Już wyjaśniam. Zauważyłem że ciekawe opowiadania można tworzyć, pisząc szkieletową fabułę, a następnie wrzucając w taką fabułę graczy. Oni wprowadzają pierwiastek nieprzewidywalności, który jest w ten sposób o wiele łatwiejszy do osiągnięcia niż gdy autor jest samotnikiem.
W związku z tym poszukuję 2-3 osób, zdolnych do odpisywania w miarę często, przez nieszczególnie długi okres czasu, który rozpocznie się jak skompletuję zespół. Sesja - opowiadanie będzie działa się w jakimś dużym mieście, ogarniętym zamieszkami. Tło zamieszek i ich dokładny przebieg na razie muszą pozostać tajemnicą.
Nie chcę od was kart postaci, bowiem będą one tworzone wraz ze mną przez graczy przy pomocy AQQ/GG/Jabbera/whatever, w znacznej mierze losowo, przy pomocy mechanizmów zaproponowanych przez twórców CP2020 w podręczniku. Wiem jednak że potrzebuję postaci, które są niezłe w walce i bardzo charakterystyczne. Chciałbym żeby opowiadanie oddawało ducha najbardziej ześwirowanej wersji Cyberpunka. Żeby żyło się według czterech zasad, wymienionych w moim podpisie. Ostro i bezpardonowo. I z wyrazistymi postaciami. Zielone, świecące irokezy, skóry, lustrzanki, kolczyki w każdym miejscu ciała i inne takie...
Rozumiecie mnie, cyberpunki, prawda? Wiem że rozumiecie.
No to teraz - kto chętny?