Witam i serdecznie zapraszam na sesyjke w WarHammer'a
Potrzebuje tak z 5-6 graczy, w tym milo by bylo goscic jakas Pania. Wstep do gry pojawi sie dopiero, gdy druzyna bedzie gotowa...
O co ladnie prosze... nie piszcie mi statystyk ani profesji, wystarczy imie, rasa, wyglad postaci oraz historyjka (w kilku zdaniach - od urodzenia az do teraz, z uwzglednieniem nabytych umiejetnosci i doswiadczenia).
Chcialabym zaczac prowadzic jak najszybciej
Domyslam sie, ze bedzie mi ciezko, tym bardziej ze na postach prowadze po raz pierwszy Ale im wiecej osob, tym moze sesja szybciej pojdzie? Ja na kompie jestem kilka razy dziennie najczesciej wieczorkiem, wiec nie bedziecie dlugo czekac
Dasz rade zlociutka
Swoja droga mam problem z avatarem oO
Mam idealne wymiary avka i rozmiar i dupa blada nie wyswietla oO
any1 knows wtf is gonoing on ? =/
** Mimo iz niegleboka blizna przebigejaca od kacika lewego oka przez polik po to by skonczyc sie na skrzydelku nosa, postarza go nieco to jest on bardzo mlodym czlowiekiem liczacym sobie najwzyej 25 roków.
Jego dlugie lecz bujne wlosy opadajace na ramiona wzdluz szuplej twarzy sa koloru prawie ze kruczego. Oboje uszu zdobia srebrne kolczyki przepasane jakas zlota grawerią.
Jego smukla lecz wysportowana sylwetka wskazuje ze mial stycznosc z praca fizyczna, zas umiesnione przedramiona najprawdopodobniej swiadcza o opanowaniu fechtunku.
Jak na swoja posture jest dosc wysoki bowiem prawie dorownuje wzrostem lesnym elfom.
Spojrzawszy mu w oczy mozna dostrzec bezdenna czarna czelusc, na wskutek jakiegos wypadku badz tez nieudanego magicznego experymentu zrenica zlewa sie z czarna teczowka.
Jego wyglad nei buzi grozy jakby sie moglo wydawac. Wrecz przeciwnie, wydaje sie raczej przyjaznym osobnikiem. Jak jest naprawde? Okaze sie, jak.......... Glosza ze czlowiek ów zwie sie Beorn... Beorn De'Va czy jakos tak Panie. Nic wiecej nie wiem.... **