NAjpierw podzielimy się na MG i graczy( MG nie może być byle kto, tych , których chcę, tym wysyłam zaproszenia na PW). NO i ... mg będą tworzyć wspaniały świat, po którym będą chodzić, zabijać itd, gracze... Każdy mg będzie miał przypisanych sobie graczy, a każdy gracz będzie miał swojego mg...blabla. No i gracze będą chodzili osobno, mogą łączyć się w drużyny bądź samotnie poszukiwać przygód... dobra, koniec gadania, chyba rozumiecie o co chodzi. sesję zaczniemy, gdy zgłosi się pierwszych 5 graczy(wystarczy wtedy tylko dwóch mg, zgadnijcie kto- ja iiiii... rybak z gdańska ( Dante, nie bij.)

Co do postaci:
Płeć, imię, rasa (wysokie elfy, gnomy, niziołki,gobliny,orki, ludzie, krasnoludy, mieszańce <półorki, półelfy itp.>, rusałki( męśki odpowiednik :Leprachaun), Mroczne elfy, galurdowie( ludzie z psimi łbami), pólsmoki, leśne elfy, giganci, ogry, półdemony, kongrowie (niedźwiedzie na dwóch łapach) Szanganie ( pół nieumarli, ludzki wygląd, lecz szara skóra i smród zgnilizny) )
KLASA NIET!!! ( po osiągnięciu 1 poziomu wybieracie przystępując do jakiejś gildii (klas jest więcej niż ras, tylko trzeba je wszystkie odkryć, zaczynacie na poziomie zero)
Mam nadzieję że pomysł się przyjmie dobrze, Jak nie przyjmie, to sam se
ze sobą zagram

Wasz najukochańszy i milusi Krcholek ( który właśnie słucha na cały głos System of a down i zaraz pobudzi tym wszystkich w chacie, mamusa na pewno się ucieszy, bo też lubi metal , jest cośkoło pierwszej w nocy:D )
s- siła z- zwinnosc m- magia hp- życie u- umiejetnosci e- ekwipunek d- doświadczenie l- level pn- punkty nauki ( na umiejętności to)
DANE O POSTACIACH:
Eisregen: s 10 z 5 m 5 Hp 100/100 U: Wykuwanie broni, ognisty oddech E: młot dwuręczny, przeszywanica D- 0 L 0 Pn 5
Myxriu- s 9 z 8 m 3 Hp 85/100 U: tropienie E: - D 0 L 0 Pn 5
Kaer morhen- s 8 z 9 m 3 Hp 100\100 U: Biegłość w toporach E: topór dwuręczny, przeszywanica D 0 L 0 Pn 5
Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: Ładunek mąki, miecz krótki D 0 L 0 Pn 5
Sager-10 z 5 m 5 Hp 100/100 U: Wykuwanie broni, ognisty oddech E: młot dwuręczny, przeszywanica D- 0 L 0 Pn 5
NArqa!