[DGS] Tajemnicza Prośba Cesarza

-
- Marynarz
- Numer GG: 4495618
- Kontakt:
[DGS] Tajemnicza Prośba Cesarza
[DorreGameSystem] Tajemnicza Prośba Cesarza
Japonia, zamierzchłe czasy, świat magii, potworów, ciemnoty ludzkiej i zabobonów. Wy zaś jesteście grupą specjalistów, po których posłał Cesarz, wiedział, że jesteście jedynymi, którzy mogą wypełnić przeznaczenie, przeznaczenie w które Cesarz śmiertelnie wierzy.. a w związku z nim ma małą Prośbę..
Dopuszczalna Ilość Miejsc> 6
Tak powinna wyglądać karta postaci:
>Imię
>Płeć
>Profesja [Umiejętności 5 <sami wymyślacie> zależne od Profesji i SENSOWNE, macie 19pkt. umiejętności, jednorazowo i maksymalnie możecie przydzielić: 6]
>Opis wyglądu
>Krótka historia o sobie
Ekwipunek dostaniecie od Cesarza.
Dostępne Profesje:
>Skrytobójca
>Wojownik x 2
>Tropiciel
>Łucznik
>Mnich
jakieś problemy? Piszcie [email protected] lub [email protected]
Japonia, zamierzchłe czasy, świat magii, potworów, ciemnoty ludzkiej i zabobonów. Wy zaś jesteście grupą specjalistów, po których posłał Cesarz, wiedział, że jesteście jedynymi, którzy mogą wypełnić przeznaczenie, przeznaczenie w które Cesarz śmiertelnie wierzy.. a w związku z nim ma małą Prośbę..
Dopuszczalna Ilość Miejsc> 6
Tak powinna wyglądać karta postaci:
>Imię
>Płeć
>Profesja [Umiejętności 5 <sami wymyślacie> zależne od Profesji i SENSOWNE, macie 19pkt. umiejętności, jednorazowo i maksymalnie możecie przydzielić: 6]
>Opis wyglądu
>Krótka historia o sobie
Ekwipunek dostaniecie od Cesarza.
Dostępne Profesje:
>Skrytobójca
>Wojownik x 2
>Tropiciel
>Łucznik
>Mnich
jakieś problemy? Piszcie [email protected] lub [email protected]
Ostatnio zmieniony piątek, 4 lutego 2005, 12:05 przez Dorre, łącznie zmieniany 2 razy.
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"

-
- Szczur Lądowy
>Imię: Mosi
>Płeć: Mężczyzna
>Profesja: Tropiciel
>Umiejętności:
>>>Tropienie:6
>>>Bystry Wzrok: 4
>>>Maskowanie:3
>>>Łownictwo: 3
>>>Survival: 3
>Opis wyglądu:
>>>185cm wzrostu, wysportowany, Kurtka i spodnie maskujące, nóż traperski.
>Krótka historia o sobie:
>>>Mój ojciec, podobnie jak i ja byliśmy szkoleni, w tej 'szkole życia' od młodu.. Potem ojciec zmarł.. a ja musiałem sobie radzić w tej rzeczywistości.. no i oto ja..
>Płeć: Mężczyzna
>Profesja: Tropiciel
>Umiejętności:
>>>Tropienie:6
>>>Bystry Wzrok: 4
>>>Maskowanie:3
>>>Łownictwo: 3
>>>Survival: 3
>Opis wyglądu:
>>>185cm wzrostu, wysportowany, Kurtka i spodnie maskujące, nóż traperski.
>Krótka historia o sobie:
>>>Mój ojciec, podobnie jak i ja byliśmy szkoleni, w tej 'szkole życia' od młodu.. Potem ojciec zmarł.. a ja musiałem sobie radzić w tej rzeczywistości.. no i oto ja..
2KO - Podwójny Nokaut!

-
- Marynarz
- Kontakt:
oka

>Profesja Tropiciel zajęta.
>Pozostało 5 miejsc wolnych.
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.

-
- Kok
to ja wezme woja.
imie: Chito Chi
Plec: facet
profesja: upadly samuraj
walka 2 bronmi: 6
mordobicie (walka wrecz): 4
przetrwanie: 3
skradanie: 5
uzywanie liny: 1
cos o postaci:
byl samurajem... podczas wojny byl nieustraszonym wojownikiem do czasu do kiedy niezacza zabijac wszystkich ktorzy zaczeli wchodzic mu w droge. zabijal wszystkich... kobiety... dzieci... posadzano go o pakt z demonami za swoja potege w walce. zostal upadlym samurajem... teraz chce wrocic na droge dobra, jest to trudne ale sie niepoddaje.
wyglad: ok. 190cm, 93kg, wysportowany, niemowi duzo, duzo zabija.
< co do ekwipunku to bym prosil o bojowa maske samurajska (taka maska, ktora wyglada jak twarz demona), zbroje samurajska (taka ladna czarna z helmem), katane, wakizaszi (ten krotki miecz samurajski) i 2x tanto (puginal/noz samurajski) thx>
imie: Chito Chi
Plec: facet
profesja: upadly samuraj
walka 2 bronmi: 6
mordobicie (walka wrecz): 4
przetrwanie: 3
skradanie: 5
uzywanie liny: 1
cos o postaci:
byl samurajem... podczas wojny byl nieustraszonym wojownikiem do czasu do kiedy niezacza zabijac wszystkich ktorzy zaczeli wchodzic mu w droge. zabijal wszystkich... kobiety... dzieci... posadzano go o pakt z demonami za swoja potege w walce. zostal upadlym samurajem... teraz chce wrocic na droge dobra, jest to trudne ale sie niepoddaje.
wyglad: ok. 190cm, 93kg, wysportowany, niemowi duzo, duzo zabija.
< co do ekwipunku to bym prosil o bojowa maske samurajska (taka maska, ktora wyglada jak twarz demona), zbroje samurajska (taka ladna czarna z helmem), katane, wakizaszi (ten krotki miecz samurajski) i 2x tanto (puginal/noz samurajski) thx>

To ja też się piszę i biorę łucznika.
Imię: Shuji
Profesja: Łucznik
Umiejętności:
Łucznictwo - 6
Walka wręcz - 2
Ukrywanie się - 3
Duży refleks - 4
Percepcja - 4
Wygląd: Niski (169cm), niepozorny, długie, ciemne włosy uplecione w warkocz. Ubrany w tradycyjny sposób, szerokie, czerwone spodnie oraz białe kimono z wyszytym herbem klanu na plecach. Posługuje się Hama-Yumi (łuk niszczący zło) łukiem, który według legendy potrafi zabijać demony i oczyszczać wszelkie zło.
Historia: Shuji rozpoczął swą przygodę z Kyudo (droga łuku) dość późno bo w wieku 16 lat. Jednak jego talent i niesamowite oddanie wyniosło go na szczyt. W wieku 24 lat zrównał się ze swoim mistrzem i opuścił dojo, z zamiarem doprowadzenia do perfekcji swych umiejętności zarówno łuczniczych jak i duchowych.
Imię: Shuji
Profesja: Łucznik
Umiejętności:
Łucznictwo - 6
Walka wręcz - 2
Ukrywanie się - 3
Duży refleks - 4
Percepcja - 4
Wygląd: Niski (169cm), niepozorny, długie, ciemne włosy uplecione w warkocz. Ubrany w tradycyjny sposób, szerokie, czerwone spodnie oraz białe kimono z wyszytym herbem klanu na plecach. Posługuje się Hama-Yumi (łuk niszczący zło) łukiem, który według legendy potrafi zabijać demony i oczyszczać wszelkie zło.
Historia: Shuji rozpoczął swą przygodę z Kyudo (droga łuku) dość późno bo w wieku 16 lat. Jednak jego talent i niesamowite oddanie wyniosło go na szczyt. W wieku 24 lat zrównał się ze swoim mistrzem i opuścił dojo, z zamiarem doprowadzenia do perfekcji swych umiejętności zarówno łuczniczych jak i duchowych.

-
- Majtek
- Kontakt:
Chetnie se pykne w tą gierke.
Imię: Hikami
Profesja:Wojownik
Umiejetności:
Mordercze uderzenie:5
Zwiększona wytrzymałość:3
Walka wręcz:3
Uniki:4
Kontratak:4
Wygląd:Średniego wzrostu mężczyzna dobrze zbudowany długie ciemne włosy spływają mu na plecy przez które przewieszony jest miecz tarcze nosi także na plecach.Czarne spodnie i czarna koszula na której to z tyłu widać herb rodzinny.miecz który posiada jest bardzo poręczny ale tylko dla bohatera dla reszty jest to bezużyteczna kupa złomu posiada w sobie potężną moc.Ojciec Hikamiego zabił nim kiedyś podobno smoka i w topił jego łuski w ten miecz dlatego jest on troche czerwonawy i można brać go za dzieło sztuki.Tarcze wykonał też sam ojciec Hikamiego jest ona bardzo poręczna w użyciu i dosyć twarda kilkunastokrotnie hartwane żelazo nie łatwo się niszczy.Dlatego tą tarcze podarował mu ojciec.
Hikami jest jeszcze uzbrojony w kaftan kolczy z rękawami i czepiec.
Historia:Hikami urodził się w rodzinie wojowników jego ojciec podobno kiedyś pokonał smoka.Hikami od małego był trenowany w sztukach wojaczki ojciec już podstarzały człowiek uzbroił go jak umiał i powiedział do swego syna zeby szedł szukać przygód i dalej doskonalił się w sztukach wojennych.Ojciec powiedział mu jeszcze żeby zabił jakiegoś złego smoka.
Imię: Hikami
Profesja:Wojownik
Umiejetności:
Mordercze uderzenie:5
Zwiększona wytrzymałość:3
Walka wręcz:3
Uniki:4
Kontratak:4
Wygląd:Średniego wzrostu mężczyzna dobrze zbudowany długie ciemne włosy spływają mu na plecy przez które przewieszony jest miecz tarcze nosi także na plecach.Czarne spodnie i czarna koszula na której to z tyłu widać herb rodzinny.miecz który posiada jest bardzo poręczny ale tylko dla bohatera dla reszty jest to bezużyteczna kupa złomu posiada w sobie potężną moc.Ojciec Hikamiego zabił nim kiedyś podobno smoka i w topił jego łuski w ten miecz dlatego jest on troche czerwonawy i można brać go za dzieło sztuki.Tarcze wykonał też sam ojciec Hikamiego jest ona bardzo poręczna w użyciu i dosyć twarda kilkunastokrotnie hartwane żelazo nie łatwo się niszczy.Dlatego tą tarcze podarował mu ojciec.
Hikami jest jeszcze uzbrojony w kaftan kolczy z rękawami i czepiec.
Historia:Hikami urodził się w rodzinie wojowników jego ojciec podobno kiedyś pokonał smoka.Hikami od małego był trenowany w sztukach wojaczki ojciec już podstarzały człowiek uzbroił go jak umiał i powiedział do swego syna zeby szedł szukać przygód i dalej doskonalił się w sztukach wojennych.Ojciec powiedział mu jeszcze żeby zabił jakiegoś złego smoka.

-
- Marynarz
- Kontakt:
MG: oka!

>Profesje Wojownik, Łucznik i drugi Wojownik zajęte.
>Pozostało 2 wolne miejsca.
>Dostępne profesje:
>>Mnich i Skrytobójca
Podczas sesji, gracze są proszeni, aby w Tabelce 'temat' wpisywali imię swojej postaci.. wyłączenie tel. komórkowych, i przelanie na moje wyimaginowane konto bankowe 0,25gr.. na jednego Mocnego..
OK. z dwoma ostatnimi opcjami żartowałem ::P:

-
- Marynarz
- Kontakt:
MG
a czym sobie na taki zaszczyt zasłużyłem? Hę?
PS. Jakbym to ja Cię spotkał, to poszedł bym na to pyfko.. =]
PS. Jakbym to ja Cię spotkał, to poszedł bym na to pyfko.. =]

-
- Marynarz
- Kontakt:
MG
Ej ludziska jeszcze dwie profesje i zaczynamy!
Gwarantuję, że będzie to, coś czego jeszcze nie widzieliście.. =]
Do laRy'ego:
przekupstwo, tak? OKI.. idę na to.. =]]
Gwarantuję, że będzie to, coś czego jeszcze nie widzieliście.. =]
Do laRy'ego:
przekupstwo, tak? OKI.. idę na to.. =]]

-
- Marynarz
- Kontakt:
MG: Dorre
>> NABÓR TRWA <<

-
- Majtek
- Kontakt:
Hejka Dorr mam do ciebie zapytanko kiedy w końcu zaczynamy naszą sesje.I tak w ogóle to myśle ze początki mordercze nie będą i czy mógł byś póścić naszą ekipe złożona narazie z trzech ludzi czy musisz koniecznie czekać na jeszcze dwóch. Jeszcze mam kilka pytań np:Czy moja postać jest dobrze stworzona a nei przesadzona ?? Mniej więcej w jakim systemie będziemy sie obracać?? I jak będziemy sie komunikować bo myśle że na temacie sesje jak mozesz to weź ją jak najszybciej zrób. 

Warhammer jest the best

-
- Kok
ja mam pomysl! jak do konca weekendu sie niezglosi 2 losi... to znaczy graczy, to ja wezme jeszcze jedna, a ktos tez moze wziasc druga. jak sie chetni na gre znajda to dostana ta druga postac, albo zrobia sobie jakas, a druga postac bedzie musiala zaniesc babci mleko albo zginie.
tym sposobem bysmy mogli juz w poniedzialek zaczac.
tym sposobem bysmy mogli juz w poniedzialek zaczac.

-
- Marynarz
- Kontakt: