Gramy tylko klanami Camarilli, a sesja zaczyna się na początku dwudziestego wieku. Zamierzam pobic rekord 63 stron
 ... Jeśli coś przegapiłem piszcie
 ... Jeśli coś przegapiłem piszcie  .
 .Wiem... ostatnio mam napływ pomysłów
 .
 .

... Jeśli coś przegapiłem piszcie
 ... Jeśli coś przegapiłem piszcie  .
 . .
 . (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
 (ja przynajmniej działam pod przykrywką)

. Reszta- Czekam na karty!
 . Reszta- Czekam na karty! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)

(Ta aluzja chyba wystarcza
 (Ta aluzja chyba wystarcza  )
 ) Co na początku XX wieku budziło spore kontrowersje. Przez to rozwiódł się z żoną, zerwał kontakt z rodzicami. Musiał przybrać nowy image. Założył biuro detyktywistyczne, w tym samym czasie zaczął pasjonować się mitologią celtycką. Tam trafił na wzmianki o potężnych istotach bojących się słońca i czyniących ludzi swym "posiłkiem". Oprócz śledztw zaczął interesować się wampiryzmem, choć sam o tym nie wiedzieł. Po kilkunastu śledztwach mniej ważnych, dostał bardzo sowicie opłacane na odnalezienie sprawcy rytualnych mordów. Tym sposobem trafił po raz pierwszy w swym życiu, na realny ślad bytności wampirów. Łatwo powiązał ślady na ofiarach ze śladami kłów, a to znowu z mitami. Powoli dochodził do kłębka... kiedy nagle ślad się urwał. A sam Steave zaczął dostawać listy z pogróżkami. Później dwa razy zdemolowano jego biuro. On popadł w paranoję, wynajął oprychów, by chronili go. W końcu, kiedy był już na krawędzi szaleństwa udał się do psychiatry. Opowiedział mu o sobie, swych podejrzeniach i tym sposobem trafił na członka Arkanum. Jak jego historia potoczyła się dalej - wiadomo
 Co na początku XX wieku budziło spore kontrowersje. Przez to rozwiódł się z żoną, zerwał kontakt z rodzicami. Musiał przybrać nowy image. Założył biuro detyktywistyczne, w tym samym czasie zaczął pasjonować się mitologią celtycką. Tam trafił na wzmianki o potężnych istotach bojących się słońca i czyniących ludzi swym "posiłkiem". Oprócz śledztw zaczął interesować się wampiryzmem, choć sam o tym nie wiedzieł. Po kilkunastu śledztwach mniej ważnych, dostał bardzo sowicie opłacane na odnalezienie sprawcy rytualnych mordów. Tym sposobem trafił po raz pierwszy w swym życiu, na realny ślad bytności wampirów. Łatwo powiązał ślady na ofiarach ze śladami kłów, a to znowu z mitami. Powoli dochodził do kłębka... kiedy nagle ślad się urwał. A sam Steave zaczął dostawać listy z pogróżkami. Później dwa razy zdemolowano jego biuro. On popadł w paranoję, wynajął oprychów, by chronili go. W końcu, kiedy był już na krawędzi szaleństwa udał się do psychiatry. Opowiedział mu o sobie, swych podejrzeniach i tym sposobem trafił na członka Arkanum. Jak jego historia potoczyła się dalej - wiadomo  (Przystąpił do stowarzyszenia i ze strachu nie rusza się prawie z biura)
 (Przystąpił do stowarzyszenia i ze strachu nie rusza się prawie z biura)

.
 . (ja przynajmniej działam pod przykrywką)

Tylko że ja nos straciłem xD.
 Tylko że ja nos straciłem xD.