[Warhammer 40k RPG] Mróz

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Ne0lenin
Szczur Lądowy

[Warhammer 40k RPG] Mróz

Post autor: Ne0lenin »

Storytellingowa przygoda w mrocznym świecie Warhammera 40.000. Gracze wcielają się w żołnierzy Imperialnej Gwardii stacjonującymi na mroźnym świecie Asfelheim. W czasie rutynowego patrolu na pokładzie AAC Valkyria następuje wypadek w wyniku, którego bohaterowie zostają zmuszeni do walki o przetrwanie na skutych lodem pustkowiach Uriel, gdzie ich głownym wrogiem (ale czy jedynym ?) będzie wszechobecne zimno i strach. Czekam na 5 graczy (może na 6), a posty będę wysyłał raz na 3 dni. Każdy chętny ma mi przysłać historię postaci i wypisane w punktach słabości i przewagi. (pamiętać, że to mroczny swiat :lol: Warhammera i nie ma tam miejsca na postacie ala Aasimar co wszystkim pomagają; zachować umiarkowanie; tworzyć postacie wiarygodne, o głębokiej osobowości :wink:

Enlist today and fight for the glory of the Imperium :!:
Zdrastwójcie, towarisz !
fryta
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: fryta »

ja moge grac ale ktos musi mi pomoc zrobic postac bo za bardzo nie wiem jak :oops: wiec jestesm chetny do gry ale mala z mala pomoca MG :):P :oops: :oops: :oops: :oops:
Dlaczego umarł Nie wiadomo. Nie wiadomo też zresztą, dlaczego żył
Ne0lenin
Szczur Lądowy

Post autor: Ne0lenin »

nie musisz się przejmować mechaniką i innymi takimi pierdołami. Napisz po prostu coś o postaci, jakąś historię, a na koniec wypisz w punktach wady i zalety jakie posiada. (np. jako wade- jakieś upierdliwe tiki, jak ciągłe ostrzenie noża lub coś takiego.) Rozumiesz ?
Zdrastwójcie, towarisz !
SephirothVI6Six
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: SephirothVI6Six »

ja potrzebowal bym lekkiej pomocy do poznania planety i szczegolow o imperial guards, bo pomimo ze gram troche w figurki i nawet ich lubie to swiat i ich organizacje znam na wyrywki jedynie...
My shadow's the only one that walks beside me,
My shallow heart's the only thing that's beating...
Sometimes I wish someone out there will find me,
'Til then I walk alone...
Nalavara
Tawerniak
Tawerniak

Post autor: Nalavara »

Huh... brzmi zachecajaco.. niestety w świecie 40k niezabardzo się orientuje, zaledwie kilka ras... i także poprosiłabym o lekką pomoc.
Zablokowany