Oto jak nie powinna wyglądać karta (i nie chodzi mi o kwestie tychniczne a o merytoryczne).
A oto co chciałbym abyście zawarli w swojej karcie.Imię: Marcus
Nazwisko: Flint
Moc: Potrafi podnosić, przenosić, rzucać, przesuwać itp. przedmioty za pomocą psychiki.
Historia: Marcus od dziecka był "inny". Gdy się denerwował meble w kuchni wywalały się, lub przesuwały. Rodzice nie chcieli takiego dziecka, więc wysłali go do szkoły Profesora Xawiera. Tam młodzieniec nauczył się panować nad swoją mocą. Lecz nadal gdy tracił cierpliwość wymykała mu się spod kontroli. Po tym co zrobili mu rodzice nie za bardzo lubi ludzi. Woli przebywać w towarzystwie mutantów, którzy go rozumieją.
Charakter: Neutralny
Imię i Nazwisko: (wiadomo)
Pseudo: (jw.)
Narodowość: (też oczywiste)
Wygląd: (ogółem, ubiór itp. mile widziane parametry typu waga czy wzrost)
Charakter: (stosunek do innych, hobby, przyzwyczajenia, manieryzmy, podejście do życia etc. ogółem to co czyni postać żywą i wyjątkową)
Historia: (nie musi być dramatyczna ale miłoby było jakby była ciekawa, nie musi zawierać dołączenia do instytutu Xaviera, wtedy dołączycie [bądź nie] w trakcie sesji)
Moc: (bez niczego przegiętego proszę, żadnych promieni apokalipsy ani podobnych wynalazków)
Cóż, na koniec mogę tylko życzyć powodzenia wszystkim chętnym. Zacznę sesje za tydzień od dziś.