(autorski) D-DAY

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Frater
Pomywacz

(autorski) D-DAY

Post autor: Frater »

Buczenie silnika samolotu zagłuszało dosłownie wszystko, dlatego dowódca musiał krzyczeć:
-DOOBRA PANOWIE, PLAN JEEEEEST TAKI ! KAŻDY WIE ŻE NASZA DYWIZJA MA OSŁANIAĆ LĄDOWANIE WOJSK ALIANTÓW W NORMANDII. NASZA DYWIZJA SPADOCHRONOWA MA ODWRÓCIĆ UWAGĘ SZKOPÓW OD GŁÓWNEGO UDERZENIA- dowódca spojrzał na zegarek i nerwowym ruchem potrząsnąl nim po czym jeszcze raz przyjrzał mu się uważnie- DO GODZINY ZERO 7 MINUT ! ZA DWIE MINUTY SKACZEMY ! KAŻDY ZNA SWOJE ZADANIA ! GRUPY A OSŁANIA RESZTĘ, GRUPA B ROZKŁADA SPRZĘT, GRUPA C ROBI ZWIAD ! TRZEBA ZOSTAWIĆ NADAJNIK KTÓRY BĘDZIE WSKAZYWAŁ MIEJSCE LĄDOWANIA RESZIE DYWIZJI ! DOBRA SKACZEMY ! JA PIERWSZY ! Dowódca Johnson otworzył drzwi samolotu, po czym szybko wyskoczył. Kolejni żołnierze wyskakiwali z samolotu.

Witam!

chciałbym poprowadzić sesję opowiadającą o 9 żołnierzach stanowiących jedną z grup osłaniających akcję w normandii. Karta postaci powinna zawierać:

Imię, nazwisko i ksywę:
Specjalizacje(np. medyk, saper co wam przyjdzie do głowy):
Umiejętności: (6 umiejętności w skali 1 do 6. Macie 25 punktów do podziału)
Historia:
Charakter:

kARTY PROSZĘ ZAMIESZCZAĆ W TEMACIE !
Neo-mnich z D&D na 25 poziomie...
Doi
Marynarz
Marynarz

Post autor: Doi »

he he chciałem powiedzieć ze sie na ta sesje pisze/ o ile się dostane :D/
ale niestety kartę będę mógł najwcześniej jutro dostarczyć :P

więc jutro w tym poście wkleję kartę Postaci :)
"Jedna czysta owca może zatruć życie całej parszywej owczarni"
Nosferatu
Majtek
Majtek
Numer GG: 192068
Kontakt:

Post autor: Nosferatu »

Pisze się! Karta wpadnie do tematu jeszcze w tym tygodniu... Mam nadzieję, że to nie przeszkadza?
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"
Zablokowany