[Wampir: Maskarada] Dziedzictwo Krwi

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Seth
Tawerniak
Tawerniak

[Wampir: Maskarada] Dziedzictwo Krwi

Post autor: Seth »

Ogłaszam nabór do nowej sesji w Wampira: Maskaradę. Maksymalnie będzie trzech graczy, lecz rekrutacja będzie tym razem bez przerwy otwarta. Przed rozpoczęciem sesji wybiorę trzy najlepsze karty postaci.
Gramy tylko klanami Camarilli, a sesja zaczyna się na początku dwudziestego wieku. Zamierzam pobic rekord 63 stron :P ... Jeśli coś przegapiłem piszcie :wink: .

Wiem... ostatnio mam napływ pomysłów :P .
Seth
Mu! :P (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Ja, ja, ja chcę :D Postać może jutro, a może później. Na PW, czy w temacie?
Obrazek
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Ja...Ja...Ja...Ja...Seth, przyjmij mnie po znajomości :wink: Krtę napiszę na jutro(tę do sesji w Wietnamie też :wink: ).
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Imię: Alucard
Klan: Podobno najpierw mamy być śmiertelnikami, ale nie obrażę się, jeśli przeistoczy mnie jakiś Ventrue ;P
Historia: Skończył Oxford, pracuje jako prawnik (wiem, że to mało ;P)
Wygląd: Wysoki, brunet, zielone oczy. Ubrany w czarny garnitur.
Obrazek
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Ja bym też się pisał, wstępnie chcę być Tremere. Historię jakąś sklecę ;)
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Seth
Tawerniak
Tawerniak

Ach tak, byłbym zapomniał- na początku jesteście członkami Arkanum, stowarzyszenia badającego zjawiska paranormalne.
Seth
Vijas
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 763272
Kontakt:

Post autor: Vijas »

też jestem chętny a karta dojdzie niedługo
Seth
Tawerniak
Tawerniak

RaV napisz coś więcej o swojej postaci :P . Reszta- Czekam na karty!
Sesja zacznie się krótko po tym jak zdobędę trzech graczy z ciekawymi kartami.
Seth
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Imię: Steave Kovalsky
Klan: Lubię gotować krew :D (Ta aluzja chyba wystarcza ;) )
Historia: Skończył Oxford na wydziale humanistyki. W młodości zaczytywał się w powieściach awanturniczych i sam marzył o takich podróżach. Później doobił się małego majątku i założył małą gazetę Tawerna eRPG. Tam opisywał swoje fantazje erotyczne :D Co na początku XX wieku budziło spore kontrowersje. Przez to rozwiódł się z żoną, zerwał kontakt z rodzicami. Musiał przybrać nowy image. Założył biuro detyktywistyczne, w tym samym czasie zaczął pasjonować się mitologią celtycką. Tam trafił na wzmianki o potężnych istotach bojących się słońca i czyniących ludzi swym "posiłkiem". Oprócz śledztw zaczął interesować się wampiryzmem, choć sam o tym nie wiedzieł. Po kilkunastu śledztwach mniej ważnych, dostał bardzo sowicie opłacane na odnalezienie sprawcy rytualnych mordów. Tym sposobem trafił po raz pierwszy w swym życiu, na realny ślad bytności wampirów. Łatwo powiązał ślady na ofiarach ze śladami kłów, a to znowu z mitami. Powoli dochodził do kłębka... kiedy nagle ślad się urwał. A sam Steave zaczął dostawać listy z pogróżkami. Później dwa razy zdemolowano jego biuro. On popadł w paranoję, wynajął oprychów, by chronili go. W końcu, kiedy był już na krawędzi szaleństwa udał się do psychiatry. Opowiedział mu o sobie, swych podejrzeniach i tym sposobem trafił na członka Arkanum. Jak jego historia potoczyła się dalej - wiadomo :D (Przystąpił do stowarzyszenia i ze strachu nie rusza się prawie z biura)
Wygląd: Dosyć niski, czarne włosy, zielonożółte oczy. Popala fajki, przez co ma żółte zęby ^_^ Twarz okrągła, włosy krótkie, przedziałek. Ubrany w garniturek.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Seth
Tawerniak
Tawerniak

Eee... niby pasuje... Ale ostrzeżenie...
ZA JAJA NA SESJI
OBCINAM WYŻEJ WYMIENIONE!

Za offtopy też.
I pisac mi imię na początku postu.
I jeszcze jedno: Wy NIE zdajecie sobie sprawy z istnienia wampirów. Arkanum uważa Rodzinę za wymarłą, więc jakby co u nich poparcia nie macie :P .
Seth
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

No, wiem coś, jeśłi chodzi o jaja na sesji. :D Tylko że ja nos straciłem xD.

Poprawiona karta:

Imię i nazwisko: Samuel Scott
Historia: Samuel od początku swego życia interesował się duchami, ufo i innymi zjawiskami niewytłumaczalnymi naukowo. Bardzo pragnąłwiedzy, więc rozpoczął własne studia. Szczególnie zainteresowały go Wampiry. Nie do końca wierzył w ich istnienie, lecz ciekawiło go, co mogło sprawić, że ludzie je sobie wymyślili. Gdy tylko dowiedziałsię o Arkanum zdecydował się do niego wstąpić...
Preferowany klan: Ventrue
Obrazek
Tero Kir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Tero Kir »

Imię:
Aleksander Raztargujev

Klan:
Mistrz gry będzie lepiej wiedział :twisted:

Historia:
Aleks pochodził z niezbyt zamożnej rodziny mieszczan. Lecz nigdy nie nażekał na swoje dzieciństwo. Kristina Michajłowna, jego matka, starała się ze wszytkich sił by niczego mu nie zabrakło. Ostatecznie to, właściwie dzięki niej wyszedł na ludzi.
Młody Raztargujev zawsze pamiętał o tym, była dla niego świętością, i to ze tak wcześnie odeszła tylko wzmożyło to uczucie. Niestety odbiło się to na ojcu, Jurim Jevgeniuszu, który zawsze był nieobecny w domu (był poczciwym człowiekiem, lecz zbyt pochłonienty pomnażaniem skromnego majątku a niejeżeli sprawami rodziny). Właśnie dlatego zostanie on oskarżony w śmierci swojej żony, przez własnego syna. Nazłość ojcu, jako młody student Michajłowska w Ekaterenburgu, przyłacza się on do młodych anarchistów i trockistów. Pijaństwo i burdy w takim towarzystwie prowadzą go jednak dość krutką drogą do aresztu a tam ja i wielu innych buntowników jego pokroju, wprost na wspaniałe "wakacje" na terenach niziny Syberyjskiej. Wśrud bezgranicznej ruwninie śniegu, dowiaduje się on o wojnie i obaleniu caryzmu, nigdy jednak nie usłyszał nic o swoim ojcu, który w ostanim liscie do niego pisał o tym iż wyrusza na front...
Zmiana władzy, budzącej niepokuj, jednak ustała potem jak wyrok został anulowany na podtawie iż był on represją polityczną, i tak oto wrucił do domu choć właściwie nie miał do czego już wracać. Postanowił wieć opuścić kraj i za ostanie grosze wyruszyć w podruż, tylko właście dokąd....?
Do tego pozostawała ta cholerna oraganizacja Arcanum "Potrzebujemy takich jak ty!" tak powiedzieli, coż niewiedział on poco im on ale wiedział że on potrzebuje ich bo każda pomoc może się teraz przydać.

Wygląd:
Średniego wzrostu (178 cm) chłopaka dość kościsty, o bladej cerze. Ma głeboki szare oczy, wydające się wiecznie zmęczone. Włosy nieschludnie przestrzeżone, siegające do szyi koloru czarno-rudego. Ubrany jest skromnie, w robocze spodnie ciemnobrązowe i dułgi płaszcz tego samego koloru. Pod spodem szara koszula i czrny skurzany pasek. na nogach przetarte buty a na głowie czarna czapaczka z daszkiem (taka jaka była u lenina bo była dość popularna w tym okresie)

Cechy charakterestyczne:
Aleksander posiada je dwie, pierwsza to zmienność koloru oczu, zależny od tego w jakim jest nastroju, druga natomiast równierz jest związana z jego oczami ale jużw innej płąszczyżnie. Mianowicie są wrażliwe na zbyt jaskrawe światło (ziązane jest to z tym iż na seberii mozna nabawić się kurzej ślepoty, spowodowanej przez to iż zbyt dułgie spogłądanie na śnieg, który odbja światło słoneczne, uszkadza receptory oczne. Postać tego nie posiada ale jej oczy już nabawiły się pewnych skutków tego procesu)
Ostatnio zmieniony piątek, 30 grudnia 2005, 14:03 przez Tero Kir, łącznie zmieniany 1 raz.
Seth
Tawerniak
Tawerniak

Na razie grają:
1. RaV
2. CoB
3. Tero Kir
Sesja zacznie się już wkrótce.
Seth
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Seth, sam tego chciałeś :?

Zima... Wszędzie śnieg...Wciąż pada... Nieustannie... Bez przerwy... Bez odpoczynku... Białe płatki...Każdy z nich jest...inny... Czy to nie zabawne? Pewność, że każdy z nich jest... wyjątkowy...Czyż nie łatwiej byłoby sprawić, że każdy z nich będzie taki sam? Nie wiem... Óida oudén Eidos...Wiem, że nic nie wiem...Tysiące lat temu mędrcy pisali o tym, że nic nie wiedzą... A co My wiemy? Nic... Głosy...Znów je słyszę... One... Wzywają... Otumaniają... W końcu im ulegnę... Co wtedy będzie? Otwieram okno...Śmierć... Czuję jej zapach...Śmierć...Jest przy mnie... Jest we mnie... JA JESTEM ŚMIERCIĄ! Nomen me mors... Na imię mi...Śmierć... Podchodzę do lustra...Co widzę? Siebie? Kim jestem? Czym jestem? Dotykam lustra dłonią... Widzę moje...nienaturalnie długie palce... Sześć nieludzkich palców... Czy ja jestem...nieludzka? Głosy krzyczą... Nieludzko...Spoglądam w szklaną taflę lustra... Widzę...siebie... Po prostu widzę własne odbicie! Płaczę... Dlaczego ja płaczę? Życie... To tylko...istnienie...pustka... Po co żyć? I tak każdy kiedyś umrze...Chcę umrzeć... Ale... nie mam ochoty umrzeć tutaj... Ginąc chciałabym...zobaczyć Paryż...Nigdy tam nie byłam...

Zaufaj w me samo-usprawiedliwione samobójstwo

Więc kiedy uwolnisz swój wzrok z ziemi czeka Cię wieczna nagroda

Dodatkowe informacje
Imię: Anna (:P)
Wygląd:
brązowe, proste włosy do pasa;
oczy:
http://img447.imageshack.us/my.php?imag ... e178xb.jpg
Ma sześć palców u lewej ręki
Jest leworęczna
Preferowany klan: Malkavian :wink:
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Seth dołączysz jeszcze mnie? :)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Seth
Tawerniak
Tawerniak

Zapomniałem dodac... rekrutacja wciąż otwarta bo przewiduję śmiertelnośc wśród graczy... dużą śmiertelnośc. A ty Kloner... dopisz się na listę oczekujących :P
Seth
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Dobra dopisuje się. Co do postaci zgadam się z tobą na gg
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Zablokowany