[4400] Brzytwy motyla. Zamknieta.

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

[4400] Brzytwy motyla. Zamknieta.

Post autor: szturm »

Uach, dawno nie prowadzilem, jeszcze dawniej nie gralem. Ale mam nadzieje , ze nie zapomnialem, jak to robic ^^' ktos kiedys powiedzial, ze to tak jak z jazda na rowerze, ze tego sie nie zapomina.
A wiec...

Sesja taka klimatyczna, w realiach serialu. Mozna rzec, ze to taki serial w sesji. Postaram sie w miare wymyslic cos ciekawego.

Do wyboru postaci Toma, Diany, Mai, Shawna oraz malzenstwa Lily i Richarda.

Zachecam tez smialo do tworzenia nowych postaci, z oryginalnym, wlasnym darem nadanych przez ludzi z przyszlosci. Oryginalnosc i pomyslowosc beda nagradzane w grze... [; takze z jedna postacia jakiegos odnalezionego wiazalbym pewne plany, ale to juz rozmowa na pm, i lepiej przed zrobieniem karty. ;]

Wzor karty:

Imię i nazwisko :
Charakter :
Zawod :
Data zaginięcia :
Miejsce zamieszkania po wylądowaniu w Seattle :
Dar :

chyba pamietalem o wszystkim, jesli nie, prosze o upomnienie. [;

Wiec jak, byliby chetni?

EDIT: Zapomnialem, skleroza nie boli. Pamietajcie, ze dar, a raczej jego skutki, jakos pozytywnie dzialaja na swiat! Pomyslcie o tym, tworzac postac.

EDIT 2 : Do wzoru karty doszedl zawod. wiedzialem, ze o czyms zapomnialem.
Ostatnio zmieniony czwartek, 8 marca 2007, 20:12 przez szturm, łącznie zmieniany 4 razy.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Zorin
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9606247
Kontakt:

Post autor: Zorin »

Imię i nazwisko: Rick Jonson

Wygląd :Czarnoskóry młody chłopak o blond włosach za uszy, na jego oczy spada grzywka, oczy ma smutne ponieważ nie może uwieżyć w to co się stało. Twarz jego jest szpiczastych kształtów. Jest on dość szczupły, na ręce ma bliznę od cięcia nożem.

Charakter : Rick jest w miarę spokojnym człowiekiem, lecz gdy ktoś go zprowokuje jest zdolny do wielu czynów.

Data zaginięcia : 13 maja 1973r.

Miejsce zamieszkania po wylądowaniu w Seattle : Wynajmuje bardzo schludny, apartament w Seattle gdyż nigdy nie miał żadnej rodziny bo był sierotą.

Dar : Noszenie żeczy siłą woli. (podnosi przedmioty nie dotykając ich)

:D :D Może być ciekawie :D :D
Dum spiro, spero:)

Ambitosa non est fames.

Pozdrowienia Zorin! :D :D
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Imię i nazwisko : Paul Phoenix

Wygląd : trochę gruby, nie za dobrze zbudowany, pulchna twarz, brunet, w miarę krótkie włosy, ubiera się w bluzy metalowe ze swoimi ulubionymi zespołami (Helloween, Linkin Park) i spodnie moro (takie "wojskowe")

Charakter : Ogólnie dobrym, choć czasem wykorzystuje do czynienia dobra "złe" metody

Data zaginięcia : Oglądałem jeden odcinek, ten w którym zginął jakiś tam super ważniak - sami mi wymyślcie

Miejsce zamieszkania po wylądowaniu w Seattle : Liverpool w Wielkiej Brytanii, czasem podróżuje do Seattle

Dar : Pirokineza - może kontrolować ogień, a w pewnym stopniu nawet go tworzyć. Takie tam kule ognia itp. a jak ktoś chce jego zaatakować ogniem, to on po prostu wyciąga rękę, łapie ten ogień (siłą woli) i machnięciem ręki odrzuca, choć może też dotykać ogień (jest na niego niewrażliwy) a nawet ..... stawać się ogniem (choć nad tą sztuczką jeszcze pracuje)
Obrazek
Obrazek
Czerwona Orientalna Prawica
Midnight
Marynarz
Marynarz

Post autor: Midnight »

czy moglbys mi napisac cos wiecej na temat realiow tej gry, bo nigdy nie ogladalam takiego serialu a nie chce wchodzic w ciemno. ogolnie to co do tej pory napisales bardzo mi sie podoba i chcialabym zagrac, szcvzegolnie ze w twojej druzynie dziewczyny brakuje :P
Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

A ja akurat chciałbym grać Shawnem. Bo zawsze lubie kogoś kto leczy ludzi:D
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

ók. Arxel, Zorin (choc ciezko mi sobie wyobrazic czarnoskorego blondyna ;) ) i Kot witajcie w grze. Kocie, czy moze byc... 14 marca 1993?

Midnight - (informacje z serwisu http://the4400.tv.pl/) : Serial opowiada historie 4400 ludzi zaginionych na przełomie 20 wieku, którzy wracają na Ziemie niezidentyfikowanym obiektem. Grupa agentów federalnych zostaje wyznaczona do rozwikłania zagadki zniknięcia ludzi. Z czasem odkrywają że ofiary zniknięć znacznie się zmieniły - zaczynają ujawniać swoje nowe niezwykłe zdolności. I to jest mniej wiecej cala fabula. Polecam takze w ww. serwisie odwiedzic dzial Odcinki i obejrzec spoty i przeczytac skroty seriali. Po zapoznaniu sie zachecam do wziecia udzialu ;]

EDIT :

@ P.K(ot).L. : Radzilbym zmienic miejsce zamieszkania, zwazywszy na to, ze cala akcja dzieje sie w USA. oczywiscie, mozesz sobie zostac w anglii, ale uprzedzam, ze mis gry bedzie tym faktem BARDZO niepocieszony. To jak, przeprowadzisz sie jednak gdzies na teren stanow?

EDIT 2 :

Wiadomosc do graczy przyszlych, i w sumie terazniejszych : Wyobrazam sobie to tak, ze co jakis czas postaci epizodowe 4400 beda zmieniane, kiedy beda mialy juz swoje 5 minut, jednak gracze pozostaje, z tymze z innymi postaciami. Oprocz telekinez czy pirokinez radze i polecam goraco tworzenie postaci takich jak Tess Doerner z odcinka Wake-Up Call. (to ta dziewczyna z psychiatryka, ktora miala wizje od obcych) Urozmaici to rozgrywke, a granie taka postacia wcale nie musi byc nudne, wrecz przeciwnie.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

seler
Pomywacz
Numer GG: 910275

Post autor: seler »

Postaram się wrzucić niedługo karte jakąś ladną. Spodobał mi sie serial, mimo że widziałem tylko dwa odcinki.
Imperare sibi maximum est imperium
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Karta poszła na PM ;)

Moja postać to ani Tess, ani żaden tele/pirokinetyczny niszczyciel. Coś pomiędzy, zdaje się ;)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

Ciagle brakuje postaci kluczowej. Jesli ktos nie mialby pomyslu na karte, oraz nie chcialby wymyslac co chwila nowych postaci, zapraszam do skontaktowania sie. Oraz do brania postaci wymienionych w pierwszym poscie. Glownie chodzi mi o Diane i Toma, bo motyw Lily i Richarda mozna pominac, jesli nie znajda sie chetni.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Zorin
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

szturm--> o to mi chodzi bo ja chcę się wyróżniać :D :) :o :lol:

Ambitosa non est fames.

Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

Imię i nazwisko: Siergiej Kirow

Wygląd: Wysoki, dobrze zbudowany , blady mężczyzna o czarnych włosach średniej długości. Ma on szare oczy. Rysy twarzy ma on typowe dla mieszkańców Białorusi. Jego preferowany ubiór to sprane dżinsy oraz granatowy, lekko wyblakły T-shirt i adidasy.

Charakter: Siergiej jest człowiekiem spokojnym, zimnym w stosunkach międzyludzkich, ale dobrodusznym, na swój własny sposób. Jedyną wadą jest jego bardzo luźny stosunek do własnego zdrowia. Pali nałogowo.

Data zaginięcia: 5 maja 1990 roku.

Miejsce zamieszkania po wylądowaniu w Seattle: Apartamentowiec w samym centrum Seattle.

Zawód:Prawnik

Dar: Umiejętność narzucania ludziom swojej woli oraz dezorientowania ludzi tymże sposobem.
Zorin
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

szturm--> kiedy zaczynamy??

Ambitosa non est fames.

szturm
Mat
Mat
Kontakt:

powiedzialem, ze nie ma Toma i Diany, oraz kluczowej postaci. Bez tej trojki nie da rady. postaram sie zaczac juz w czwartek wieczorem, chociaz majac na uwadze fakt, ze czeka mnie jeszcze konkurs pisarski, bedzie... ciezko. ale mysle, ze sie wyrobie. najpozniej w weekend.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Napisałem, że podróżuje do Seattle gdzie ma domek - mogę akurat tam się w tej chwili znajdować. Co do daty - wolałbym 16 XII 1993 (moje real urodziny :D ) ale w sumie co za różnica ....
Obrazek
Obrazek
Czerwona Orientalna Prawica
Shadow12
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Shadow12 »

Imię i nazwisko : Nikolas Wright

Wygląd : włosy średnie tak do szyi, ciemny blondyn, szczupły i dość mięsisty, około 1,80cm troszke blady

Charakter : bardzo chaotyczny nie lubi działać według planu,

Zawod : Informatyk

Data zaginięcia : 18 luty 1994 r

Miejsce zamieszkania po wylądowaniu w Seattle : Seattle mały domek na działkach Collier'a

Dar : porusza się szybciej niż światło co pozwala mu prawie latać
Obrazek
"Dlaczego świat jest nudny, bo ludzie są nudni dlaczego ludzie są nudni, bo świat jest nudny"
Midnight
Marynarz
Marynarz

Post autor: Midnight »

imie i nazwisko: Shimi Noruko
wyglad: czarne dlugie wlosy, drobna budowa, niski wzrost (155 cm)
charakter: zmienny. zazwyczaj jednak spokojna. odludek.
data zaginiecia: 26 kwietnia 1889 roku.
miejsce zamieszkania: opuszczony dom na peryferiach miasta.
dar: zmiennoksztaltna. moze przybrac forme zarowno zwierzeca jak i np wody lub przedmiotu.
Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

ok, graczy z darami mamy komplet, zapraszam chetnych do obsadzenia rol Toma i Diany.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Zablokowany