[Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

[Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka

Post autor: AC »

Obrazek

Nierealny świat, niezgłębiona nierzeczywistość najodległejszych otchłani ludzkiej psychiki. Gra będzie czymś bardzo dziwnym, więc prosiłbym o graczy z wyobraźnią, wszystko oprócz pierwszego mojego postu będzie pisane w języku szaleństwa. Potwór wraca by prześwietlić umysłu nowych pacjentów Ośrodka Zamkniętego dla Obłąkanych "Sanitarium Void", które zostało znów otwarte przez tajemniczą organizację. Kolejny raz gracze będą musieli się zmieżyć z różnymi szalonymi zadaniami - w Strefie Mroku, gdzie zwykłe rzeczy nie dzieją się zbyt często. Jeżeli wydaję ci się, że umiesz opisać swój sen to wyobraź sobie jak będzie wyglądać opis snu wielu graczy?

Zgłoś się już teraz!

Karta Postaci:
Słowo (a Słowa stanie się Ciałem): [dowolne słowo z zakresu: rzeczownik, czasownik, przymiotnik lub przysłówek]
Co byś zrobił gdyby Grzyb który by był w rzeczywistości Szyszką powiedział do ciebie słowo "Gluty"?: [dowolna odpowiedź]
Co ostatnio ci się śniło: [wymyślcie sobie]
Co jest waszym największym koszmarem: [tu jest pole żeby to napisać]
Jak ma na imię osoba, które nienawidzicie (dwie osoby jedna dziewczyna, jeden chłopak): [można zmyśleć]

ps. Obejrzyjcie też wszystkie odcinki Salad Fingers: http://en.wikipedia.org/wiki/Salad_Fingers#Episodes (na dole są linki do każdego z odcinków)

ps2. Nie, to nie jest normalna sesja rpg...
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Re: [Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka

Post autor: Heimdall »

Oczywiście gram. Szczególnie, że dostałem zaproszenie :D. Mam nadzieję, że będzie tak samo poschizowana jak część poprzednia.

Słowo (a Słowa stanie się Ciałem): Kłak
Co byś zrobił gdyby Grzyb który by był w rzeczywistości Szyszką powiedział do ciebie słowo "Gluty"?: Najprawdopodobniej kupiłbym je w sklepie i podał mu LUB jeżeli nie byłoby sprzedawcy glutów w pobliżu kopnąłbym go w twarz mówiąc: Przepraszam, nie chciałem.
Co ostatnio ci się śniło: Ostatnio śniła mi się moja śmierć.
Co jest waszym największym koszmarem: Życie.
Jak ma na imię osoba, które nienawidzicie (dwie osoby jedna dziewczyna, jeden chłopak): Brunhilda i Eustachy
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

W ostatnią sesję jakoś gtak wyszło, że w końcu nie zagrałem. Podejście nr. 2. Dostałem zaproszenie to mogę :P

Słowo (a Słowa stanie się Ciałem): Zupa ogórkowa
Co byś zrobił gdyby Grzyb który by był w rzeczywistości Szyszką powiedział do ciebie słowo "Gluty"?: Skopałbym go a potem powiedział "Sam jesteś gluty!"
Co ostatnio ci się śniło: sex z olbrzymią muchą
Co jest waszym największym koszmarem: wychowawczyni
Jak ma na imię osoba, które nienawidzicie (dwie osoby jedna dziewczyna, jeden chłopak): Urszula, Klaudiusz
.
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Czy sesja będzie storytellingowa?
Albo raczej ile zdań powinno się znajdować w poście?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Heimdall
Bosman
Bosman

Poczytaj sobie Zainfekowanego Grzyba nr 1 w Archiwum, a będziesz miał jako takie pojęcie o tym, czym ta sesja będzie.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Heimdall pisze:Poczytaj sobie Zainfekowanego Grzyba nr 1 w Archiwum, a będziesz miał jako takie pojęcie o tym, czym ta sesja będzie.
A raczej czym ta sesja NIE BĘDZIE. Bo jak tak patrzyłem to było tam wszystko :P
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Taa, patrzyłeś, ale nie grałeś. I rzeczywiście tam się działo wszystko. Poza tym mogliśmy robić co tylko nam przyszło do głowy, mistrz nawet nie był potrzebny, tzn. pojawiał się raz na kilka stron i dawał nam jakieś zadania, wskazówki... które i tak olewaliśmy :D.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

No to zgłaszać się raz, dwa, trzy bo ja chcę tym razem grać :D
.
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Słowo (a Słowa stanie się Ciałem): Pot
Co byś zrobił gdyby Grzyb który by był w rzeczywistości Szyszką powiedział do ciebie słowo "Gluty"?: Wyciągnął bym jak największą ich ilość z nosa. Poczęstował bym grzyba (czy Szyszke) i razem bysmy go skonsumowali.
Co ostatnio ci się śniło: Zjadający mnie glut zgniatający jakąś muche bawiącą sie z jakimś mężczyzną.
Co jest waszym największym koszmarem:Zjadający mnie glut zgniatający jakąś muche bawiącą sie z jakimś mężczyzną
Jak ma na imię osoba, które nienawidzicie: Jaś i Małgosia
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Słowo (a Słowa stanie się Ciałem): Coś pomiędzy jęknięciem rozkoszy, a kartofli w recenzji krytyka, dzwiękiem upadającego płatku śniegu, a symulowaną ciążą, kolorem fioletowym, a przemilczanym wrzaskiem. Gdyby uznać to za słowo była by to "uraza"
Co byś zrobił gdyby Grzyb który by był w rzeczywistości Szyszką powiedział do ciebie słowo "Gluty"?: nadal patrzyła bym się w szybę na stukający deszcz
Co ostatnio ci się śniło: Rzeczywistość
Co jest waszym największym koszmarem: gdy wszystko co dotykam czeźnie
Jak ma na imię osoba, które nienawidzicie (dwie osoby jedna dziewczyna, jeden chłopak): Osoba w lustrze oraz mój cień.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Zostałem zaproszony :D Ogladałem te wykrecone flashowe kreskówki i... :O fajne były

Karta Postaci:
Słowo (a Słowa stanie się Ciałem):
nie, nie ,nie, nie, nie, nie, nie, nie
Co byś zrobił gdyby Grzyb który by był w rzeczywistości Szyszką powiedział do ciebie słowo "Gluty"?: Najpierw stoje. Ręka na głowę, ręka na krak. Stoję. Schplosh. Przezwany rdzeń kręgowy. Prosze. Dziękuje. Sam jesteś Gluty. Nie nawidze Glutów. Nie nawidze imion.
Co ostatnio ci się śniło: okno, jedno okno wewnątrz niczego.
Co jest waszym największym koszmarem: ktoś nadaje mi imie
Jak ma na imię osoba, które nienawidzicie (dwie osoby jedna dziewczyna, jeden chłopak): Moja matka - Sara Jones
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Słowo (a Słowa stanie się Ciałem): Ogórek
Co byś zrobił gdyby Grzyb który by był w rzeczywistości Szyszką powiedział do ciebie słowo "Gluty"?: Zaproponował bym mu nalewke wisniową
Co ostatnio ci się śniło: MAszynka do miesa
Co jest waszym największym koszmarem: Male różowe jaszczurki!
Jak ma na imię osoba, które nienawidzicie: ksiądz Bazyli i Helenka - dziwka Ze slumsow.
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Gra rozpoczęta, ale jak kto chce to niech się zgłasza :)
Obrazek
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

ReTu jestem MAMO!!

Post autor: Szasza »

Zapisałem się!

A zapomniałem w karcie co ostatnio mi się śniło:

Wszystko i wszyscy poukładani ślicznie w jedną kostkę (taką jak robi zgniatarka na wysypisku)
Obrazek
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Słowo (a Słowa stanie się Ciałem): Zuo
Co byś zrobił gdyby Grzyb który by był w rzeczywistości Szyszką powiedział do ciebie słowo "Gluty"?: Wykrzyczałbym: ZASMAŻKA!!!
Co ostatnio ci się śniło: Wielka piekielna Koza, wyrywająca aniołkom lizaki
Co jest waszym największym koszmarem: różne śliczności i różowości
Jak ma na imię osoba, które nienawidzicie (dwie osoby jedna dziewczyna, jeden chłopak]: Tadeusz "Rydz" Rydzyk, Moherowa Babcia Kunegunda
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

To w grze zróbcie sobie jakąś planetę, rasę inteligentną i napiszcie czy opowiadacie się za O czy nie ;)
Obrazek
Obelix
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6330570
Kontakt:

Post autor: Obelix »

ja! nie dokończyłem poprzedniego grzyba ze względu na tempo, tego dokończe!

Słowo: Doom
Reakcja na grzyba: przeszukuje ekwipunek w poszukiwaniu Big Fucking Gun 9000 i strzelam do niego pare razy
Sen: podchodz do wielkiego fresku na ścianie który nazywa się Icon Of Sin, rozwalam go po czym przechodze przez niewidzialną dziure w scianie. ktoś wypowiada od tyłu słowa "To win the game you must kill me, John Romero" po czym widze jego głowe nabitą na pal której nie moge zniszczyc nawet z BFG.
Koszmar: zabija mnie Imp
Imiona: BÓL-ek i LOL-ek
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars
Zablokowany