- scenariusz w trakcie przygotowywania. Gotowe postaci graczy ulatwia mi wszystko poukladac

- sesja dla 3-4 osob (na pewno nie bede przyjmowal wiecej - kto pierwszy ten lepszy)
- sesja dla samurajow z klanu zurawia. Potrzebuje: szermierz kakita z rodziny Doji (brat narzeczonej) oraz zelaznego zurawia daidoji (ochroniarz
 ). Pozostale dwie osoby moga byc bushi lub shungenja, wybor nalezy do graczy.
). Pozostale dwie osoby moga byc bushi lub shungenja, wybor nalezy do graczy.- Wszystkie pytania na pw lub na gg (przedstwic sie i powiedziec w jakiej sprawie). Rezerwuje sobie prawo do modyfikacji histori tak, by pasowaly do przygody. Z drugiej strony wszystko mozna ze mna skonsultowac. Jestem tez otwarty na wszelakie propozycje.
- Jak juz bezdziecie gotowi, to zamiescie karty postaci. Wygladac powinny tak:
----------------------
Imie:
Rodzina:
Bushi/Shungenja
; Szkola:
; Ranga:
Bron podstawowa:(lacznie ze wspolczynnikiem obrazen)
Zbroja:
Ziemia:
; Wytrzymalosc:
; Sila Woli:
Ogien:
; Zrecznosc:
; Inteligencja:
Powietrze:
; Refleks:
; Intuicja:
Woda:
; Sila:
; Spostrzegawczosc:
Pustka:
Umiejetnosci:
Ekwipunek:
Czary:(jesli jest shungenja)
Zalety:
Wady:
Honor:
Chwala:
Historia:
Charakter:
----------------------
- Poziomy ran mozecie pisac, choc nie musicie
- Jesli chcecie cos zataic przed innymi => pw do mnie (moze to byc nawet cala historia czy opis charakteru)
- Jakies obeznanie w realiach japonskich bardzo pomocne
 (to chyba oczywiste)
 (to chyba oczywiste)- Wybiegajac w przyszlosc: odpowiedzi maja wygladac tak:
To postac robi
To postac mysli
- To postac mowi
I jeszcze jedna rzecz: pierwszy raz bede prowadzil legende, wiec nie bijcie

Jedynie co, to znam sie na historii, kulturze i tradycji Japonii, wiec jakby byly jakis pytania, to mozna do mnie pisac... Wiem, ze to nie jest to samo, zupelnie inny swiat, ale zawsze mozna sie wzorowac i jakos ladniej by to wygladlo
 Jedynie co, to znam sie na historii, kulturze i tradycji Japonii, wiec jakby byly jakis pytania, to mozna do mnie pisac... Wiem, ze to nie jest to samo, zupelnie inny swiat, ale zawsze mozna sie wzorowac i jakos ladniej by to wygladlo