W sesję może zagrać maximum 4 graczy.
To będzie sesja hard SF więc osoby które lubią latać po łączce z mieczykiem z miejsca żegnamy.
Im mniej wiecie o świecie w którym będzie toczyć się gra, tym lepszą będziecie mieć zabawę. Najlepiej jeżeli nigdy na oczy tego komiksu nie widzieliście

Nie lubię prowadzić sesji w które gracze nie angażują się, więc tylko osoby ambitne pod względem "odgrywania" znajdą tu miejsce dla siebie. Dla laików: posty powinny zawierać klimatyczne wypowiedzi, postacie powinny być realistycznie odgrywane, no i powinno być w tym trochę ducha

Jeżeli znajdą się 4 osoby spełniające te kryteria, będziemy mogli przystąpić do gry.
Z góry informuję, że jestem bezpośredni i każdy gracz który będzie grał bylejak zostanie natychmiast usunięty z sesji i ewentualnie zastąpiony innym. (Tak robiłem zawsze podczas prowadzenia "na żywo" i na dzień dzisiejszy mam 2 wspaniałe drużyny)
Zapomniałem dodać:
Postaci wraz ze sprzętem dostaniecie gotowe. Wasza rola w tym, żeby te postaci dobrze odegrać.
Jeżeli w decyzji (grać/nie grać) pomoże wam krótkie zobrazowanie świata gry to coś napomknę. brutalność, horror, szał, schizma, ból, śmierć, zniszczenie, wojna, dramatyzm - to najlepiej obrazuje wygląd świata.
A więc... ZAPRASZAM