[brak]Szkoła...

-
- Kok
- Numer GG: 0
[brak]Szkoła...
Witam!
Co tu dużo mówić? Zwariowana sesja...ooo taak!
Rok 2007...6 klasa podstawówki...szkoła...drętwi nauczyciele...Pani woźna....jakże groźna.
Poszukuje 3 graczy.Najlepiej żebyście byli jedną szkolną paczką.
Zawsze chciałeś robić psikusy nauczycielom? Zawsze chciałeś postrzelać z procy do kaczek? Chciałeś może zatkać szkolny kibel?
Spełnij to na sesji.
Coś więcej o świecie gry:
Szkoła,dom,podwórko...może jakieś inne lokacje.Rok 2007 i trójka uczniów.Psikusy,kartkówki,napakowany Pan od WF'u.
Karta postaci:
Imię:
Nazwisko:
Wygląd:
Przedmioty:(max 3)
Punkty:(początkowo 0)
Umiejętności:(do rozdania 10 punktów)
Nauka:
Sport:
Komputery:
Gadka:
Wytłumaczenie umiejętności:
Nauka-przyda Ci się przy kartkówkach i testach.
Sport-na lekcji WF i przy ucieczkach to przydatna umiejętność
Komputery-umiejętność przydatna przy włamywaniu się do szkolnej bazy danych lecz nie wszystko od razu.
Gadka-chcesz poderwać dziewczynę/chłopaka? zagadać Panią? Wkurzyć kogoś? Gadka to umiejętność przydatna wszędzie.
O co chodzi z punktami? Za psikusa dostajesz punkty.Za źle napisaną kartkówkę odejmuje Ci punkty.Za 1000 uzbieranych punktów możesz wzmocnić jedną ze swych umiejętności.Liczba punktów za psikusa równa się jego trudności wykonania i liczby osób,które uczestniczyły w tym.
Np.:
W dzienniku wymażesz imię jakiegoś kujona.
Za psikusa 100 pk i dodatkowe 50,gdyż pani nauczycielka dała się nabrać(=1 jedna osoba).
Za nieudaną kartkówkę(1 i 2) odejmuję 500 punktów.Uwaga! Są punkty minusowe.
Uwaga! Jeżeli masz umiejętnośc nauka wyżej lub równo 5 to za 3 z kartkówki odejmuję punkty.
W szkole czekają na Was kartkówki,testy itd.
Myślę,że wszyscy mnie zrozumieli.
Pozdrawiam i zapraszam do gry.
EDIT:
Karty TU!
Co tu dużo mówić? Zwariowana sesja...ooo taak!
Rok 2007...6 klasa podstawówki...szkoła...drętwi nauczyciele...Pani woźna....jakże groźna.
Poszukuje 3 graczy.Najlepiej żebyście byli jedną szkolną paczką.
Zawsze chciałeś robić psikusy nauczycielom? Zawsze chciałeś postrzelać z procy do kaczek? Chciałeś może zatkać szkolny kibel?
Spełnij to na sesji.
Coś więcej o świecie gry:
Szkoła,dom,podwórko...może jakieś inne lokacje.Rok 2007 i trójka uczniów.Psikusy,kartkówki,napakowany Pan od WF'u.
Karta postaci:
Imię:
Nazwisko:
Wygląd:
Przedmioty:(max 3)
Nauka:
Sport:
Komputery:
Gadka:
Wytłumaczenie umiejętności:
Nauka-przyda Ci się przy kartkówkach i testach.
Sport-na lekcji WF i przy ucieczkach to przydatna umiejętność
Komputery-umiejętność przydatna przy włamywaniu się do szkolnej bazy danych lecz nie wszystko od razu.
Gadka-chcesz poderwać dziewczynę/chłopaka? zagadać Panią? Wkurzyć kogoś? Gadka to umiejętność przydatna wszędzie.
O co chodzi z punktami? Za psikusa dostajesz punkty.Za źle napisaną kartkówkę odejmuje Ci punkty.Za 1000 uzbieranych punktów możesz wzmocnić jedną ze swych umiejętności.Liczba punktów za psikusa równa się jego trudności wykonania i liczby osób,które uczestniczyły w tym.
Np.:
W dzienniku wymażesz imię jakiegoś kujona.
Za psikusa 100 pk i dodatkowe 50,gdyż pani nauczycielka dała się nabrać(=1 jedna osoba).
Za nieudaną kartkówkę(1 i 2) odejmuję 500 punktów.Uwaga! Są punkty minusowe.
Uwaga! Jeżeli masz umiejętnośc nauka wyżej lub równo 5 to za 3 z kartkówki odejmuję punkty.
W szkole czekają na Was kartkówki,testy itd.
Myślę,że wszyscy mnie zrozumieli.
Pozdrawiam i zapraszam do gry.
EDIT:
Karty TU!
Ostatnio zmieniony wtorek, 25 grudnia 2007, 22:54 przez kajtek Raulin, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Re: [brak]Szkoła...
Powiem prosto - twoje sesje żadko trwają długo. Ale warto spróbować. Trochę to dziwnie wykombinowane. No ale trudno. Może napiszę kartę. Zależy od tego czy się dostane do pokemonów.

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Może objaśnij o co chodzi z tym pisaniem kartkówek? Zwykły rzut kością ma się rozumieć? 
Mozę dam kartę
Zobaczy się jutro.

Mozę dam kartę

-
- Kok
Wasza nauka zadecyduje o tym jak rozwiążecie kartkówkę.Czyli rzut kością.Może objaśnij o co chodzi z tym pisaniem kartkówek? Zwykły rzut kością ma się rozumieć?

Jeśli wiecie o teście to możecie dzień przed uczyć się do niego.Wtedy ja to uwzględnie przy ocenie.

-
- Bosman
Korci mnie ta sesja.
Osobiście nie wyobrażam sobie jak można choćby rozmawiać na lekcji. Ale zagrać kimś takim i nawet dużo gorszym chyba można. Choć wiem, że ciężko będzie mi się wczuć.
Cóż, jak zgłoszą się inni i sesja będzie miała ruszyć to i ja się zgłoszę
Osobiście nie wyobrażam sobie jak można choćby rozmawiać na lekcji. Ale zagrać kimś takim i nawet dużo gorszym chyba można. Choć wiem, że ciężko będzie mi się wczuć.
Cóż, jak zgłoszą się inni i sesja będzie miała ruszyć to i ja się zgłoszę

Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

-
- Pomywacz
Mnie też to interesuje. Ale te kartkówki brzmią co najmniej przerażająco xD

-
- Chorąży
Ciekawe, ciekawe... Chyba sie skuszę. A powiedziałem sobie, ze nie bedę grał w twoje sesje 
Imię: Kuba
Nazwisko: Ślęzkiewicz
Wygląd: Wysoki, chudy i wysportowany chłopak. Krótko ostrzyżony, z tyłu krast. Czarne włosy. Oczy brązowe. Zazwyczaj ubiera się w dżinsy, wytarte martensy i koszulki zespołów (The Exploited, The Analogs, Motorhead, Hunter, Armia, Lumpex'75 i inne
). Gdy zimniej zakłada swoją niezniszczalną skórzaną kurtkę z logo Motorheadu. Twarz wyraża pogardę dla świata.
Przedmioty:
książki, zeszyty, odtwarzacz mp3 (Creative Zen Nono Plus), komórka (SE W810i), kastet, plecak typu "kostka", portfel (prawie pusty nie licząc paru drobnych i biletu miesięcznego), scyzoryk, piórnik (w piórniku ołówek, marker, długopis i gumka),
Matematyka
WF
Angielski
Punkty: 0
Umiejętności:
Nauka: 1
Sport: 3
Komputery: 2
Gadka: 4
No. Jesczze tylko mi powiedz czy dobrze z tymi przedmiotami zrozumiałem.

Imię: Kuba
Nazwisko: Ślęzkiewicz
Wygląd: Wysoki, chudy i wysportowany chłopak. Krótko ostrzyżony, z tyłu krast. Czarne włosy. Oczy brązowe. Zazwyczaj ubiera się w dżinsy, wytarte martensy i koszulki zespołów (The Exploited, The Analogs, Motorhead, Hunter, Armia, Lumpex'75 i inne

Przedmioty:
książki, zeszyty, odtwarzacz mp3 (Creative Zen Nono Plus), komórka (SE W810i), kastet, plecak typu "kostka", portfel (prawie pusty nie licząc paru drobnych i biletu miesięcznego), scyzoryk, piórnik (w piórniku ołówek, marker, długopis i gumka),
Matematyka
WF
Angielski
Punkty: 0
Umiejętności:
Nauka: 1
Sport: 3
Komputery: 2
Gadka: 4
No. Jesczze tylko mi powiedz czy dobrze z tymi przedmiotami zrozumiałem.
Ostatnio zmieniony wtorek, 1 stycznia 2008, 15:35 przez Deep, łącznie zmieniany 2 razy.
.

-
- Kok
- Numer GG: 8228852
Imię: Artur
Nazwisko: Kubik
Wygląd: Wysoki i chudy, choć przez to jak się ubiera na takiego nie wygląda. Ubiera się jak typowy skate.Szerokie spodnie, koszulka w rozmiarze XXL (ale nie zawsze skate'owska, czasami z zespołami) i czapka albo i dwie na głowie, czasami bandama itd itp. Jest szatynem, łatwo go poznać po fryzurze jaką jest cornrow. Ma niebieskie oczy.
Przedmioty:
Jeżeli tu chodzi o ekwipunek to deskorolka, piłka do kosza, mp3 na którym nagrany jest tylko rock.
Nauka:2 (ma ważniejsze sprawy od nauki)
Sport:6 (większość czasu wolnego spędza na desce, albo grając w kosza)
Komputery:1 (zbytnio go nie interesują, śpi na informatyce, bo sądzi że nie robi się na niej nic ciekawego)
Gadka:1 (nie lubi zbytnio gadać. Woli coś powiedzieć krótko i zwięźle.)
Nazwisko: Kubik
Wygląd: Wysoki i chudy, choć przez to jak się ubiera na takiego nie wygląda. Ubiera się jak typowy skate.Szerokie spodnie, koszulka w rozmiarze XXL (ale nie zawsze skate'owska, czasami z zespołami) i czapka albo i dwie na głowie, czasami bandama itd itp. Jest szatynem, łatwo go poznać po fryzurze jaką jest cornrow. Ma niebieskie oczy.
Przedmioty:
Jeżeli tu chodzi o ekwipunek to deskorolka, piłka do kosza, mp3 na którym nagrany jest tylko rock.
Nauka:2 (ma ważniejsze sprawy od nauki)
Sport:6 (większość czasu wolnego spędza na desce, albo grając w kosza)
Komputery:1 (zbytnio go nie interesują, śpi na informatyce, bo sądzi że nie robi się na niej nic ciekawego)
Gadka:1 (nie lubi zbytnio gadać. Woli coś powiedzieć krótko i zwięźle.)
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 31 grudnia 2007, 14:55 przez Ant, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kok
Nie...tu chodzi o ekwipunek...zrób poprawkę...No. Jesczze tylko mi powiedz czy dobrze z tymi przedmiotami zrozumiałem.

-
- Szczur Lądowy
Karta postaci
Imię: Kacper
Nazwisko: Jakubowski
Wygląd: Zawsze modnie ubrany, najnowsze ciuchy, czarne okulary i nieskazitelny biały uśmieszek, który sprawia że jak sam Kacper określa "Laski mają Kisiel w gaciach". Kocha hawajskie koszule, ma do nich słabość. Jeżeli w tym wieku można mówić o przystojności, to Kacper jest przystojny.
Przedmioty:(max 3) Super modne mp4 z tym co teraz jest na czasie, dezodorant "axe" (naoglądało się dziecko reklam), gaz obronny (taki do psikania w oczy)
Nauka:1 (z jego wyglądem ?)
Sport:2 (Coś tam potrafi)
Komputery:1 (co ? enter?)
Gadka:6 (dusza towarzystwa)
Imię: Kacper
Nazwisko: Jakubowski
Wygląd: Zawsze modnie ubrany, najnowsze ciuchy, czarne okulary i nieskazitelny biały uśmieszek, który sprawia że jak sam Kacper określa "Laski mają Kisiel w gaciach". Kocha hawajskie koszule, ma do nich słabość. Jeżeli w tym wieku można mówić o przystojności, to Kacper jest przystojny.
Przedmioty:(max 3) Super modne mp4 z tym co teraz jest na czasie, dezodorant "axe" (naoglądało się dziecko reklam), gaz obronny (taki do psikania w oczy)
Nauka:1 (z jego wyglądem ?)
Sport:2 (Coś tam potrafi)
Komputery:1 (co ? enter?)
Gadka:6 (dusza towarzystwa)

-
- Chorąży

-
- Kok
Ok.
Dreamer
Ant
Deep
Gratuluje...gracie sesje....

Gratuluje...gracie sesje....

Ciekawe, ciekawe... Chyba sie skuszę. A powiedziałem sobie, ze nie bedę grał w twoje sesje

-
- Kok
Kiedy sesja się zacznie?

-
- Kok
Jutro.Pzeprszam,że nie dzis ale muszę się przygotować do szkoły.
A godzina? Hmm...14-16...mierwszy post w dziale sesje...
A tymczasem: Jakies pytania?
I przypominam,iż jestecie na sesji jedną paczką.
A godzina? Hmm...14-16...mierwszy post w dziale sesje...
A tymczasem: Jakies pytania?
I przypominam,iż jestecie na sesji jedną paczką.

-
- Kok
Zaczynamy już w roku szkolnym, to początek roku szkolnego, czy semestru? A może pod koniec wakacji?

-
- Kok
Koniec wakacji.Jesteście w 6 klasie.Sesję zaczynamy od rozpoczęcia roku szkolnego,pomędzenia Pani dyrektor i takich tam.
Sesje zaczniemy dziś gdzieś pomiędzy 14-16....
Sesje zaczniemy dziś gdzieś pomiędzy 14-16....

-
- Bosman
Hmm.
To nie będzie opcji robienia dowcipów sobie nawzajem!? Ale mniejsza o to, wszak i tak już po rekrutacji.
Miłej zabawy
To nie będzie opcji robienia dowcipów sobie nawzajem!? Ale mniejsza o to, wszak i tak już po rekrutacji.
Miłej zabawy

Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?