Organizuję szybką sesję w tematach karcianki "Zombiaki". Zaznajomionych z tą karcianką serdecznie zapraszam. Będą niezłe jaja i chwile grozy. Pamiętajcie! Zombiaki nadciągają!
Przyjmę 4 (max 4!; jeśli już zgłoszą się 4 osoby to nawet nie próbujcie mnie błagać bo i tak się nie zgodzę) osoby zaznajomione z karcianką. Rekrutacja do końca tygodnia bądź do wyczerpania zapasów.
W zasadzie wystarczy, że się zgłoscie. Czego yu potrzeba do takiej sesji? No chyba nie histori..
Zakładam, że imię macie takie jak przy nicku, chyba, że chceicie inne. Napiszcie wtedy jakie. Napiszcie też jakiś opisik, żebym wiedział jacy z was stroytellingowcy. No i wasza ulubiona karta zombi i ludzi.
Zakładam, że imię macie takie jak przy nicku, chyba, że chceicie inne. Napiszcie wtedy jakie. Napiszcie też jakiś opisik, żebym wiedział jacy z was stroytellingowcy. No i wasza ulubiona karta zombi i ludzi.
Dla mnie karcianka jest świetna, więc chętnie za gram.
No to moja karta: Imię może być Tomek, ulubiona karta ludzi to granat (bum, i nie ma zombie) a ulubiona karta zombi to kilk (chyba najbardziej perfidna po tej stronie )