłem w góre nóż po czym ogarniając wszystkich zebranych wykonałem pchnięcie , mój przyjaciel znając mnie wiedział że powinien zaczekać aż przeciągne go jeszcze w góre w stronę mostka.Zdawało mi się że usłyszałem słowika. Po czym wykonał jedno cięcie. Czyste i proste. Moje ciało spadło po czym okrył je cień rzucany pzez budynek.
Klan Asao głeboko wstrzośnięty zabójstwem jednych z przywódców zaczyna ściągać dodatkowe straże i ochrone z terenów mu podległych. A co za tym idzie nową służbę. Każdy kto nosi miecz lub zna siuę w sztuce kaligrafii jest potrzebny czeka na niego godziwa zapłata. Wystarczy przybyć do lokalnego urzędnika i odebrać aneks, warunkiem jest oczywiście umiejętność czytania i pisania.
------------------------------------------------
Jak zwykle proszę o historie i profil psychologiczny , jeśli ktoś wyrazi chęć zamieszczenia zdjęcia będzie mi niewypowiedzianie miło.
Osoby które dopiero zaczynają grę :
- wymagana jest przynajmniej podstawowa znajomość kultury japońskiej( służe pomocą ( prv msg )
- możliwośc pisania przynajmniej raz na dwa dni
- umiejętność pisania dłuższych postów ( osoby który zaczną pisac posty o tresci jednego zdania np " wyciagam bron " , "ide do swiatyni" będą wypraszane z gry
Życze miłej gry