Ogłaszam nabór do nowej sesji! Liczba graczy- min. 3.
Kloner miał świetny pomysł z wprowadzeniem tematu wojny do sesji i pomyślałem że można to dobrze wykorzystac...
Sesja dzieje się w Wietnamie, kilka lat po rozpoczęciu wojny. Gramy sojuszem Demokratycznej Republiki Wietnamu, czyli wszystkimi tymi, którzy wspierali Północny Wietnam.
Karta Postaci powinna wyglądac następująco:
Imię:
Opis:
Kim jest w armii: do wyboru- medyk, szeregowiec, radiowy, saper, snajper.
Resztę zostawcie mnie .
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką) http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Imię: AC
Wygląd: Radziecki ochotnik, biały, wysoki, ale mieszczący się w tunelach Vietcongu. Zarost, zielone oczy, krótkie włosy. Nawet czysty
Opis: I tak byłem u Wietnamców i handlowałem im broń przeciwko Francuzom. W jednym z pierwszych bombardowań straciłem cały ładunek. Z braku kasy na żarcie dołączyłem do armii.
Kim jest w armii: SniperElite
Imię: Keitaro
Wygląd: Młody japończyk z kruczoczarnymi włosami. Ma jeszcze dziecięcą twarz, ubrany w łachmany. Przy pasie nosi krótki nożyk, poza tym w plecaku ma wszelakie przyrządy lekarskie.
Opis: Keitaro jest bardzo nieśmiały, rozmowy z nieznajomymi ciężko mu idą. Nienawidzi rozlewu krwi i w życiu nikogo nie zabił. Dlaczego trafił do armii? Był z rodziną w odwiedzinach, cała zginęła, on nie może wrócić do ojczyzny. Trafił do jednostki wojskowej, gdzie później wykorzystano jego umiejętności medyczne, które nabrał na studiach w Japonii... Boi się pierwszej bitwy, bo jest w obozie z cudzoziemcami i tak naprawdę nikogo nie zna. Chce tylko zarobić i uciec do ojczyzny.
Kim jest w armii: Medyk
Imię: Lena
Wygląd: "Ubrana była w strojną ciemnozieloną suknię, sięgającą aż do ziemi. Rozpuszczone, błyszczące, rudozłote włosy opadały jej na ramiona i plecy. Miała wysokie i mocno zarysowane kości policzkowe. Była zachwycająco piękna i przerażająca jak jadowita żmija."
Opis: Heeej! Przecież opis jest już powyżej! Medyk
Imię: Martin
Wygląd: Wysoki(184cm), waga 70 kg, muskularny, ubrany w kapelusz, spodnie (bojówki), kurtkę oczywiście cały strój jest w odcieniach zieleni (przeważa zgniła zieleń), czarne oczy, ciemne włosy, twarz pociągła, krótka czarna broda
Opis: Pochodziłem z żołnierskiej rodziny ojciec był żołnierze, dziadek, pradziadek itd., brat ginął w wojnie w wietnamie, ja przeżyłem i teraz chcę go pomścić!
Kim jest w armii: Saperem
Okeej... Ilu chętnych! Wasze wszystkie karty przyjęte. Rekrutacja nadal otwarta... Co do powtarzających się profesji... uzgodnijcie to pomiędzy sobą... bo dwóch snajperów to trochę za dużo:P A medycy... zastanowię się jeszcze, ale CoB ma większe szanse bo ma fajną postac. Ale Villemo z kolei się na mnie obrazi jeśli jej nie dam Doktora Kostuchy... hmmm, może będzie dwóch medyków? Co wy na to?
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką) http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Seth pisze:Nie zauważyłem:P A co do medyków, to jeśli nie macie nic przeciwko to będzie dwóch:P Chyba że Villemo zmieni zdanie... Albo ktoś weźmie szeregowca...
Imię: Allan
Wygląd: Średniego wzrostu opanowany facet. Czarne włosy ścięte na jeża. Pali papierosy.
Opis: Ojciec kazał mu iść do woja po mówił "ty pasożycie! Zrób coś porzytecznego!" No i tak właśnie Allan zaciągnął się do armii i trafił do Wietnamu. Jest tu pierwszy raz w życiu i bardzo mu się tu spodobało. Nie boi się ani krwi ani wnętrzności ponieważ nie jedną krowę i świnię w rzyciu zabił.
Profesja: Szeregowiec