Na wstępie zaznaczę, że konsultowałem się z AC i czytałem wszystkie sesje APW na forum Tawerny. Wiem, że nie ja jeden byłem ostrzegany, że pewnie nie uda mi się znaleźć ludzi, ale cóż - do odważnych świat należy. Dlatego zdecydowałem się poprowadzić nieliczone w punktacji Ligi Wojny Żywych Trupów. I cóż - jeżeli nie uda mi się znaleźć graczy, to nie będzie to pierwsza, ani ostatnia sesja z tą przypadłością.
Będzie to - nomen omen - sesja APW dla 4 graczy wzwyż. Wojny Żywych Trupów zobowiązują - walkę toczyć będą tylko Władcy Żywych Trupów. Ale poza tą restrykcją dozwolone są wszystkie oficjalne moce, z tych znajdujących się tu. Można też wykorzystywać punkty za poziom, aby podnosić podstawowe staty, ale to inna historia.
Wzór karty:
Początkowe statystyki:
Żywotność 5
Siła 1
Szybkość 1
Wpisz swojego ulubionego wykonawcę muzyki i jaki gra jej gatunek. Prześlij mi na PM 5 twoich ulubionych utworów tegoż wykonawcy, w miarę możliwości z odnośnikami do tekstu i wykonania (ale tekst i wykonanie mogę też sam znaleźć).
Data śmierci:
Opcja Berserker (Berserkerzy mają na starcie 2 moce za friko, o 2 więcej żywotności oraz + 1 do siły i szybkości, ale nie mogą zawierać prawie żadnych związków dyplomatycznych): tak/nie
Wygląd na chwilę obecną:
Uszkodzenia ciała nie do odbudowania:
(Dla mających zbytek natchnienia) Historia postaci: