[brak]Czas poszukiwaczy przygód "Magia Świata"

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Alder
Majtek
Majtek

[brak]Czas poszukiwaczy przygód "Magia Świata"

Post autor: Alder »

Potrzebne mi jest 3-5 Osób.
Rasę, klasę i takie tam możecie sobie sami wybrać jaką chcecie.
To samo jest z ekwipunkiem i umiejętnościami. Tylko proszę, o nie podawanie zbyt mocnych przedmiotów.
Jeśli chcecie, żeby wasza postać umiała świetnie władać bronią, lub grać na lutni, to proszę bardzo. Ale musi być coś w zamian.
Nie przesadzać z posiadanym złotem, bo po podcinam.

W karcie postaci musi być:

Imię
Nazwisko(nie przymusowe)
Nick(nie przymusowe)
Rasa
Klasa
Krótki opis wyglądu
Krótka historia
Umiejętności
Ekwipunek(nazwa a obok nazwy przelicznik Ataku/obrony)
Ilość Złota
Coś od was(nie przymusowe)

Dawno, dawno temu w południowo-zachodnich Chinach istniało miasteczko zwane Elternia. Było ono jednym z mniejszych miast, którego nie było widać na żadnej z map. Żyli tam szczęśliwi osobnicy różnych nacji. Jedni wywodzili się od królów. Jedni byli elfickimi książętami, a jeszcze inni zwykłymi ludźmi bądź krasnoludami. Nie obyło się także bez poszukiwaczy przygód. Mieszkańcy miasteczka mówili o tej krainie, że jest mlekiem i miodem płynąca. Żyło się tam niesamowicie przyjemnie i bez żadnych kłopotów.

Jednak kiedyś musiały nadejść czasy, których każdy mieszczanin się obawiał…

Nadejście zła zostało przepowiedziane, przez jednego zapomnianego w miasteczku mnicha. Alamuisa, który siedząc w swej świątyni bronił się przed złem, które nadeszło z północy od strony lasu Arten. Ów mnich był jednym z potężniejszych osobników tej nacji w mieście. Postanowił on zebrać oddział wojowników i nauczyć ich wszystkiego, co wie, aby to oni mogli powstrzymać zło i ruszyć po chwałę.
Ostatnio zmieniony środa, 17 stycznia 2007, 13:22 przez Alder, łącznie zmieniany 3 razy.
Shadow12
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Shadow12 »

Imię - Ardyn'Du'Arg

Rasa - Mroczny elf

Klasa - Tancerz Śmierci

Krótki opis wyglądu - blady jak mąka o ciemnych długich włosach upiętych w kuc i czarnych oczach; chodzi wiecznie w płaszczu pod którym ma ciężką zbroje skórzaną przez którą przepięte ma dwa pasy na każdym po trzy noże do żuciania; przy pasie rewolwery i sztylet w bucie ukryty na wszelki wypadek; jego twarz zwykle jest kamienna.

Krótka historia - Ardyn był zwykłym mrocznym elfem miał dwoje
rodzeństwa młodszego brata i młodszą siostre; w wieku 30 lat został przyjęty do gwardii tancerzy śmierci aby broń miasta, gdy dobył starszego wieku odszedł z gwardii i zaczoł szukać przygód w świecie.

Umiejętności - broń specjalna (zatruty sztylet), doskonale włada ostrzami i bronią palną za to wogule nie radzi sobie z łukami i bronią dwuręczną, ogromna finezja w walce sztyletem i bronią do rzucania

Ekwipunek - zatruty sztylet (3/3 oraz 1 pkt. trucizny co ture), pistolety x2 (5/5), noże do rzucania (2/0)

Ilość Złota - 30 koron

Coś od was - Mam nadzieje że tak pasi i nie zaduże staty broni a jak trzeba to na pw wyśle :D
Obrazek
"Dlaczego świat jest nudny, bo ludzie są nudni dlaczego ludzie są nudni, bo świat jest nudny"
Alder
Majtek
Majtek

Niechaj to będzie przykładowa karta. Ale od teraz, proszę podawać ekwipunek, bez broni palnej(wtedy jej nie było). I proszę podawać ilość pieniędzy w Złotych monetach, Srebrnych monetach i miedziakach! - Karty postaci wysyłać na PW!

A ekwipunku powinna być. Zbroja/ubranie, broń i takie tam!
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

a jakisz przelicznik może daj...
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ja byłbym chętny.
Mam tylko pytanie. Czy rasy można wybrac dowolne, czy też może ograniczasz nas do tych typowych w rodzaju krasnoludów, elfów, ludzi...?
...
Alder
Majtek
Majtek

powiedzmy 100 miedziaków to 1 sztuka srebra. 100 sztuk srebra to 1 sztuka złota. Możecie mieć max. 300 sztuk złota dla drużyny. (60 sztuk złota osoba!)
Wolałbym, żebyście dawali podstawowe, lub rasy połówkowe. np: półelf, ale jeśli chcecie dać jakąś inną, to bardzo proszę, ale musicie do karty postaci dodać opis danej rasy! To samo z klasami!
Heimdall
Bosman
Bosman

To podaj jeszcze przelicznik ataku/obrony kilku wybranych broni i mogę już robić kartę.
...
Alder
Majtek
Majtek

Przelicznik... Nie będzie takiego czegoś. Napisz na oko, jak może być. Np. Drewniany miecz (2atk)
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Parsival Gaveriell Galadium Pojechał.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Alder
Majtek
Majtek

Karta postaci zostanie przyjęta po dopisaniu ekwipunku! Tylko podcinam złoto! Czytaj uważniej następnym razem... hehe... 300 złota drużyna, a drużyna 5 osobowa, czyli wychodzi po 60 złota dla jednej postaci, więc do tylu podcinam!
Ostatnio zmieniony wtorek, 16 stycznia 2007, 21:16 przez Alder, łącznie zmieniany 1 raz.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Post autor: Asd7 »

ok karta poszła na pw :)
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
Alder
Majtek
Majtek

Ooo... Ta karta jest wzorowa. Nie mam zastrzeżeń. Jeśli ktoś może, to niech gra jakąś kapłanką... xD
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Ej! Panie! Na co magowi miecz? Wystarczy mi księga czarów i ubranko! Zapasy jedzenia i te pe sobie mogę kupić.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Alder
Majtek
Majtek

ehh...? jesteś pewien, że nie będzie miał laski lub różdżki?
Heimdall
Bosman
Bosman

Harald Wilk, zmiennokształtny łowca, już nie może doczekać się nowej przygody.

Karta poszła :D .
...
Alder
Majtek
Majtek

Heheh... dziwna rasa... Ale mi się podoba... Karta przyjęta! 2 wolne miejsca!
Heimdall
Bosman
Bosman

Heh, to kiedys tworzyłem jakiś-tam świat, no i jedną z ras byli właśnie zmiennokształtni. W końcu wyszło na to, że świata nie wymyśliłem, ale coś tam we łbie pozostało :wink: .
...
Zablokowany