Star Wars [Echo Mocy]

-
- Bombardier
Star Wars [Echo Mocy]
Witajcie!
Ostatnio począłem grać w Kotora, to i naszło mnie znów na sesję w tym uniwersum.
Oto Karta Postaci:
Imię i Nazwisko:
Profesja: Postacie nie mogą być Jedi. Nie pozwala na to fabuła. Stanie się to możliwe w dalszej części sesji.
Historia:
Ekwipunek:
Statystyki: (Do rozdania 20 pkt)
Siła:
Zręczność:
Percepcja:
Wytrzymałość:
Całość gry będzie dziać się kilka lat po wydarzeniach z gry Kotor2: Sith Lords. Wygnany Jedi pokonując Ciemną Stronę Mocy, udał się w nieznanym nikomu kierunku. Wg oficjalnych danych, tylko on w całej Galaktyce posługuje się Mocą. I tylko on będzie mógł przywrócić ją całej Galaktyce. Zadaniem całej kompanii będzie odnalezienie Ostatniego z Jedi. Poszukuję 4 osób. Karty proszę przesyłać na PW. Pytania w temacie.
Ostatnio począłem grać w Kotora, to i naszło mnie znów na sesję w tym uniwersum.
Oto Karta Postaci:
Imię i Nazwisko:
Profesja: Postacie nie mogą być Jedi. Nie pozwala na to fabuła. Stanie się to możliwe w dalszej części sesji.
Historia:
Ekwipunek:
Statystyki: (Do rozdania 20 pkt)
Siła:
Zręczność:
Percepcja:
Wytrzymałość:
Całość gry będzie dziać się kilka lat po wydarzeniach z gry Kotor2: Sith Lords. Wygnany Jedi pokonując Ciemną Stronę Mocy, udał się w nieznanym nikomu kierunku. Wg oficjalnych danych, tylko on w całej Galaktyce posługuje się Mocą. I tylko on będzie mógł przywrócić ją całej Galaktyce. Zadaniem całej kompanii będzie odnalezienie Ostatniego z Jedi. Poszukuję 4 osób. Karty proszę przesyłać na PW. Pytania w temacie.
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Re: Star Wars [Echo Mocy]
Ostatnio cierpię na braki czasu, ale jeśli uda mi się pewna rzecz, to się zgłaszam. Narazie grzeję ławę.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Jeśli jest jakieś uniwersum, w którym nie odpuszczę sobie żadnej sesji, to właśnie TO!
Karta - jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - niedługo. Ale wątpię, by wszystko poszło zgodnie z planem...
Karta - jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - niedługo. Ale wątpię, by wszystko poszło zgodnie z planem...

-
- Bombardier
Byłbym zapomniał. Wasze postaci zaczynają na planecie o nazwie Nar Shaddaa.

-
- Majtek
Karta w przygotowaniu, niedługo pójdzie.
-.-
Nar Shaddaa to nie planeta, tylko księżyc okrążający Nal Hutta. Inaczej nazywany Księżycem Przemytników.
-.-
Nar Shaddaa to nie planeta, tylko księżyc okrążający Nal Hutta. Inaczej nazywany Księżycem Przemytników.
Without compassion...

-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Może napiszę kartę ale tylko na 50%. Ostatnio cierpię na brak weny twórczej, a i czasu mało.
Nie grałem w kotor'a dwójkę. Tylko w jedynkę.
Nie grałem w kotor'a dwójkę. Tylko w jedynkę.

-
- Marynarz
Jeśli jeszcze można to ja tez się MOŻE dołączę. Zobaczymy czy napiszę wystarczająco dobre podanie.
Apropo rozumiem, że system zastosowany jest autorski, bo jak nie to prosiłbym o poinformowanie mnie o istniejących profesjach i co zależy od cyferek w statystykach? Stawiam, że jakieś modyfikatory za ładne opowiadanie uznajesz
?
EDYCJA:
Wysłałem podanie, zobaczymy jak to będzie, jakby coś się nie zgadzało to poprawię, no i oczywiście nie wiem czy mnie przyjmiesz
.
Apropo rozumiem, że system zastosowany jest autorski, bo jak nie to prosiłbym o poinformowanie mnie o istniejących profesjach i co zależy od cyferek w statystykach? Stawiam, że jakieś modyfikatory za ładne opowiadanie uznajesz

EDYCJA:
Wysłałem podanie, zobaczymy jak to będzie, jakby coś się nie zgadzało to poprawię, no i oczywiście nie wiem czy mnie przyjmiesz

-
- Majtek

-
- Marynarz
Czy sesja się odbędzie? Trochę cicho się zrobiło...

-
- Bombardier
Wiesz co, mam dwie karty jak na razie. Zastanowię się
Być może sesja z dwoma graczami nie jest taka zła 

-
- Marynarz
Eh, lepiej by było trzech albo czterech. Może poczekasz jeszcze trochę jakby akurat się komuś zachciało, bo we dwójkę to tak mdło by było. Szczególnie na forum.

-
- Marynarz
Ja się zgłaszam jakby co :]. Ale niczego nie obiecuję, bo grałem w jedynkę Kotora (nie przeszełem całego) a w dwójkę już nie
.

For Honor & BIG Money!

-
- Bombardier
Bardzo się cieszę z tego powodu. Grim wyślij kartę. Nie musisz znać Kotora 2, wystarczy, że wiesz to co napisałem we wstępie 

-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Ja bym zagrał, ale w ogóle nie mam weny ani pomysłu, by napisać kartę :/

-
- Marynarz
Proste, zrób nieślubne dziecko Palpatina i Lei xD. Ja zamierzam skonstruować przemytnika, mechanika bawiącego się fazerem
.

For Honor & BIG Money!

-
- Marynarz
Zaraz. Sesja NA BAZIE KotOR-a czy tylko w tym świecie? Będą Gizki?:D I do kiedy dawać karty?
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard 

-
- Bombardier
Sesja będzie odbywać się w świecie Kotora, lecz będę zapożyczał elementy z obydwu gier
Karty do kiedy chcecie...Jak na razie to dwie otrzymałem. Oczywiście na PW. Potrzebuję 3, 4 graczy. Nekonushi, Kaczor, Grim piszcie te karty