[GS] Derringer

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
denis
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 1728710

[GS] Derringer

Post autor: denis »

Trzy potężne sylwetki na tle wschodzącego słońca , smród palonego mięsa i przerażające wycie jakiegoś mutanta w oddali .
Wstawał kolejny dzień nad Stygmatem . Na całe szczęście Symbiontów było tej nocy jakby mniej . Kiedy zaatakują ? Ilu ich bedzie ? I jacy będą ? Wszechtwórca raczy wiedzieć ....

„ Blake rusz swoje tłuste dupsko nie będziemy czekać na ciebie cały dzień ! „ Głos sierżanta wyrwał najemnika z zamyślenia . „Za mało mi płacą „ Pomyślał barczysty łysol . Przerzucił karabin przez ramie i z ociąganiem skierował się w stronę transportera . Chciał przypilnować tego by wszyscy symbionci dokładnie spłonęli , ale skoro nie wszystkim na tym zależy to nie jego sprawa . Po chwili zatrzymał się obok potężnego transportera.
Stalowe płyty opancerzenia nosił ślady walk . Gdzieniegdzie zaspawane dziury po kulach , kawałki kewlaru wyżarte przez kwas ... . Spojrzał na wymalowane biała farba symbole . Stygmat , Hira , Batawia i wiele wiele innych planet . Wszędzie zabijali , palili , pieniądz jest pieniądz .
„ Czas zbierać się z tej gównianej planety , kontrakt się kończy czas wydać zarobioną kasę . „ Sierżant był najwyraźniej w dobrym humorze „ jeszcze piec dni , cała hołota słyszała ? „
„TAK JEST „ Cztery osoby stojące przed transporterem najwyraźniej czuły równie wielka radość z zakończenia kontraktu co sierżant . Stygmat nie był przyjemnym miejscem .
Cała piątka stanęła w kółku , kucnęła i żołnierze podali sobie prawe ręce ..
„Kasa w kieszeń i Ziiiuuuummm „ na tyle na ile pozwoliły im ciężkie pancerze najemnicy wyskoczyli w gorę .

Po chwili transporter z chrzęstem gąsienic ruszył zostawiając za sobą dymiąca stertę ciał ...
Nikt z odjeżdżających nie zauważył zielono-brazowej ręki która , jakby ostatkiem sił „wynurzyła się „ z pogorzeliska .

Poszukuje lilku osób które chciały by zagrać w sesje o profilu militarno - awanturniczym.
Sesja będzie się odbywać w uniwersum Gasnących Słońc ( jaka będzie mechanika będzie zależało od tego czy potencjalni gracze będą znali system )
Oczekuje regularności , po zakończonej rekrutacji ustalimy co ile będę oczekiwał postu
( nie rzadziej jednak niż co 3 dni )
Posty nie będą musiały być literackimi fajerwerkami , ale za 3-4 linijkowca ( jako przejaw olewania mnie i reszty graczy ) kula w łeb ..

Podstawowe informacje na temat świata GS znajdziecie tu :
http://www.gs.gildia.pl/uniwersum.
Służę tez swoja wiedza i ewentualnymi konsultacjami na PW lub gg .

Od chętnych oczekuje opisu postaci i krótkiej historii .
Jeżeli ktoś wykaże się znajomością świata i bardzo dobra historia postaci może pomyśleć postaci nie-człowieku lub psioniku ( kapłani raczej odpadają choć nie zamykam żadnej opcji ) .
Ojciec Mróz
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2363991

Re: [GS] Derringer

Post autor: Ojciec Mróz »

taa, w sumie to może i bym się wykazał chęcią, tyle że coś mi tu wskazuje, że innych chętnych brak ;-)

mały edit - będę chętny jak mi tylko podłączą sieć w domu, bo moi ukochani informatycy firmowi zablokowali mi ostatnio całe mnóstwo stron, no i między innymi tą zlinkowaną powyżej O_o
DUB W NOSIE !

Sprawozdania z Drugich Międzynarodowych Warsztatów na Temat Nagich Myszy
Zablokowany