Na zewnetrznym murze gromadzili się żołnierze. Wszyscy byli przerażeni. Dziesiątki tysiecy wyznawców chaosu gromadziło się pod murami. Wszyscy byli pewni, ze bitwa jest przegrana.
Trójka kompanów (to wy) siedziała sobie spokojnie w karczmie pijąc piwo, rozmawiając na różne tematy. Nagle do karczmy wparowali 2 wojownicy pod sztandarem książęcym. Podeszli do karczmarza i o coś się go zapytali, a następnie spojrzeli na was. Podeszli do waszego stolika i bezceremonialnie rzucili nań zapieczętowany pergamin.
-Natychmiastowe wezwanie księcia. Oczekuje was najpóźniej nazajutrz.- powiedział jeden z nich i wyszedł wraz z kompanem...
Tymczasem w obozie hordy caosu (chaos abbah

Od kiedy postanowiliście przyłączyć się do hordy, wasze życie nie było usłane różami. Co chwila walki z dawnymi pobratymcami. Zaczynało to być nudne. Lecz teraz, kiedy stoicie przed szansą zdobycia szacunku wśród wojowników chaosu, jesteście gotowi zrobic wszystko, by zwyciężyć. Zgodnie z umową poszliście do swego wodza, Areka.
Kiedy weszliście do namiotu, Arek nie powitał was, ani nic z tych rzeczy.
-Nareszcie jesteście. Nastepnym razem nie każcie mi czekać. Wezwałem was, abyście coś dla mnie zrobili. Jak wiecie, musimy wykorzystać każdą okazję, azeby zniszczyć życie ludziom w Praag. Chcę, zebyście dostali się do miasta i podkopywali morale obrańców i ludzi w mieście. Nie mam pojecia, jak się dostaniecie do miasta, to wasz problem- Na tym skończył rozmowę. Tak więc zaraz udaliście się w tronę miasta...

Zbieram trójkę wyznawców chaosu i trójkę żołnierzy, o których mowa w pierwszym akapicie.
Karta postaci ma zawierać:
Imie:
Nazwisko:
Rasę:
profesję:
charakter postaci:
wygląd:
Umiejętności:
Ekwipunek:
Historia:
Wybaczcie, że niedokonczone, ale muszę szybko iść od kompa. Wszelakie pytania pisac tutaj lub na PW.
To do zobaczonka na sesji