Tak więc.. ... nikt nie widzi? Zostałem wybrany! szeptem karany. Tak więc.. powtarzamy ragnarok tyle że na sesji a nie w temacie 1.
Sesja będzie story lingowa albo w jakimś systemie (ekipa z tematu 1 głosuje na story ling)
Tak więc z uwagi na obiecany pogrzeb pisze ten temat... ... ... ... hej chłopaki a może tak................... Ała! ok ok... ... ... ... Dobra rekrutacja trwa szczegóły na gg.
PS: Temat miał być pisany przez kogoś cyt.
"Darkelefit (15:44)
Niech prowadzi ten, kto jest odważny, silny i nie ma nic do stracenia"
Khazar (15:45)
czyli Dante
Więc liczmy na to że.. ... ... ... co jaki bam !!!!!!!!!!
[Hmm... mam wątpliwości czy robienie drugi raz tego samego i to w krótkim odstępie czasu, ma sens. Temat na razie zamykam i zostawiam BAZYLowi do szczegÓłowego rozpatrzenia. Dodam tylko, że Dante zapytany na GG sam jeszcze nie wie jaka ma być ta sesja (jest tylko ten piękny post "organizacyjny") gdyż dopiero to "ustalają" - jeśli ustalicie coś konkretnego (nie będącego powtórką z tematu "1", gdzie już zrobiliście sobie taką sesję) dajcie znać na PW.
Acha - Dante, jesteś o krok od upomnienia za "wybitną" ortografię i stylistykę... - dop. MAd Phantom
Edit: Dante, po paru przygodach, przesłał mi owo PW, że jednak już nie chcecie w kółko robić tego samego (;-P), a planujecie nową przygodę wiec odblokowuję temat (i nawet literówkę poprawiłem ;-P). Miłej zabawy życzę - dop. MAd Phantom]
[Rekrutacja](To nie ustalone) RAGNAROK !!

-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
No to ja, żeby było nas więcej tytaj się wpiszę. Będzie nas kupa, a kupy nikt nie rusza. Postać jest już w drodze, bo nie wiadomo, czy sesja będzie...
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu
...
Otchłań

Otchłań

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ja jakby co sie pisze! Tylko napiszcie cos wiecej o tym jakie postaci sa dopuszczalne, swiat itp. bo nie chce mi sie czytac tego na 1. a bym se pogral
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Pomywacz

-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt: