Ok z uwagi że moja sesja w czasach futurystycznych ma małe wzięcie to do kiedy nie doczekam się graczy robie sesje w świecie typowym dla D&D.
Czekam na postacie !! Jak zawsze służe pomocą
[Ale tego samego tematu 3(!) razy naprawdę nie musiałeś zakładać (pozostałe dwa egzemplarze usunąłem), a jak już to zrobiłeś to te "nadprogramowe" mogłeś usunąć - proszę uważać co się klika, używać edycji skoro tu dostępna (BTW: dostarczyłeś właśnie kolejnego argumentu na jej niekorzyść) i patrzeć co się napisało - dop. MAd Phantom]
Ekw.
długi miecz, długi łuk, krótki miecz, plecak, pochodnia, bukłak, skórznia ćwiekowana
Umiej
maks w pływanie i zauważanie
Atuty: Tropienie, szybki strzał
!!!Chcemy własnego tematu dla runicznej gwardii!!!
topór bojowy, krótki łuk pancerz (może być) skóra niedzwiedzia x2 w czasie szarży no i sztylecik +1 (chi chi) no buciki i jakieś wdzianko np.:kalesony(błękitny ) no i rękawiczki (aby niebyć upaprany od krwi )
2 graczy jeszcze? jest nas 3 i chyba sobie poradzimy (no chyba ze nam kazesz isc na smoka ). ale jesli poziom trudnosci niebedzie jakos wysrubowany i "przypadkowo" bedzie w okolicy jakis kaplan ktory nas tanio uleczy to mozemy i w 3 grac
Hmm możecie grać w trójkę... wasz ból ale jak nie dojdzie do sesji jakiś kapłan albo paladyn to będzie ciężko.
Zostały 3 miejsca tak więc zgłaszać się sesja rozpoczęta!
Tak ma nyć ciężka ale wchodzi w grę tylko podstawowy ekwipunek a nie miksty. A z atrybutami przesadziłeś masz do rozdzielenia 36 pkt np. 18,16,12,10,10,10
Ekw.
Kolczuga, Krasnoludzki topór bojowy, spanko, prowiant, mikturki lecznicze (ma byc ciężko)
Umiej
maks pływanie, ciche poruszanie
Atuty: Uniki, Finezja w walce
Dla mnie pasowałaby godzina wieczorna - wtedy mam najwiecej czasu. Jeśli nie to... się dostosuje. Trzeba jeszcze napisac, o której mamy grac, żebym się nie spóźnił na nasesje.
Ajj... Rozdzielanie pkt odbywa się metodą znaną w podręczniku MP więc najlepiej weź ustawienie 18,16,12,10,10,10 A finezja odnosi się do jednej broni a nie może być to topór tylko broń mała albo rapier. A do sesji dopisuj się kiedy chcesz jak będziecie pisać jeden post na dwa dni to będzie dobrze.