[Naruto] Dziwna organizacja..

-
- Bombardier
[Naruto] Dziwna organizacja..
Witajcie!
Otwieram nową rekrutację związaną ze światem Naruto. Będzie rozgrywać się w czasach gdzie Naruto i reszta są już poważnymi Shinobi. Możliwe, że będziecie ich napotykać. Szukam 3 chętnych graczy. W odpowiednim czasie będzie możliwość dołączenia się większej ilości. Liczę na rozbudowane posty. Na starcie wszyscy jesteście Geninami.
Karta Postaci:
Imię i Nazwisko(nazwa klanu, jeśli chcecie mieć nowy to podajcie mi na PW krótki jego opis):
Wioska z której pochodzicie(wolałbym żeby była to ta sama Wioska u wszystkich):
Ekwipunek:
Umiejętności:
Techniki:(max.6. Ze względu na to, ze jesteście Geninami nie mogą być one za mocne)
Historia:
Karty wklejamy w temacie.
Otwieram nową rekrutację związaną ze światem Naruto. Będzie rozgrywać się w czasach gdzie Naruto i reszta są już poważnymi Shinobi. Możliwe, że będziecie ich napotykać. Szukam 3 chętnych graczy. W odpowiednim czasie będzie możliwość dołączenia się większej ilości. Liczę na rozbudowane posty. Na starcie wszyscy jesteście Geninami.
Karta Postaci:
Imię i Nazwisko(nazwa klanu, jeśli chcecie mieć nowy to podajcie mi na PW krótki jego opis):
Wioska z której pochodzicie(wolałbym żeby była to ta sama Wioska u wszystkich):
Ekwipunek:
Umiejętności:
Techniki:(max.6. Ze względu na to, ze jesteście Geninami nie mogą być one za mocne)
Historia:
Karty wklejamy w temacie.
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Re: [Naruto] Dziwna organizacja..
Ciekawie się zapowiada ale nie jestem w nastroju na karty postaci. Mam nadzieję, że mówiąc "Poważni Shinobi" masz na myśli Shippuuden ? Jeśli podasz mi dokładniejsze informacje (tu lub na PW) to jestem skłonny wziąć udział.

-
- Bombardier
Nie. Po prostu. Wydarzenia będą się toczyły tak jakby 10 lat później. Jak oni są już mocnymi Shinobi na wysokich rangach (Jounin, ANBU etc.).

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Jak mamy być z jednej wioski to domyślam się, że chodzi o Konoha, tak? Bo jeśli dowolność to mogłoby być ciężko przy takiej ilości wiosek aby wszyscy tą samą wybrali, dlatego napisz może skąd postaci mają być?
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bombardier
Tak. Chodzi o Konohę. Tak będzie wygodnie bo będziecie spotykać bohaterów Naruto
Aha. Jeszcze jedno. Jak będziecie używać głównie Nin to uwzględnijcie w Karcie naturę Chakry. Wtedy Wasz Sensei będzie prowadził Was tak aby jak najlepiej Was rozwinąć.

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973

-
- Bombardier
- Kontakt:
Miały być tutaj .... a Neji już wtedy był jouninem. Jeszcze jedno - daj mi możliwość wymyślenia historyjki jak moja postać przeżyła mimo że jest z klanu Uchiha to piszę kartę w trybie expressowym

-
- Bombardier
Uchiha? trochę godności w orginalności 

-
- Bombardier
Może być z Uchicha. Tylko napisz coś naprawdę przekonywującego. Może to nawet i lepiej, że wybrałeś Uchicha. Mogę jakiś fajny wątek w całą sesję wpleść.

-
- Bombardier
- Kontakt:
Karta postaci :
Imię i Nazwisko: Dragonis Uchiha
Wioska z której pochodzicie: Konoha
Ekwipunek: 6 kunai, 6 zapisanych scrolli, 10 czystych, książka
Umiejętności: Bardzo dobrze używa Ninjutsu, potrafi cośtam zrobić z genjutsu, ale nie jakoś wybitnie, Taijutsu mu zupełnie nie leży, tzn. każdy shinobi cośtam z taijutsu potrafi, ale on wyjątkowo mało. Całkiem nieźle posługuje się ekwipunkiem. Bardzo inteligentny, wybitny taktyk.
Techniki: 1 - Katon, Gokakyuu No Jutsu (Grand Fireball Technique); 2 - Kage Bunshin No Jutsu (Technika Podziału Cienia); 3 - Sharingan (wolałbym drugi poziom, ale może być 1); 4 - Raikiri (Lighting Edge); 5 - Katon, Karyuu Endan (Fire Dragon Flame Blast); 6 - Ninpou, Kyuichose No Jutsu (Technika przywołania - kot) Wiem, niektóre techniki, zwłaszcza Raikiri, są bardzo mocne, ale moja postać to Uchiha, a ja sam stwierdziłem, że w pozostałych dziedzinach jestem słaby. Mam też nadzieję że historia wyjaśni tę moc.
Historia: Urodzony przez matkę całego rodu jako brat Sasuke i Itachiego, został nie zauważony przez Sasuke z powodu złości i strachu. Po wszystkim Itachi zabrał go i oddał na wychowanie Kakashiemu, mówiąc, że ktoś zabił cały klan i ktoś musi go wychować, a on jest w ANBU. Zrobił to, aby mieć za sobą dwóch nemezis. Miał też nadzieję, że pokaże w ten sposób swojemu faworytowi, Sasuke, że jeśli jest ktoś jeszcze komu nie powiedziano "Musisz mnie nienawidzić, by mnie zabić." to na pewno mu nic nie wyjdzie. Kakashi samotnie wychowywał młodego Dragonisa - tak prosił by go nazwano Itachi - aż do 6 roku życia. Wtedy wypuścił Dragonisa do Akademii, a on od tego czasu praktycznie sam się sobą zajmował, więc Kakashi miał czas na drużynę 7. Przez cały ten czas Kakashi utrzymywał go w przekonaniu, że jest jego ojcem. W końcu w 8 roku życia Dragonis spytał Kakashiego, gdzie jest jego mama, a Kakashi wyznał mu wtedy całą prawdę. Dragonis był załamany, przez wiele dni nie mógł się pozbierać. W końcu poprosił Kakashiego by go trenował gdy skończy akademię. Ten się zgodził. Nauczył go wszystkiego o jego klanie, ich technikach, sposobach i nauczył go wszystkich technik. W przeciwieństwie do Sasuke, Dragonis nie pałał żądzą zemsty na Itachim, aczkolwiek pewnie i on chciałby go dopaść. W końcu Dragonis został Geninem ....
Tutaj stronka z technikami - http://www.naruto-kun.com/naruto+jutsus.html
Imię i Nazwisko: Dragonis Uchiha
Wioska z której pochodzicie: Konoha
Ekwipunek: 6 kunai, 6 zapisanych scrolli, 10 czystych, książka
Umiejętności: Bardzo dobrze używa Ninjutsu, potrafi cośtam zrobić z genjutsu, ale nie jakoś wybitnie, Taijutsu mu zupełnie nie leży, tzn. każdy shinobi cośtam z taijutsu potrafi, ale on wyjątkowo mało. Całkiem nieźle posługuje się ekwipunkiem. Bardzo inteligentny, wybitny taktyk.
Techniki: 1 - Katon, Gokakyuu No Jutsu (Grand Fireball Technique); 2 - Kage Bunshin No Jutsu (Technika Podziału Cienia); 3 - Sharingan (wolałbym drugi poziom, ale może być 1); 4 - Raikiri (Lighting Edge); 5 - Katon, Karyuu Endan (Fire Dragon Flame Blast); 6 - Ninpou, Kyuichose No Jutsu (Technika przywołania - kot) Wiem, niektóre techniki, zwłaszcza Raikiri, są bardzo mocne, ale moja postać to Uchiha, a ja sam stwierdziłem, że w pozostałych dziedzinach jestem słaby. Mam też nadzieję że historia wyjaśni tę moc.
Historia: Urodzony przez matkę całego rodu jako brat Sasuke i Itachiego, został nie zauważony przez Sasuke z powodu złości i strachu. Po wszystkim Itachi zabrał go i oddał na wychowanie Kakashiemu, mówiąc, że ktoś zabił cały klan i ktoś musi go wychować, a on jest w ANBU. Zrobił to, aby mieć za sobą dwóch nemezis. Miał też nadzieję, że pokaże w ten sposób swojemu faworytowi, Sasuke, że jeśli jest ktoś jeszcze komu nie powiedziano "Musisz mnie nienawidzić, by mnie zabić." to na pewno mu nic nie wyjdzie. Kakashi samotnie wychowywał młodego Dragonisa - tak prosił by go nazwano Itachi - aż do 6 roku życia. Wtedy wypuścił Dragonisa do Akademii, a on od tego czasu praktycznie sam się sobą zajmował, więc Kakashi miał czas na drużynę 7. Przez cały ten czas Kakashi utrzymywał go w przekonaniu, że jest jego ojcem. W końcu w 8 roku życia Dragonis spytał Kakashiego, gdzie jest jego mama, a Kakashi wyznał mu wtedy całą prawdę. Dragonis był załamany, przez wiele dni nie mógł się pozbierać. W końcu poprosił Kakashiego by go trenował gdy skończy akademię. Ten się zgodził. Nauczył go wszystkiego o jego klanie, ich technikach, sposobach i nauczył go wszystkich technik. W przeciwieństwie do Sasuke, Dragonis nie pałał żądzą zemsty na Itachim, aczkolwiek pewnie i on chciałby go dopaść. W końcu Dragonis został Geninem ....
Tutaj stronka z technikami - http://www.naruto-kun.com/naruto+jutsus.html

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Dziś jeszcze postaram się upchnąć tu kartę 

What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

-
- Bombardier
Tak. Raikiri jest bardzo mocne. Ale Sasek trenował z Kakashem to przez miesiąc całymi dniami a zważ na to iż jesteś Geninem i dopiero zaczynasz karierę Shinobi. Zastąpił to bym np. Henge albo Kage Shuriken no Jutsu. Co do Sharingana 1 poziom.

-
- Bosman
- Kontakt:
Imię i Nazwisko: Mizutori Kojiro
Wioska z której pochodzicie: Konoha/Amegakure (Patrz - historia)
Ekwipunek: 40 igieł, parasol, druty (znaczy żyłka) - około 10m, eksplodujące pieczęcie -10
Umiejętności: Ninjutsu na dobrym poziomie, Taijutsu na średnim, Genjutsu na zerowym, do tego ma dobrą manipulację chakrą, umie zastawiać pułapki, zna antomię i potrafi używać parasola do wali (ostrza w drutach, rozłożony jako tarcza, i technika patrz niżej), zakładanie pułapek
Techniki:
Jouro Senban (Raining Needles)

Mizu Bunshin no jutsu (Water clone)
Suirou no Jutsu (Water Prison Skill)

Kawarimi no Jutsu (Body Switch)
Suiton,Goukakyuu no Jutsu (Waterball?)
Wodny odpowiednik fireballa.
Iron Fist - taijustsu style
Historia: Kojiro urodził się w wiosce ukrytego deszczu i tam też uczęszczał do akademii nim został Geninem, stąd też pochodzą jego podstawowe umiejętności. Gdy kończył akademię, na skutek osobistego konfliktu między jego ojcem a "Rain"Kage [nie pamiętam jak on się woryginale nazywa] cała rodzina została zmuszona do ucieczki. Przez przypadek, doszło podczas tego do starcia z shinobi z Konoha, którzy uznali pojawienie się przedstawicieli wioski ukrytego deszczu na swoim terenie za deklarację wojny. Podczas walki zginęli zarówno rodzice Kojiro jak i kilku Shinobi z Konoha, dopiero interwencja Naruto (zapewne już jako Hokage) pozwoliła wyjaśnić, nieporozumienie, choć było za późno. Ostatnim tchem, ojciec Kojiro wymógł na Naruto obietnicę zaopiekowania się młodym shinobi z wioski deszczu. Kojiro chowa w sercu urazę do wioski, której shinobi zabili jego rodzinę. Pomimo życzliwości z jaką jest traktowany postanowił, że pewnego dnia się zemści. Dlatego pilnie trenuje rozwijając wodną naturę swojej chakry. W wolnych chwilach lubi spacerować w deszczu i przesiadywać nad wodą. W walce na ogół trzyma średni dystans i używa igieł aby osłabić przeciwnika celując we wrażliwe miejsca takie jak stawy czy ścięgna. Gdy ruchy przeciwnika są ograniczone dokańcz sprawę przy użyciu ninjutsu albo taijutsu. Młody Mizutori jest osobą milkliwą i ponurą, nie ma prawdziwych przyjaciół i mu na nich nie zależy.
ps. P.K(ot).L historyjka naciągana, że hej... Moja niby też ale nie aż tak.
Można włsne techniki? Ja dałem swoją, nie jest za silna jak na genina.
Wioska z której pochodzicie: Konoha/Amegakure (Patrz - historia)
Ekwipunek: 40 igieł, parasol, druty (znaczy żyłka) - około 10m, eksplodujące pieczęcie -10
Umiejętności: Ninjutsu na dobrym poziomie, Taijutsu na średnim, Genjutsu na zerowym, do tego ma dobrą manipulację chakrą, umie zastawiać pułapki, zna antomię i potrafi używać parasola do wali (ostrza w drutach, rozłożony jako tarcza, i technika patrz niżej), zakładanie pułapek
Techniki:
Jouro Senban (Raining Needles)

Mizu Bunshin no jutsu (Water clone)
Suirou no Jutsu (Water Prison Skill)

Kawarimi no Jutsu (Body Switch)
Suiton,Goukakyuu no Jutsu (Waterball?)
Wodny odpowiednik fireballa.
Iron Fist - taijustsu style
Historia: Kojiro urodził się w wiosce ukrytego deszczu i tam też uczęszczał do akademii nim został Geninem, stąd też pochodzą jego podstawowe umiejętności. Gdy kończył akademię, na skutek osobistego konfliktu między jego ojcem a "Rain"Kage [nie pamiętam jak on się woryginale nazywa] cała rodzina została zmuszona do ucieczki. Przez przypadek, doszło podczas tego do starcia z shinobi z Konoha, którzy uznali pojawienie się przedstawicieli wioski ukrytego deszczu na swoim terenie za deklarację wojny. Podczas walki zginęli zarówno rodzice Kojiro jak i kilku Shinobi z Konoha, dopiero interwencja Naruto (zapewne już jako Hokage) pozwoliła wyjaśnić, nieporozumienie, choć było za późno. Ostatnim tchem, ojciec Kojiro wymógł na Naruto obietnicę zaopiekowania się młodym shinobi z wioski deszczu. Kojiro chowa w sercu urazę do wioski, której shinobi zabili jego rodzinę. Pomimo życzliwości z jaką jest traktowany postanowił, że pewnego dnia się zemści. Dlatego pilnie trenuje rozwijając wodną naturę swojej chakry. W wolnych chwilach lubi spacerować w deszczu i przesiadywać nad wodą. W walce na ogół trzyma średni dystans i używa igieł aby osłabić przeciwnika celując we wrażliwe miejsca takie jak stawy czy ścięgna. Gdy ruchy przeciwnika są ograniczone dokańcz sprawę przy użyciu ninjutsu albo taijutsu. Młody Mizutori jest osobą milkliwą i ponurą, nie ma prawdziwych przyjaciół i mu na nich nie zależy.
ps. P.K(ot).L historyjka naciągana, że hej... Moja niby też ale nie aż tak.
Można włsne techniki? Ja dałem swoją, nie jest za silna jak na genina.
Ostatnio zmieniony niedziela, 3 czerwca 2007, 14:03 przez Perzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bombardier
Może od razu zagramy chuninami/joninami w nowej sadze, bo patrząc po technikach chyba niektórzy nie znają umiaru.
Ostatnio zmieniony niedziela, 3 czerwca 2007, 14:06 przez Kawairashii, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Bosman
- Kontakt:
Przyznaję, że ja wziąłem raczej silne techniki, ale i tak najlepiej wypada Kot. Zwłaszcza propozycja z Magenkyou Sharingan
. Na co komu Itachi? Do tego Raikiri i Katon, Karyuu Endan. Zobaczymy jeszcze co na powie MG. Hmmm, może przerzucę się na ucznia Naruto i do technik dopiszę Fuuton Rasenshuriken?;)

Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bombardier
Perzyn - zamień Suiton Daibakufu no Jutsu i Suiton,Suishouha (1 technika jest rangi B druga A - za potężne jak na Genina)
Kot - zamień Karyuu Endan i Raikiri (to co powyżej)
Kot - zamień Karyuu Endan i Raikiri (to co powyżej)

-
- Bombardier
Swoją drogą, słanie kart postaci do rekrutacji nie ma sensu skoro połowa drogi do sukcesu to atak z zaskoczenia, nici z tego skoro znam wasze techniki. Po za tym sięgacie po potężne techniki, a nie na tym polega bycie Ninja, zapominacie o wielu podstawowych technikach, które będą wam potrzebne, jak na przykład kontrola przepływu czary do chodzenia po ścianach, odpychania rzuconych przedmiotów lub ich łapania. Kopiowanie, a także iluzja.
W karcie postaci zabrakło również rubryczki wizerunek
W karcie postaci zabrakło również rubryczki wizerunek