Teraz kilka uwag odnośnie profilu przygody. Postaram się położyć nacisk na główkowanie wobec czego oczekuję od zgłaszających się osób zdolności logicznego myślenia i czytania ze zrozumieniem postów prowadzącego. Oprócz tego będzie również trochę nawalanki więc myślę, że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Nie zmienia to jednak faktu, iż pd będziecie dostawać głównie za myślenie. Jeśli chodzi o zakres stosowania mechaniki to sesja będzie storytellingowa z rzutami w nielicznych momentach (kluczowe walki itd.). Co do tempa gry to myślę, że jeden post tygodniowo wystarczy. Sam mam niewiele czasu na granie więc i od Was nie będę wymagał pośpiechu.
Postacie tworzycie w oparciu o reguły z podręcznika. Wasi bohaterowie mają być w trakcie kompletowania pierwszej profesji (powiedzmy dodatkowe 3 rozwinięcia oprócz darmowego). Ze względu na specyfikę przygody byłoby dobrze gdyby w drużynie znalazł się złodziej i osoba zawodowo zajmująca się takimi dziedzinami jak historia czy teologia. Ekwipunek jaki chcecie (w granicach zdrowego rozsądku

KARTA POSTACI:
Imię:
Rasa:
Profesja:
Waga:
Wygląd:
Osobowość:
Znak gwiezdny:
Rodzina:
Bóstwo:
Cechy główne:
WW
US
K
Odp
Zr
Int
SW
Ogd
Cechy drugorzędne:
A
Żyw
S
Wyt
Sz
Mag
Po
PP
Umiejętności:
Zdolności:
Wyposażenie:
Broń:
Zbroja:
Historia:
To chyba wszystko. Wszelkie pytania odnośnie sesji zamieszczajcie tutaj.
Pozdrawiam!