[DGS-Pokémon] "Początek"

-
- Marynarz
- Numer GG: 4495618
- Kontakt:
[DGS-Pokémon] "Początek"
[DorreGameSystem] Pokémon - "Początek"
Europa Środkowa, rok 2032, świat nowoczesnej technologii, pokémon'ów, i walk treneskich, które prowadzą do jednego.. Bycia NAJLEPSZYM.
Wy zaś jesteście grupą nastolatków, do których przyszedł list polecony by wstawić się do Goverybadge miasta, w którym mieszka Dr. Laicer od niego macie dostać to o czym zawsze marzyliście.. by dostać własnego Pokémona! na ten dzień czekaliście, czekaliście by zacząć trenować, a trenujecie po to by być najlepszym.. jedynym..
Dopuszczalna Ilość Miejsc 3 max. 4
Tak powinna wyglądać karta postaci:
Imię >>
Płeć >>
Ulubiony typ Pokémona >>
Dlaczego Twoj wybór padł na niego:
[tutaj wasza odpowiedź: ]
Opis wyglądu >>
jakieś problemy? Piszcie [email protected]
Europa Środkowa, rok 2032, świat nowoczesnej technologii, pokémon'ów, i walk treneskich, które prowadzą do jednego.. Bycia NAJLEPSZYM.
Wy zaś jesteście grupą nastolatków, do których przyszedł list polecony by wstawić się do Goverybadge miasta, w którym mieszka Dr. Laicer od niego macie dostać to o czym zawsze marzyliście.. by dostać własnego Pokémona! na ten dzień czekaliście, czekaliście by zacząć trenować, a trenujecie po to by być najlepszym.. jedynym..
Dopuszczalna Ilość Miejsc 3 max. 4
Tak powinna wyglądać karta postaci:
Imię >>
Płeć >>
Ulubiony typ Pokémona >>
Dlaczego Twoj wybór padł na niego:
[tutaj wasza odpowiedź: ]
Opis wyglądu >>
jakieś problemy? Piszcie [email protected]
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"

-
- Marynarz
- Numer GG: 763272
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:
John
Mężczyzna
ognisty
Fascynuje mnie żywioł ognia, tak jak te piękne stworki.
Dość wysoki, dobrze zbudowany. Dość krótkie, jasne włosy. Ubrany w niebieskie jeansowe spodnie, biały T-Shirt, czapka z daszkiem, jeansowa kamizelka. Lekko arogancki, pewny siebie. Lubi się chwalić, ale jest towarzyski i przyjacielski.
Mężczyzna
ognisty
Fascynuje mnie żywioł ognia, tak jak te piękne stworki.
Dość wysoki, dobrze zbudowany. Dość krótkie, jasne włosy. Ubrany w niebieskie jeansowe spodnie, biały T-Shirt, czapka z daszkiem, jeansowa kamizelka. Lekko arogancki, pewny siebie. Lubi się chwalić, ale jest towarzyski i przyjacielski.
Ostatnio zmieniony środa, 14 grudnia 2005, 22:38 przez Zapał, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck?

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Imię: Kane
Ulubione Typy: Dragon, Dark i Steel
Dlaczego? Smoki są wspaniałe, potężne i posiadają mistyczną siłę. A do tego lubię mrok i siłę
Wygląd: Wysoki, niebieskie włosy i oczy (w końcu to nie real ;P). Jest ubrany w oficjalną czapkę ligi Pokemon, rękawiczki bez palców, czerwony T-Shirt, niebieską kamizelkę i jeansy. A do tego białe adidasy
Kane jest pewny siebie, bardzo wierzy we własne sily. Stawia na przyjaźń z Pokemonami, ktore trenuje, lecz nie zapomina o dobrej strategii. Jest altruistą. Nie cierpi trenerów, którzy traktują Poksy jak maszyny do walki, czego nie ukrywa i odnosi się do nich arogancko.
Ulubione Typy: Dragon, Dark i Steel
Dlaczego? Smoki są wspaniałe, potężne i posiadają mistyczną siłę. A do tego lubię mrok i siłę

Wygląd: Wysoki, niebieskie włosy i oczy (w końcu to nie real ;P). Jest ubrany w oficjalną czapkę ligi Pokemon, rękawiczki bez palców, czerwony T-Shirt, niebieską kamizelkę i jeansy. A do tego białe adidasy

Kane jest pewny siebie, bardzo wierzy we własne sily. Stawia na przyjaźń z Pokemonami, ktore trenuje, lecz nie zapomina o dobrej strategii. Jest altruistą. Nie cierpi trenerów, którzy traktują Poksy jak maszyny do walki, czego nie ukrywa i odnosi się do nich arogancko.
Ostatnio zmieniony czwartek, 15 grudnia 2005, 06:45 przez Epyon, łącznie zmieniany 2 razy.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Siergiej "Thunder" Kasakov
Ulubiony typ: piorun.
Dlaczego: Siergej kocha wszelką elektronikę i rzeczy związane z elektrycznością. Nie mógłby bez nich żyć. Kocha burze. Siła pioruna zawsze go ekscytowała.
Opis wyglądu: Siergej ma 179cm wzrostu, tlenione włosy postawione w czub i jasnoniebieskie włosy. Ma tłuste brwi. Jego cera jest blada. Chodzi ubrany w sztruksową kurtkę z futrem i luźne spodnie z wieloma kieszonkami. Na dłoniach ma rękawiczki bez palców.
Ulubiony typ: piorun.
Dlaczego: Siergej kocha wszelką elektronikę i rzeczy związane z elektrycznością. Nie mógłby bez nich żyć. Kocha burze. Siła pioruna zawsze go ekscytowała.
Opis wyglądu: Siergej ma 179cm wzrostu, tlenione włosy postawione w czub i jasnoniebieskie włosy. Ma tłuste brwi. Jego cera jest blada. Chodzi ubrany w sztruksową kurtkę z futrem i luźne spodnie z wieloma kieszonkami. Na dłoniach ma rękawiczki bez palców.

-
- Marynarz
- Numer GG: 763272
- Kontakt:
Imię:Logan
Ulubiony Typ: Psychiczne
Zawsze fascynowała go nasza planeta (Ziema) więc czemu nie interesować się pokemonami typu naszej planety?
Wygląd:Około 170cm włosy czarne dośc krótkie, nosi opsakę na głowie ani gruby ani chudy. ubrany w krótkie spodnie dżnisowe, i niebieski podkoszulek.
Buty (zwykłe adidasy). Lekko umięśniony.
Logana fascynują wszystkie pokemony. Lecz ulubionym jego typem są psychiczne. Trening to dla niego ważna rzecz. Jest osobą towarzską i dość zabawną.
Ulubiony Typ: Psychiczne
Zawsze fascynowała go nasza planeta (Ziema) więc czemu nie interesować się pokemonami typu naszej planety?

Wygląd:Około 170cm włosy czarne dośc krótkie, nosi opsakę na głowie ani gruby ani chudy. ubrany w krótkie spodnie dżnisowe, i niebieski podkoszulek.
Buty (zwykłe adidasy). Lekko umięśniony.
Logana fascynują wszystkie pokemony. Lecz ulubionym jego typem są psychiczne. Trening to dla niego ważna rzecz. Jest osobą towarzską i dość zabawną.

-
- Bombardier
Imię: Villemo (standard
)
Ulubiony typ: Wyso...Aaaa...typ Pokemona...Jakiś latający
Żywioł: Powietrze
Wzrost: 168cm
Waga: 46kg
Kolor włosów: Czarne, długie
Kolor oczu: Zielone
Ubrananie: czarna koszulka, dżinsy(ale pisownia
), glany(
)
Psychika: Psychiczna
...a tak serio to: opanowana, nie da sie jej zdenerwować, sarkastyczna, wyśmiewa wszytko i wszystkich(siebie też
).
Hurra! Jestem matem(matką
)

Ulubiony typ: Wyso...Aaaa...typ Pokemona...Jakiś latający
Żywioł: Powietrze
Wzrost: 168cm
Waga: 46kg
Kolor włosów: Czarne, długie
Kolor oczu: Zielone
Ubrananie: czarna koszulka, dżinsy(ale pisownia

Psychika: Psychiczna

Hurra! Jestem matem(matką

Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
I smell the blood of the asylum.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Kloner
Ulubiony typ: Psychiczne
Dlaczego: Zawsze facynował mnie ludzki umusł, jego działanie, myśli. Pokemony psychiczne umożliwiają mi to w pewnym stopniu
Opis wyglądu: Kloner jest wysokim brunetm, z długimi włosami spiętymi z tyłu w kucyk. Jest metalem przez co ubiera się na czarno. Ma czarne spodnie i podkoszulek z "Children Of Bodom", na nogach czarne glany 15, szunurowane na drabinke.
Ulubiony typ: Psychiczne
Dlaczego: Zawsze facynował mnie ludzki umusł, jego działanie, myśli. Pokemony psychiczne umożliwiają mi to w pewnym stopniu
Opis wyglądu: Kloner jest wysokim brunetm, z długimi włosami spiętymi z tyłu w kucyk. Jest metalem przez co ubiera się na czarno. Ma czarne spodnie i podkoszulek z "Children Of Bodom", na nogach czarne glany 15, szunurowane na drabinke.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Kok
- Numer GG: 0
Imię: Rocky
Płec: M
Ulubiony pokemon: Sanchru (taki żółty. Nie wiem jak się pisze ale mam nadzieję że wicie o co mi chodzi)
Ulubiony typ pokemona: Wodny
Opis wyglądu: Ciemnozielone włosy podtrzymywane opaską. Czarne oczy. metalowe naramienniki. Czerwona koszulka. Dzinsowa kurtka i spodnie. Rękawiczki bez palców.
Płec: M
Ulubiony pokemon: Sanchru (taki żółty. Nie wiem jak się pisze ale mam nadzieję że wicie o co mi chodzi)
Ulubiony typ pokemona: Wodny
Opis wyglądu: Ciemnozielone włosy podtrzymywane opaską. Czarne oczy. metalowe naramienniki. Czerwona koszulka. Dzinsowa kurtka i spodnie. Rękawiczki bez palców.
Ostatnio zmieniony czwartek, 15 grudnia 2005, 18:30 przez M_M, łącznie zmieniany 2 razy.