[X-men] Grupa Trzymająca Władzę

-
- Marynarz
- Numer GG: 9627608
[X-men] Grupa Trzymająca Władzę
Długi weekend, sporo czasu wolnego, ludzie sesje zakładają... Nasuwa się filozoficzno-egzystencjonalne pytanie: może samemu coś wreszcie pomistrzować? Klimaty marvelowo-x-menowe jakoś nie mają szczęścia, zwykle padają po kilku stronach, często bez porządnego rozwinięcia. Ja nie obiecuję, że tym razem będzie inaczej. "Będę się starał" i "Spróbuję"- to wszystko, na co możecie liczyć. Tego mogę przynajmniej dotrzymać.
Dobra, wstępne pierdu-pierdu mamy z głowy, można przejść do rzeczy. Szukam 4-5 graczy gotowych na wstąpienie do X-men i przy okazji odpisujących przynajmniej raz na 48 godzin. Co do świata- mniej więcej tradycyjne 616, bez uwzględnienia ostatnich wydarzeń (czyli dokładniej przed House of M), z drobnymi zmianami z mojej strony. Ogólnie nie powinno być problemów z połapaniem się, co i jak.
Karta postaci
Imię i nazwisko:
Imię kodowe:
Obywatelstwo:
Ubiór:
Zachowanie: hobby, lubiane rzeczy, ambicje, lęki...
Życiorys: (najlepiej dosyć rozbudowany, uwzględniający rodzinę, przyjaciół itd. oraz to, w jaki sposób znaleźliście się w instytucie Xaviera.)
Zalety: (w czym postać jest dobra)
Wady: (z czym sobie nie radzi)
Moc:
Co by tu jeszcze... Koniec rekrutacji nastąpi... jeszcze nie wiem kiedy. Jeśli będzie więcej zgłoszeń to w środę wybiorę najlepsze i można będzie zaczynać, jak nie to poczekamy dłużej. Aha, karty wysyłać na PW.
Dobra, wstępne pierdu-pierdu mamy z głowy, można przejść do rzeczy. Szukam 4-5 graczy gotowych na wstąpienie do X-men i przy okazji odpisujących przynajmniej raz na 48 godzin. Co do świata- mniej więcej tradycyjne 616, bez uwzględnienia ostatnich wydarzeń (czyli dokładniej przed House of M), z drobnymi zmianami z mojej strony. Ogólnie nie powinno być problemów z połapaniem się, co i jak.
Karta postaci
Imię i nazwisko:
Imię kodowe:
Obywatelstwo:
Ubiór:
Zachowanie: hobby, lubiane rzeczy, ambicje, lęki...
Życiorys: (najlepiej dosyć rozbudowany, uwzględniający rodzinę, przyjaciół itd. oraz to, w jaki sposób znaleźliście się w instytucie Xaviera.)
Zalety: (w czym postać jest dobra)
Wady: (z czym sobie nie radzi)
Moc:
Co by tu jeszcze... Koniec rekrutacji nastąpi... jeszcze nie wiem kiedy. Jeśli będzie więcej zgłoszeń to w środę wybiorę najlepsze i można będzie zaczynać, jak nie to poczekamy dłużej. Aha, karty wysyłać na PW.

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Zgłosiłem się. Czekam na resztę i trzymam kciuki za trwanie tej sesji.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973

-
- Bombardier
- Numer GG: 2832544

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Marynarz
Nie, grać można tylko jako jeden (albo jedna) z X-men. A to z takiego powodu, że będziecie... albo nie, po prostu nie możnaKawairashii pisze:Czy można grać po przeciwnej stronie?

Eee tam, i tak pewnie zaczniesz kosić jeńcówIsengrim Faoiltiarna pisze:Może w końcu wykombinuję coś innego niż pirokinetę ze skłonnościami psychopatycznymi Smile

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Stały bywalec się zgłasza. Choć tym razem Siergiej ma urlop a w szranki staje Charden Saigner aka Nosferatu.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bombardier

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Tak, wiem, karta postaci nie zgadza się ze wzorcem; ale dziś już nie zdążę jej przerobić, a jutro znikam, chciałbym zaś pograć. Będę z powrotem w piątek, jeśli to nie przeszkadza MG, to niech mnie bierze, ew. wywali jak karta jest do... Beznadziejna 

What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

-
- Bombardier
- Numer GG: 2832544

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Przynajmniej wiemy czego się spodziewać, nie tak jak w poprzednich rekrutacjach w tym klimacie (gdzie dużo obiecywano).Klimaty marvelowo-x-menowe jakoś nie mają szczęścia, zwykle padają po kilku stronach, często bez porządnego rozwinięcia. Ja nie obiecuję, że tym razem będzie inaczej. "Będę się starał" i "Spróbuję"- to wszystko, na co możecie liczyć. Tego mogę przynajmniej dotrzymać.
PS. Zgłaszam się.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

-
- Bombardier
Pozwolę sobie zasugerować szybką i zwartą akcję, bez przerwy na przemyślenia. Najlepsze pary powstają podczas dążenia do wspólnego celu. Wielu MG często popełnia ten sam błąd, a mianowicie pozostawia graczom wolną rękę przez dłuższy czas, by uzyskać efekt pozornej wolności. W ten sposób gracze tracą werwę, a MG sens ciągnięcia przygody, a jednocześnie trzymaniu grupy w szramach. Podczas narzuconej w rozsądny sposób konfrontacji, wymuszane jest od gracza szybkie analizowanie sytuacji i odpowiednie się do niej dostosowanie, wolność wyboru bazuje na charakterze postaci, a nie wolnego czasu, jaki posiada mając wolną rękę.

-
- Marynarz
Środa wieczór, zgodnie z założeniami zamykam rekrutację. Kart było więcej niż miejsc, więc nie obyło się bez selekcji. Szczęśliwcy (no, to się jeszcze okaże
), którzy się dostali to:
Blindkitty- Zhou Wang Bao "Atacama Rain"
Epyon- Adam Drewster "Hypno"
Hose15- Michael Hogg "Vector"
Nadir- Michajil Tigrow "Nadir"
Perzyn- Charden Saigner "Nosferatu"
Za chwilę powinienem założyć odpowiedni temat w Sesjach.

Blindkitty- Zhou Wang Bao "Atacama Rain"
Epyon- Adam Drewster "Hypno"
Hose15- Michael Hogg "Vector"
Nadir- Michajil Tigrow "Nadir"
Perzyn- Charden Saigner "Nosferatu"
Za chwilę powinienem założyć odpowiedni temat w Sesjach.

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Tęcza nie dostała się do sesji. No cóż - bywa.
Graczom i MG, życzę wytrwałości - może ta sesja nie padnie i później będzie można się przyłączyć.
Graczom i MG, życzę wytrwałości - może ta sesja nie padnie i później będzie można się przyłączyć.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?

-
- Bombardier