Star Wars[Okres Starej Republiki i Polowania na Jedi]

-
- Bombardier
Star Wars[Okres Starej Republiki i Polowania na Jedi]
Witajcie! Chciałbym poprowadzić sesję osadzoną w czasach gdy Sithowie ścigali Jedi. Trochę zmienię historię. Otóż Darth Sion wyszkolił drugiego Sitha a mianowicie Dartha Anhalaka. Obaj krążą po wszechświecie tropiąc Jedi. Zabili oni wszystkich pozostałych przy życiu Jedi..Przynajmniej tak im się wydaje..
Chciałbym aby osoby biorące udział pisały przynajmniej raz na dwa dni.
Szukam 4 osób. Potrzebuję dwóch Jedi, reszta może wybrać sobie profesję jaką chce. Rekrutacja potrwa do czwartku. Jeśli wcześniej będe miał wystarczającą ilość kart to wcześnej zaczniemy.
Uwaga!
Chciałbym zrobić system taki jak w Kotorze a mianowicie, gdy Jedi będą zabijać niewinne istoty i odnosić się do innych bardzo groźnie lub im grozić wtedy będą zbliżali się do Ciemnej Strony. Lecz gdy będzie na odwrót - będą pomagać, będą unikać walki, będą starali się negocjować a w ostateczności walczyć wtedy zbliżają się do Jasnej Strony. To właśnie Jedi zadecydują czy utworzy się Imperium Sithów czy Republika Jedi.
Dobra to tyle gadania. Teraz przedstawię wam kartę postaci:
Imię i Nazwisko:
Rasa:(Jaką tylko chcecie)
Profesja:(dla Jedi : Jedi Consular, Sentinel albo Guardian)
Wygląd+ubiór:
Umiejętności(chodzi mi tutaj o wybranie sobie 5 umiejętności na początek i gdy będziecie gotowi można będzie rozbudować je lub wzbogacić się o nowe):
Statystyki:(Do rozdania 48 pkt)
-Siła:
-Zręczność:
-Percepcja:
-Inteligencja:
-Kondycja:
-Wytrzymałość:
Ekwipunek:
Historia:
Karty na PW.
Chciałbym aby osoby biorące udział pisały przynajmniej raz na dwa dni.
Szukam 4 osób. Potrzebuję dwóch Jedi, reszta może wybrać sobie profesję jaką chce. Rekrutacja potrwa do czwartku. Jeśli wcześniej będe miał wystarczającą ilość kart to wcześnej zaczniemy.
Uwaga!
Chciałbym zrobić system taki jak w Kotorze a mianowicie, gdy Jedi będą zabijać niewinne istoty i odnosić się do innych bardzo groźnie lub im grozić wtedy będą zbliżali się do Ciemnej Strony. Lecz gdy będzie na odwrót - będą pomagać, będą unikać walki, będą starali się negocjować a w ostateczności walczyć wtedy zbliżają się do Jasnej Strony. To właśnie Jedi zadecydują czy utworzy się Imperium Sithów czy Republika Jedi.
Dobra to tyle gadania. Teraz przedstawię wam kartę postaci:
Imię i Nazwisko:
Rasa:(Jaką tylko chcecie)
Profesja:(dla Jedi : Jedi Consular, Sentinel albo Guardian)
Wygląd+ubiór:
Umiejętności(chodzi mi tutaj o wybranie sobie 5 umiejętności na początek i gdy będziecie gotowi można będzie rozbudować je lub wzbogacić się o nowe):
Statystyki:(Do rozdania 48 pkt)
-Siła:
-Zręczność:
-Percepcja:
-Inteligencja:
-Kondycja:
-Wytrzymałość:
Ekwipunek:
Historia:
Karty na PW.
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 8570942
Imię i Nazwisko: Ardel z Ord Mantell
Rasa: człowiek
Profesja: Jedi Guardian
Wygląd+ubiór: Ubrany w prosty czarny płaszcz z kapturem i mocne szare buty. Koszula i spodnie również są szare. U pasa ma umocowaną rączkę miecza świetlnego. Na plecach ma czarną torbę na przedmioty.
-Walka podwójnym mieczem (na tyle, żeby nie obciąć sobie nó i zabić kilku przeciwników)
-Perswazja (dosyć wysoki poziom)
-Podstawowe moce jedi (pchnięcie, pociągnięcie itp.)
-piorun
-wysysanie życia (wzorowałem się na kotorze oraz jediac ademy i outcast)
Statystyki:
-Siła: 6
-Zręczność: 12
-Percepcja: 10
-Inteligencja: 8
-Kondycja: 6
-Wytrzymałość: 6
Ekwipunek:
Antidotumx2
Pożywienie i woda na 2 dni
Podwójny, pomarańczowy miecz świetlny
2x granat dzwiękowy
granat wstrząsowy
mały pistolet laserow
(mały statek do podróży międzyplanetarnych, jeśli MG będzie łaskaw)
Historia:Urodziłem się na Ord Mantell, spłodzony przez łowcę nagród. Byłem wściekły na ojca za to, że mnie porzucił. Przez to zacząłem szkolić swoje umiejętności walki by go zabić. Kiedyś spotkałem tajemniczego człowieka. Od tamtego czasu moje zycie się zmieniło. Trafiłem do Akademii. Szkoliłem się, ale nie interesowała mnie dobroć tylko zemsta. Zostałem wydalony i spotkałem Sitha. Ten wytrenował mnie w władaniu mieczem i Mocy. Następnie zabiłem go. Teraz w poszukiwaniu ojca stacjonuję na (według uznania MG).
(jeśli coś z mocami nie pasuje zawsze mogę poprawić)
Rasa: człowiek
Profesja: Jedi Guardian
Wygląd+ubiór: Ubrany w prosty czarny płaszcz z kapturem i mocne szare buty. Koszula i spodnie również są szare. U pasa ma umocowaną rączkę miecza świetlnego. Na plecach ma czarną torbę na przedmioty.
-Walka podwójnym mieczem (na tyle, żeby nie obciąć sobie nó i zabić kilku przeciwników)
-Perswazja (dosyć wysoki poziom)
-Podstawowe moce jedi (pchnięcie, pociągnięcie itp.)
-piorun
-wysysanie życia (wzorowałem się na kotorze oraz jediac ademy i outcast)
Statystyki:
-Siła: 6
-Zręczność: 12
-Percepcja: 10
-Inteligencja: 8
-Kondycja: 6
-Wytrzymałość: 6
Ekwipunek:
Antidotumx2
Pożywienie i woda na 2 dni
Podwójny, pomarańczowy miecz świetlny
2x granat dzwiękowy
granat wstrząsowy
mały pistolet laserow
(mały statek do podróży międzyplanetarnych, jeśli MG będzie łaskaw)
Historia:Urodziłem się na Ord Mantell, spłodzony przez łowcę nagród. Byłem wściekły na ojca za to, że mnie porzucił. Przez to zacząłem szkolić swoje umiejętności walki by go zabić. Kiedyś spotkałem tajemniczego człowieka. Od tamtego czasu moje zycie się zmieniło. Trafiłem do Akademii. Szkoliłem się, ale nie interesowała mnie dobroć tylko zemsta. Zostałem wydalony i spotkałem Sitha. Ten wytrenował mnie w władaniu mieczem i Mocy. Następnie zabiłem go. Teraz w poszukiwaniu ojca stacjonuję na (według uznania MG).
(jeśli coś z mocami nie pasuje zawsze mogę poprawić)

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 0
To ja spróbuje.Przypominam, że jest jedno wolne miejsce.
Kartę wyślę za jakieś dwie, trzy godziny, ale bez historii postaci - tą napisze na sobotę (może na jutro wieczorem).
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Jedi nie dam rady. Miał to być przemytnik. Może być ?
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?