![Obrazek](http://www.bi3.pl/img2/9523zone_sep_2006_02.jpg)
Sesja dedykowana dla Ouzi i Serge'a, ale jeśli ktoś chce jeszcze dołączyć, niech podeśle mi kartę. Będziemy grać oczywiście w starym, dobrym Feurunie, a max. liczba graczy to trójka (dwójkę już mam, więc zostało jedno wolne miejsce - pisze się ktoś?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jeśli chodzi o rozgrywkę, to będzie to typowy dungeon crawling, czyli masa biegania po jaskiniach, lochach, starych zapomnianych krasnoludzkich twierdzach i walka z różnymi przeciwnikami. Kto wie, może jak będzie nam się dobrze grało, to zrobię z tego ciąg kilku przygód. Co do moich upków, będą się pojawiać dość szybko (oczywiście w zależności od odpisów Graczy), w razie jakiejś nieobecności, zgłaszać mi na PW albo tutaj. Jeśli ktoś myśli, że to będzie rozwlekła, epicka przygoda, to się myli – jak ktoś chce dopracowaną i pięknie prowadzoną sesję, to do Serge'a zapraszam
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Karta ma wyglądać następująco:
Rekrutację zamknę na dniach, gdy otrzymam karty od zainteresowanych przygodą.[AVATAR]
Imię:
Klasa:
Rasa: (konwencjonalne dopuszczam wszystkie, a jeśli chcecie coś extra musicie sie mnie pytać o zgodę.... smoki i inne wynalazki od razu odrzucam)
Umiejętności:
Atuty:
Charakter:
Wygląd:
Ekwipunek: (dostajecie 2000 sz na zakupy)
Historia: (nie za krótka, nie za długa – taka w sam raz na 3 poziom)
Pozdrawiam i czekam na KP!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kwaśny