OD RAZU ZAZNACZAM, ŻE SESJA NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAŻAĆ I DYSKRYMINOWAĆ. NIE BĘDZIEMY PRZESADZAĆ. SŁOWO

Oto kilka punktów które lepiej przyswoić
1) Zostawiam graczom dość dużo swobody. Oczywiście nie będziecie decydować o wszystkim, ale i tak pozwalać będę na dosyć dużo (a to dla dynamizacji rozgrywki i zwiększeniu zaangażowania). Ale powtarzam- bez przesady
2)Z racji charakteru rozgrywki bardzo często wizje i złudzenia będą się zlewać z rzeczywistością. mam nadzieję, że taki specyficzny rodzaj gry wam nie przeszkadza
3)Gracze rozpoczną w tym samym miejscu, ale nie jestem pewien czy później ich losy będą ze sobą ściśle połączone. Pewnym jest za to że będą sie często spotykać i kooperować.
4)Do sesji zapraszam graczy, którzy nie boja się pisać dłuższych postów. Za absurdalnie krótkie wypowiedzi będę surowo karał. Jeżeli ktoś nie ma inwencji twórczej, pomysłów proszony jest o niezgłaszanie się. Zdaję sobie sprawę, że liczy sie jakość, ale już tłumaczę o co mi chodzi. Oprócz działań chciałbym zobaczyć wasze przemyślenia, rojenia schorowanego umysłu, opis uczucia zagubienia i strachu bądź euforii. Wiecie o co mi chodzi...
5) Jeżeli kogoś charakter sesji obraża to przepraszam. Proszę mnie o tym informować, gdybym sie zapomniał
6)OSTATNIE- Z racji pisanej i mówionej przeze mnie matury będę miał mniej czasu na kompa, ale gwarantuje wam średnio jednego do dwóch postów dziennie, a w radykalnych przypadkach CO NAJMNIEJ POSTA NA 2 Dni. Myślę, że wystarczy. Graczy proszę o to samo.
I wreszcie karta postaci (dość specyficzna)
AKCJA DZIEJE SIĘ W KRAKOWIE. GRACZE ZNAJDUJĄ SIĘ W ZAKŁADZIE DLA OSÓB UMYSŁOWO CHORYCH...
1-Imię (lub ewentualnie przydomek jakim się obdarzyliście/was obdarzono)
2-Wiek (min 18 )
3-Za co tu trafiliście/rodzaj choroby (Od wszelakich manii, fobi aż po głęboką schizofrenię czy autyzm. Zaznaczam, że im bardziej zaawansowana choroba i im bogatszy "własny świat" tym ciekawsza będzie sesja. Bez przesady oczywiście. Skłonności do agresji... hmmm... powiedzmy, że mile widziane. POPROSZĘ O SPRECYZOWANIE OBJAWÓW CHOROBY, STANÓW POSTACI, EWENTUALNEGO RODZAJU WSZELKICH WIZJI itp. Wiecie o co mi chodzi)
4-Historia postaci, a w tym zawarty rozwój choroby lub traumatyczne przeżycie
5-poproszę kilka cech charakteru+ określenie priorytetów dla jednostki(np. zostanie wielkim naukowcem, zdobycie miłości podstarzałej sąsiadki lub duchowe zjednoczenie z nieżyjącym ojcem- inwencja graczy)
6- po jednej umiejętności nadzwyczajnej (empatia, zdolności matematyczne itp.)
7-Jakieś skłonności jeżeli (jednostka ma) towarzyszące chorobie (np. skłonność do gniewu, zbytnia płaczliwość, kompleks Edypa, seksualna fascynacja jakąś grupą społeczną, skłonności masochistyczne).
8-Może to dziwne, ale stosunek do religii (ateizm aż po fanatyzm) czy innych norm etycznych, oraz stosunek do społeczeństwa (wrogość aż po fascynację)
I tyle. Poproszę karty postaci na FORUM, aby wyeliminować ewentualne zbytnie podobieństwa.
*Aha, jeszcze jedno. Gracze sami sa proszeni o to aby w swych postach panował lekko... anormalny klimat (zlewanie się mar sennych z przemyśleniami, czy wizji. Jeżeli chodzi o działania jest podobnie, aczkolwiek bez przesady- MG też was musi rozszyfrować)
-Pozwalam sobie na leciutko Kingowy klimacik